QUOTE(palmal @ 2013 07 01, 16:33)
Jungiuosi ar aš prie temos. Maniškis eis į paruošiamukus, tai užrašiau į Cecilijos gimnazija ir dabar kankina abejonės. Nežinau kas geriau vaikui. Kažkodėl nusprendėm su vyru kad geriua kai po 4 kl. nereikia eiti vėl į kitą mokyklą, o gali toliau eiti į tą pačią. Čia ir paruošiamukų ir pradinukų bus ta pati mokytoja. Tik pavardės tai nežinau
Galvojam kad pripras prie vaikų, adaptuosis. Dabra eina į Saulutės darželį, tai blogo per daug irgi nieko negaliu pasakyti.
Gal ką galit papasakoti apie šią mokyklą?
Maniškis Šv.Cecilijos gimnazijoje bus ketvirtokas. Aš patenkinta. Visų pirma dėl to, kad vaikui patinka mokytoja, o man tai yra svarbiausia, ir dėl atmosferos klasėje vaikas nesiskundžia. O kas dėl mokslo, tai kaii mokosi - mokosi visur, o kai nesimoko, tai niekur
Vienintelis minusas, kad mano vaikui (ir kitiems jo klasiokams) yra nepatinkanti mokytoja, į kurios pamokas eina su kančia
Tai vyresnio amžiaus moteris, kuri, tikriausiai, jau yra pavargusi nuo vaikų, ypatingai tokio amžiaus. Ten yra taip, kad kai kuriuos dalykus (muzika, dailės pamokos,tikyba, choreografija, vėliau ir užsienio kalba) dėsto kitos mokytojos, ne ta pagrindinė. Beveik išeina, kad ir pradinukai jau turi dalykinį dėstymą.