Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

tikrai gaila,kad niekas neuzeina,pasidalinti nuomone unsure.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Laikas atgaivinti temuke 4u.gif Labai aktualu tos mokyklos ir mokytojai - ypac siais laikais. Mes tai leisim savo busima pirmoke i pradine kur prie Suduvos(sestukes) mokyklos. nepatinka tie lakstymai is mokyklos i mokykla, bet cia arciausia namu.... Nereikes veziot ar parsivezt. Parbegs pati. Na, o gal tas keitimas mokyklos ir tures pliusu.... nebus nusistatymu mokytoju pries ir uz, proga irodyt kitam mokytojui kad tu geras, o ne blogas vaikas (jei taip bus buve ankstesneje mokykloje). Gal dar kuri ruosiates i sia pradine leist savo vaikius?
Atsakyti
QUOTE(kristina29 @ 2009 03 24, 16:00)
Labas mamytes. Gal dar kuri ruosiates i sia pradine leist savo vaikius?

Laba, mano mergaitė šiemet baigia šią mokyklėlę. Vedžiau į ją su ta mintim, kad nereikės keisti mokyklos, o gavosi taip kaip gavosi, dabar suku galvą kur būtų geriau į 5-ąją klasę, juo labiau, kad arti namų nelabai kas yra. Nors dabar galvoju, jei būčiau žinojus, kad ją atskirs nuo gimnazijos, vistiek gal būčiau leidus, todėl, kad tokiam mažam vaikui tikrai geriau kai arti namų. O mokykla kaip mokykla, negaliu nieko pasakyti nei labai blogo, nei labai gero.
Atsakyti
[quote=šilkinė,2009 03 30, 12:45]
Laba, mano mergaitė šiemet baigia šią mokyklėlę.

O pas kokia mokytoja buvo? Jei tavo baigia, tai maniske paiima ax.gif Mes uzrasem pas Bileviciene berods..... Gal koki atsiliepimai yra?
Atsakyti
[quote=kristina29,2009 03 30, 22:14]
[quote=šilkinė,2009 03 30, 12:45]
Laba, mano mergaitė šiemet baigia šią mokyklėlę.
O pas kokia mokytoja buvo? Jei tavo baigia, tai maniske paiima ax.gif Mes uzrasem pas Bileviciene berods..... Gal koki atsiliepimai yra?
[/quote]

Ai žinok, pas mus toks mutinys gavosi doh.gif mano papuolė pas V.Orvidienę, vėliau atsiskyrus mokykloms , ji tapo direktore, tai turėjo tik ribotą skaičių pamokų, dėstė lietuvių k. ir pasaulio pažinimą (ar kažkaip panašiai vadinasi), o kitus dalykus dėstė kitos mokytojos, bet čia nieko blogo nematau. Tačiau ten jų "virtuvėje" pradėjo kilti rietenos, ir kažkokia mokytoja, nenorėdama prarasti darbo, per profsąjungas išsireikalavo šitos klasės blink.gif Taigi ketvirtoje klasėje turėjo dvi mokytojas doh.gif vėliau ši naujoji mokytoja konfliktavo su vaikais ir buvo nušalinta. Ir gal lapkričio mėn. mūsų vaikai gavo vėl naują mokytoją. Tačiau kaip pagrindinė vistiek yra V.Orvidienė, su ja bendraujam ir ji viską žino apie kiekvieną vaiką. Taip, kad nežinau, ar ji kitais metais turės klasę, ar ne. Net įdomu, kai nešei prašymą, ar ją buvo galima rinktis kaip mokytoją, ar ne g.gif
Atsakyti
[ar ji kitais metais turės klasę, ar ne. Net įdomu, kai nešei prašymą, ar ją buvo galima rinktis kaip mokytoją, ar ne :

Kai nesiau prasyma, tai sako - like dvi mokytojos laisvos - E. Bileviciene ir D. Cepeliauskiene. Nei vienos nepzystu. Tai klausiu tos sekretores kaip tos mokytojos. O ji sako kad labai geros, jaunos. Tai as jos ir klausiu - tai kodel pas tokias geras nesudarytos klases, o pas kitas jau perteklius? Tai ta sekretore sako visos musu mok. geros rolleyes.gif Aisku, ka ji kito gali pasakyt. Bet tu jau uzimtuju mokytoju ir nepavardino.... Blato neieskojau, ziuresim kas ir kaip. Gal ir bus gerai. Tik idomu ar tu girdejus sias pavardes ar atsiliepimus apie jas. Sventes bendros gal budavo ir matydavai kazkuria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina29 @ 2009 03 31, 17:17)
Tai ta sekretore sako visos musu mok. geros rolleyes.gif  Aisku, ka ji kito gali pasakyt. Bet tu jau uzimtuju mokytoju ir nepavardino....  Tik idomu ar tu girdejus sias pavardes ar atsiliepimus apie jas. Sventes bendros gal budavo ir matydavai kazkuria biggrin.gif

biggrin.gif Aš prieš 4 metus, kai nuėjau, irgi tą patį girdėjau: visos geros. O kadangi mūsų mokytoja direktorė, tai irgi nuolat kartoja, kad dirba geros mokytojos ir stengiasi vaikų labui. Gal taip yra, nieko blogo negaliu pasakyti, ir palyginti neturiu su kuo. O tų, kur išvardinai, tai nežinau, nepažįstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2007 08 17, 16:35)
verysad.gif as kiek zinau  tai pradinese klasese,vyksta tie negerumai verysad.gif nes pradinese klasese,kas mokesi tai visi nepatenkinti mokytoju isskaiciavimu v aikais schmoll.gif jei vaikas is biednesnes seimos,tai atitinkamai ir vertins :yu giminaites sunus net i mokykla nenorejo eit ,pervede i suduvos mokykla net geriau mokytis vaikas pradejo,mano galva kazkas ten negerai,as savo vaiku tikrai ten neleisiu brrrrr........ziauru

4u.gif
Tikrai NE. Musu visiskai priesinga nuomone apie Totoraicio vidurine. Mes persivedem vaikucius is Zelmeneliu, nes butent ten ir buvo pats didziausias isskaiciavimas. Totoraityje papuolem pas labai puikia mokytoja Z.Daubariene, ten ir baigem 4 klases (gaila, dabar si mokytoja gyvena Norvegijoje), o sesuo dukryte vede pas A.Prismantiene - irgi puiki mokytoja, visus vienodai myli.
Musu nuomone kuo puikiausia thumbup.gif

QUOTE(jolkute @ 2008 10 03, 21:26)
Na, stai ir mano mergina pradejo mokytis J.Totoraicio vid.mokykloje smile.gif Kol kas esam labai patenkinti - faina mokytoja, o vaikams tik to ir tereikia thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
PRITARIU! drinks_cheers.gif
Atsakyti
as labai Gerai A.Prismantiene pazistu, ji mao teta:)kaip mokytoja, ji kaip tik visada labai atkreipia demesi i vaikus is neturtingu seimu.taip patesu 10klasiu baigusi nuo 5kl lankiau , sesuo mano baige ir dar mokytoje joje dirba ir dar viena teta dirba.daug draugiu sia mokykla baige ir tikrai giriam, mokemes prie Pileckio direktorio saunus direktorius, tik jam truko kantrybes drausmei ivesti, o dar kiek zinau labai griesta direktore yra tad bus tvarka ivesta.o visko ir visur yra jug 4vid mokykla pagarsejusi vaiku saipymusi, net tarp paneliu
Atsakyti
DEJA DEJA...
Totoraityje mokytojos labai fainos, bet direktore - baisi kaip velnias! Ziauri turgaus boba, santazuoja mokytojus, mokiniu tevelius, issisukineja nuo istatymu, elgiasi pagal nuotaika (kuri keiciasi kaip menulis). Kai supyksta ant mokiniu teveliu - grasina nepriimti i penktas klases, kai supyksta ant mokytoju - grasina neformuoti pirmu klasiu ir atleisti is darbo. Tevai pasipiktine siuntineja rastus i ministerijas, iesko teisybes, bet su ja aiskintis - tas pats kaip gincytis su Gariunu turgaus radija doh.gif
Atsakyti
Man irgi aktualus klausimas apie mokyklas.
Labai noreciau bent koki atsiliepima isgirsti apie Mokolu kaime esancia pagrindine mokykla.
Beje Marijampoles pradineje mokykloje tik siulo rinktis mokytoja pas kuria noretumete papulti, bet i jusu pageidavimus demesys nekreipiamas. Ko gero jos privalo pklausti pas kokia mokytoja noretumete papulti, bet pageidavimo neskuba pildyti.
Atsakyti
Rasant prasyma reikia rastiskai pamineti pavarde mokytojos, pas kuria norit papulti. Rasai: "Prasau priimti mano sunu (dukra) i tokia ir tokia mokykla.......", o paciame gale parasai: "Pageidauju pas mokytoja tokia ir tokia.."
Atsakyti