Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

QUOTE(Tiske @ 2013 08 21, 17:52)
Vyksta bendro lavinimo uzsiemimai, dailes, muzikos ir sokio.

Aš vedu savo 6-metį tai galiu parašyti pradinę savo nuomonę. Jei tu sėdi namie ir nieko neveiki tai gal ir gerai. Nuvedei vaika i mokyklą ir pasiėmei 12 val. Jei nori kad būtų ilgaiu tai gaunasi nesamonė. Atėjus pasiimti 3-čią valandą berniukai pasodinti ant sofukės ir ramiai sėdi žaidimų kambary, o valytoja siurbliuoja. Niekas su jais ten neužsiima, nelavina ir neugdo. Mokytoja sėdi prie stalo ir tik laukia kad tie vaikai kuo greičiau dingtu. Vienu žodžiu po darželio pamačius tokį vaizdą nuomone ne kokia. Arba pasiimk 12-13 val arba ieškoti kito varianto. Nežinau, pradėjau svarstyti kad gražinti vaika i paruošiamukus darželyje. Maniškis lankė darželį nuo 2 m, o kas nelankė tai gal ir gerai pasimokinti kolektyvinio bendravimo. Kol kas tik 2 sav tai daug negaliu prirašyti, bet prailginta grupe labai nusivyliau, o mes su vyru abu dirbantys, tai turim lakstyti i mokyklą. Ir maitinimas - nusiperki už 5 lt pietus, kuriuos arba valgo arba ne ir po to sedi alkanas. Aišku galima įdėti iš namu, bet juk šilto maisto neįdėsi.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 09 13, 22:51)
Aš vedu savo 6-metį tai galiu parašyti pradinę savo nuomonę. Jei tu sėdi namie ir nieko neveiki tai gal ir gerai. Nuvedei vaika i mokyklą ir pasiėmei 12 val. Jei nori kad būtų ilgaiu tai gaunasi nesamonė. Atėjus pasiimti 3-čią valandą berniukai pasodinti ant sofukės ir ramiai sėdi žaidimų kambary, o valytoja siurbliuoja. Niekas su jais ten neužsiima, nelavina ir neugdo. Mokytoja sėdi prie stalo ir tik laukia kad tie vaikai kuo greičiau dingtu. Vienu žodžiu po darželio pamačius tokį vaizdą nuomone ne kokia. Arba pasiimk 12-13 val arba ieškoti kito varianto. Nežinau, pradėjau svarstyti kad gražinti vaika i paruošiamukus darželyje. Maniškis lankė darželį nuo 2 m, o kas nelankė tai gal ir gerai pasimokinti kolektyvinio bendravimo. Kol kas tik 2 sav tai daug negaliu prirašyti, bet prailginta grupe labai nusivyliau, o mes su vyru abu dirbantys, tai turim lakstyti i mokyklą. Ir maitinimas - nusiperki už 5 lt pietus, kuriuos arba valgo arba ne ir po to sedi alkanas. Aišku galima įdėti iš namu, bet juk šilto maisto neįdėsi.

Na mano taip pat eina i priešmokyklinio ugdymo grupę(4-5metų),tai mergaitė kol kas labai patenkinta,keliasi kiekvieną rytą su noru(nors šiaip ji mėgstanti ilgai pamiegoti) biggrin.gif Kas liečia žaidimų kambarį,tai ten buvo tik vieną kartą,bet daugiau į ten eiti nenori,kaip paklausiau kodėl, tai sakė nepatinka jai ten,na ką nepatinka vaikui tai daugiau ir nepalieku ilgesniam laikui,stengiuosi suspėti laiku pasiimt.Kad jų neugdo,nelavina tai manau nieko keisto,gi vaikui būna pamokėlės iki 12 val,tada juos ir užima ir lavina,o jei dar ir po pamokų vaiką lavintų,tai pačiam vaikui jau būtų per daug,gi paruošiamukai dar nepratę, pavargtų jie g.gif Na čia tik mano nuomonė 4u.gif Dėl maitinimo tai mano mergaitė kaip mėgstanti pavalgyti,tai visada viską suvalgo biggrin.gif ,pirmom dienom aš dar įdėdavau į kuprinę kokį pyragėlį,bet jį parsinešdavo,nes užtekdavo kiek valgykloje pavalgydavo.Buvau aš gavusi vietą Želmenėlių darželyje,bet kadangi mano mergaitė pietų nemiega,tai pasirinkau Cecilijos gimnaziją,nes pagalvojus, darželyje realiai juos užima tik kokią valandą,visa kitą laiką vaikai patys vieni su kitais užsiima,žaidžia,tai čia tikrai daugiau juos lavina.
Atsakyti
Palmal, laikas zaidimu kambaryje yra vaiku laikas, ten jie gali bendrauti tarpusavyje, zaisti zaidimus ir t.t., lavinimui skirtas laikas iki 12 val., juk vaikai pakankamai mazi, pagalvokit, mokytojai pradinukus moko iki 12-1 val., o cia juk dar mazesni vaikai, jiems reikia ir poilsio, ne tik ugdymo.
Ir suorganizuoti ugdyma zaidimu kambaryje nelabai imanoma del tos priezasties, kad sueina skirtingo amziaus vaikai, vieni ruosia pamokas, kiti zaidzia, kiti bendrauja, tai nelabai isivaizduoju, kaip ten juos ugdyti reiketu.
Del valgyklos maisto, tai as pati ten valgau ir nesiskundziu biggrin.gif Maistas tikrai normalus, o su vaikais velgi visko buna, ne visi valgo darzelyje, taip ir mokykloj ne visi viska valgo..
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 08 13, 21:52)
Zelmeneliu darzeli

Želmenėliai senas tradicijas turinti mokyklėlė, dabartinė vadovė labai puiki, bet... Ten yra ir stiprių, ir labai silpnų mokytojų. Žiūrint pas ką paklius.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 25 gruodžio 2013 - 19:44
QUOTE(Tiske @ 2013 09 21, 19:04)
Palmal, laikas zaidimu kambaryje yra vaiku laikas, ten jie gali bendrauti tarpusavyje, zaisti zaidimus ir t.t., lavinimui skirtas laikas iki 12 val., juk vaikai pakankamai mazi, pagalvokit, mokytojai pradinukus moko iki 12-1 val., o cia juk dar mazesni vaikai, jiems reikia ir poilsio, ne tik ugdymo.
Ir suorganizuoti ugdyma zaidimu kambaryje nelabai imanoma del tos priezasties, kad sueina skirtingo amziaus vaikai, vieni ruosia pamokas, kiti zaidzia, kiti bendrauja, tai nelabai isivaizduoju, kaip ten juos ugdyti reiketu.
Del valgyklos maisto, tai as pati ten valgau ir nesiskundziu biggrin.gif Maistas tikrai normalus, o su vaikais velgi visko buna, ne visi valgo darzelyje, taip ir mokykloj ne visi viska valgo..

Sveikos,
o aš norejau paklausti ar daug katalikybes toj Secilijos mokykloj? Ar nera taip, kad vaikai raginami kas sekmadieni eit i baznycia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 27, 21:08)
Sveikos,
o aš norejau paklausti ar daug katalikybes toj Secilijos mokykloj? Ar nera taip, kad vaikai raginami kas sekmadieni eit i baznycia?  ax.gif

Na, i baznycia kasdiena tikrai eiti nereikia biggrin.gif Ryte pasimeldziam pries pamokas. Ir viena tikybos pamoka per savaite, kaip ir kitose mokyklose, tik cia privaloma rinktis tikyba, etikos nera. Tai tiek..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 27, 22:08)
Sveikos,
o aš norejau paklausti ar daug katalikybes toj Secilijos mokykloj? Ar nera taip, kad vaikai raginami kas sekmadieni eit i baznycia?  ax.gif

Katalikybė.. Jėzuzs Kristus.. Marija... Cecilija...
Nesusižavėkit šventais pavadinimais....
Kartais po jais slepaisi labai slipnų metodininkų vardai.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 23 balandžio 2014 - 22:25
QUOTE(giedruole @ 2014 04 23, 23:24)
Katalikybė.. Jėzuzs Kristus.. Marija... Cecilija...
Nesusižavėkit šventais pavadinimais....
Kartais po jais slepaisi labai slipnų metodininkų vardai.............

Na tai papasakot daugiau, ką žinote. Manęs nežavi nei Katalikybė nei kažkokie šventi vardagi.. Tiesiog ieškau dukrai mokyklos, ir apie šią kol kas neblogi atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 05 10, 14:09)
Na tai papasakot daugiau, ką žinote. Manęs nežavi nei Katalikybė nei kažkokie šventi vardagi.. Tiesiog ieškau dukrai mokyklos, ir apie šią kol kas neblogi atsiliepimai.

Giedruolė kažkada pati mokytojavo Totoraičio mokykloje ir puikiai atsimenu, kaip agitavo vesti pirmokus į jos klasę...Štai jos postas prieš 4 metus:

":4u: 4u.gif 4u.gif
Mielos mamytes! Gal auginat busimuosius pirmokelius? O gal pazistate, kas turi priesmokyklinio amziaus vaikuciu? Noreciau pakviesti i J. Totoraicio vid. mokykla, i 1c klase pas mokytoja Giedre.
Kadangi pati esu dainu autore bei dainininke- tai ypatingai laukiu vaikiuku, megstanciu dainuoti, sokti, judeti biggrin.gif..."

Pagal jos dabartinius pasisakymus panašu, kad ir dabar kažkur dirba mokytoja... Nereik varyt ant mokyklų, visur visokių mokytojų yra. Žinau, kad jei vaikas norės mokytis-jis mokysis visur. Be to, ne mažiau svarbu, koks žmogus yra mokytojas, ne tik koks pedagogas. Jei mano vyriausias nuo pat pirmosios klasės nepamilo savo mokytojos, o jautė jai priešiškumą, tai jau šį tą sako... Antrasis sūnus, nors yra daug sudėtingesnio charakterio, per 4 metus nepasakė nei vieno blogo žodžio apie savo pirmąją mokytoją. Beje, jis ir lanko Šv. Cecilijos gimnaziją. Ir nereik pasakot pasakų, jog ten būtų per daug dalykų, susijusių su bažnyčia ir tikėjimu.. Nei juos į pamaldas verčia eit, nei dar kažko daugiau reikalauja, nei kitose mokyklose... taigi, nereikia čia lia lia.... Mažąjį po poros metų irgi planuoju leisti į šią mokyklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @egle@: 10 gegužės 2014 - 16:32
QUOTE(@egle@ @ 2014 05 10, 18:20)
Giedruolė kažkada pati mokytojavo Totoraičio mokykloje ir puikiai atsimenu, kaip agitavo vesti pirmokus į jos klasę...
Pagal jos dabartinius pasisakymus panašu, kad ir dabar kažkur dirba mokytoja...

Taip dirbu 4u.gif tik, ačiū Dievui, ne Totoraityje. Bet ant Totoraičio nieko pikto neturiu, linkiu jiems sėkmės, nes jos jiems šiuo metu labai trūksta.
Ir šiaip visus myliu ir visoms Marijampolės mokykloms linkiu didžiausios darbinės bei kūrybinės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 10 gegužės 2014 - 17:17
MIELI SŪDUVOS GIMNAZIJOS dvyliktokų tėveliai, gal būtų galima kaip nors gauti dvyliktokų šimtadienio filmuotą medžiagą? Nuostabus renginys, paliko neišdildomą įspūdį, o ir ašarą ne vieną teko nubraukti... Nuostabus scenarijus, nuostabi choreografija, nuostabūs vaikai..
Gal į Youtube galima kaip nors....? ax.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurios veda ar vedė savo vaikučius į paruošiamąją klasė Ryto 7 oje vid. mokykloje? Kokie atsiliepimai? Gal galit rekomenduoti smile.gif Nes vis svarstau ar palikti darželyje paruošiamukuose ar vesti į mokyklą . Patarkit 4u.gif
Atsakyti