Jei kalbi apie "Saulės" pradinę mokyklą (prie Sūduvos gimnazijos), tai galiu šiek tiek pasakyti. Dirba daug mylinčių vaikus ir darbščių mokytojų, yra prailginta grupė, valgykloje skanus maistas, būreliai: skautai, sportas, matematikas, dailė, choras ir dar kažkokių... Dabartinės ketvirtokų mokytojos, tos, kurios mokys pirmokus, tai man atrodo superinės, viena mokė mano mergaitę, tai kiek mačiau ir kitos malonios. Nežinau, kas dar domintų...
QUOTE(giedruole @ 2011 01 02, 19:20)
Girdejau, kad jau nuo siu Nauju Metu nebe Myluniene jusu vaikucius mokys? Kazkokie pasikeitimai mokykleleje? Kas ten vyksta?
taip jau nebemokina kokia kutvela atvede ir kisa vaikams kur apsoliciai vepla drasiai galiu sakyt man ji nepatinka nemoka su vaikais bendraut visiskai
Ta mokytoja grįžo iš dekretinių, po trečio leliuko- o darbo vieta- neišsaugota. Ką daryt? Gyventi tai reikia, pinigėlių reikia Čia kalta tik direktorė. Jeigu būtų išsaugojusi jaunai mamytei darbo vietą- būtų ir jūsų mylima mokytoja Irutė pabaigusi jūsų laidą ir garbingai išleidusi ketvirtokus, kaip priklauso, ir grįžusioji būtų galėjus ramiai sau dirbti. Ką darysi, yra kaip yra...
QUOTE(Snikers @ 2011 04 10, 15:19)
Pas tą direktorę darbo vietos tiktai saviems vaikams, švogeriams ir artimiausiems giminaičiams.
Gal ne paslaptis, apie kurią mokyklą čia kalba?
QUOTE(@egle@ @ 2011 04 10, 20:37)
Gal ne paslaptis, apie kurią mokyklą čia kalba?
deguciu mokykla darzelis
QUOTE(seglija @ 2011 06 06, 12:31)
Gal mamytės apie Smalsučių pradinę mokyklę atsiliepimais pasidalinti galite
Na, mano du vaikučiai šią mokyklėlę baigė. tiesa anksčiau. Tik geriausi prisiminimai. Mokykla nedidelė, jauki, pradinukams erdvės pakankamai. Geriausiai pačiai pamatyti.
Panaršyk internete, manau rasi
QUOTE(Voveraz @ 2011 06 12, 14:51)
Tai ka tada kalbeti apie Jono Totoraicio m-los direktore? Ten vapsie kaimas. Pries ja vadovavo gan intiligentiski vyrai, o ji sudirbo visa penktukes varda. Net i mokyklos jubilieju nesirinko laidos vien del jos.
Kaip pirštu į akį Laukiau nesulaukiau, kada vaikas į gimnaziją galės išeit Tokios direktorės dar gyvenime nesu mačiusi Jokios kultūros, jokio takto, jokios diplomatijos Jai iki Daugėlos vidinės kultūros ir inteligencijos - kaip iki mėnulio Tokios bobos kaip ji anksčiau parduotuvėse mėsos skyriuose dirbdavo..................
QUOTE(@egle@ @ 2011 06 12, 20:02)
Kaip pirštu į akį Laukiau nesulaukiau, kada vaikas į gimnaziją galės išeit Tokios direktorės dar gyvenime nesu mačiusi Jokios kultūros, jokio takto, jokios diplomatijos Jai iki Daugėlos vidinės kultūros ir inteligencijos - kaip iki mėnulio Tokios bobos kaip ji anksčiau parduotuvėse mėsos skyriuose dirbdavo..................
Siaubas O man tokia nostalgija šitai mokyklai...
Tai kur, sakykit, dabar vaiką leisti į penktą klasę po visų šitų reformų?
QUOTE(Auksėja @ 2011 06 13, 12:35)
Tikrai neverta jausti nostalgijos, nes tai- jau tikrai NE TA penktukė, apie kurią visi kalbėjo su pagarba. Pamirškit. Direktorė visiškai atskilusi nuo mokyklos, įsirengusi didžiulį prabangų kabinetą, sėdi kaip karalienė savo ""marmuriniuose rūmuose" nosį užrietus, o remontai mokykloje nebaigti, tualetai skęsta, priemonių trūksta..
Kur leisti vaiką? Vat už tai, kad jau nebėra pasirinkimo, Marijampolėje su mokyklomis kažkas baisaus..
Kur leisti vaiką? Vat už tai, kad jau nebėra pasirinkimo, Marijampolėje su mokyklomis kažkas baisaus..
Dabar gal antruke (Stankevičiaus) bus nebloga (kaip ankščiau atvirkščiai buvo)? Blogo nieko kol kas negirdėjau, o jūs?
[quote=As ,2011 01 25, 21:20]
Jei kalbi apie "Saulės" pradinę mokyklą (prie Sūduvos gimnazijos), tai galiu šiek tiek pasakyti. Dirba daug mylinčių vaikus ir darbščių mokytojų, yra prailginta grupė, valgykloje skanus maistas, būreliai: skautai, sportas, matematikas, dailė, choras ir dar kažkokių... Dabartinės ketvirtokų mokytojos, tos, kurios mokys pirmokus, tai man atrodo superinės, viena mokė mano mergaitę, tai kiek mačiau ir kitos malonios. Nežinau, kas dar domintų...
/quote]
Į tą mokyklą leidau savo sūnų prieš 9 metus, dar ji tada nesivadino "Saule". Mokėmės pas mokytoją Ritą, labai faina mokytoja, mokėjo bendrauti ir patikti tiek vaikams, tiek tėvams. Mes buvom paskutiniai penktokai, kurie papuolė į gimnaziją, po mūsų į "Sūduvą" penktokėlių jau nebepriėmė.
O "Saulės" pradinėje priklauso, pas kokią mokytoją papulsit mes tai džiaugėmės, mokytoja labai gera buvo, gal net kiek per gera išdykėliams
/quote]
Į tą mokyklą leidau savo sūnų prieš 9 metus, dar ji tada nesivadino "Saule". Mokėmės pas mokytoją Ritą, labai faina mokytoja, mokėjo bendrauti ir patikti tiek vaikams, tiek tėvams. Mes buvom paskutiniai penktokai, kurie papuolė į gimnaziją, po mūsų į "Sūduvą" penktokėlių jau nebepriėmė.
O "Saulės" pradinėje priklauso, pas kokią mokytoją papulsit mes tai džiaugėmės, mokytoja labai gera buvo, gal net kiek per gera išdykėliams
QUOTE(zvimbute @ 2011 01 25, 15:39)
labai noreciau sulaukt atsiliepimu apie marijampoles pradine mokykla,joje esancia popamokine veikla ir pan.
+2011 01 25, 20:20-->
QUOTE(As @ 2011 01 25, 20:20)
dukra eis i sia mokykla,taigi buvome susitikime su mokytoja tai visai gera ispudi padare papuoleme pas mokytoja Rasele,bet sake gali buti kad po metu mokytoja keisis. dukrai taip pat labai patiko ir laukia kada jau eis ,tikiuosi norai nepaskeis ir kibs i mokslus rudeni