Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

QUOTE(*panteRa* @ 2013 03 26, 13:51)
Marijampole - svogeriu krastas, jei ne as, tai mano draugai, draugu draugai, pazistami greit reikiama info suteiks. Man reikejo tik pavardziu. Dar domino mokytojos kvalifikacijos lygis, gavau info ir is 5-toku mokytojos apie jos gautos klases paruosima pradiniu klasiu mokytojos. Zodziu, jei noras didelis (o mano jis ohoho baisiai dickis  biggrin.gif ) viska imanoma suzinot. Sekmes  smile.gif

Cia gincitinas reikaliukas ir del mokytoju. man gal viena mokyta bus superine, o kitam nieko gero. cia ir dar daug kas priklauso nuo vaiko jo charakterio.
Atsakyti
QUOTE(rasa 123 @ 2013 03 26, 21:00)
Cia gincitinas reikaliukas ir del mokytoju. man gal viena mokyta bus superine, o kitam nieko gero. cia ir dar daug kas priklauso nuo vaiko jo charakterio.

Tai jau cia asmenines simpatijos antipatijos biolaukai ir t.t., o ne profesionalumo ivertinimas, manau.
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2013 03 26, 14:44)
Mano dukra po metu bus pirmokė.  Pagal gyvenamą vietą tiktų R. Stankevičiaus mokykla, buvusi 2 vid. Anksčiau lyg ir nekokie atsiliepimai būdavo ,tačiau dabar ten pasikeitus direktorė,gal viskas į gerą .O kaip rinktis mokytoją, ne mokyklą, man galva neišneša, nes pavardės nieko nesako, pasiklaust neturiu pas ką g.gif . Loterija. Tiesa, draugė veda dukrą į  šv. Cecilijos gimn. pirmą klasę, tai patenkinta. Galvoju ir apie šitą, bet, ,maniškė prie menų nelinkus.

Jungiuosi ar aš prie temos. Maniškis eis į paruošiamukus, tai užrašiau į Cecilijos gimnazija ir dabar kankina abejonės. Nežinau kas geriau vaikui. Kažkodėl nusprendėm su vyru kad geriua kai po 4 kl. nereikia eiti vėl į kitą mokyklą, o gali toliau eiti į tą pačią. Čia ir paruošiamukų ir pradinukų bus ta pati mokytoja. Tik pavardės tai nežinau sad.gif Galvojam kad pripras prie vaikų, adaptuosis. Dabra eina į Saulutės darželį, tai blogo per daug irgi nieko negaliu pasakyti.
Gal ką galit papasakoti apie šią mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 07 01, 16:33)
Jungiuosi ar aš prie temos. Maniškis eis į paruošiamukus, tai užrašiau į Cecilijos gimnazija ir dabar kankina abejonės. Nežinau kas geriau vaikui. Kažkodėl nusprendėm su vyru kad geriua kai po 4 kl. nereikia eiti vėl į kitą mokyklą, o gali toliau eiti į tą pačią. Čia ir paruošiamukų ir pradinukų bus ta pati mokytoja. Tik pavardės tai nežinau sad.gif Galvojam kad pripras prie vaikų, adaptuosis. Dabra eina į Saulutės darželį, tai blogo per daug irgi nieko negaliu pasakyti.
Gal ką galit papasakoti apie šią mokyklą?

Maniškis Šv.Cecilijos gimnazijoje bus ketvirtokas. Aš patenkinta. Visų pirma dėl to, kad vaikui patinka mokytoja, o man tai yra svarbiausia, ir dėl atmosferos klasėje vaikas nesiskundžia. O kas dėl mokslo, tai kaii mokosi - mokosi visur, o kai nesimoko, tai niekur smile.gif Vienintelis minusas, kad mano vaikui (ir kitiems jo klasiokams) yra nepatinkanti mokytoja, į kurios pamokas eina su kančia smile.gif Tai vyresnio amžiaus moteris, kuri, tikriausiai, jau yra pavargusi nuo vaikų, ypatingai tokio amžiaus. Ten yra taip, kad kai kuriuos dalykus (muzika, dailės pamokos,tikyba, choreografija, vėliau ir užsienio kalba) dėsto kitos mokytojos, ne ta pagrindinė. Beveik išeina, kad ir pradinukai jau turi dalykinį dėstymą.
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2013 07 01, 18:04)
Maniškis Šv.Cecilijos gimnazijoje bus ketvirtokas. Aš patenkinta. Visų pirma dėl to, kad vaikui patinka mokytoja, o man tai yra svarbiausia, ir dėl atmosferos klasėje  vaikas nesiskundžia. O kas dėl mokslo, tai kaii mokosi - mokosi visur, o kai nesimoko, tai niekur smile.gif Vienintelis minusas, kad mano vaikui (ir kitiems jo klasiokams) yra nepatinkanti mokytoja, į kurios pamokas eina su kančia smile.gif Tai vyresnio amžiaus moteris, kuri, tikriausiai, jau yra pavargusi nuo vaikų, ypatingai tokio amžiaus. Ten yra taip, kad kai kuriuos dalykus (muzika, dailės pamokos,tikyba, choreografija, vėliau ir užsienio kalba) dėsto kitos mokytojos, ne ta pagrindinė. Beveik išeina, kad ir pradinukai jau turi dalykinį dėstymą.

Oho, jau turi kelias mokytojas. O kaip pvz. ten su matematika. Kažkas išreiškė nuomonę kad ten silpniau moko, tik menus daugiau žiuri. Turiu draugę , jos vaikas pradinukas, tai irgi labai patenkinta. Nieko blogo nepasake. Kiti sako atseit ten tai "prie meno" mokykla, bet jie neveda saviskiu, gal tik tokia nuomone susidarę. Manau jei nori gali vesti i papildomus sporto užsiėmimus (ypač berniuką).
Ačiū už nuomonę
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2013 07 02, 10:38)
Oho, jau turi kelias mokytojas. O kaip pvz. ten su matematika. Kažkas išreiškė nuomonę kad ten silpniau moko, tik menus daugiau žiuri. Turiu draugę , jos vaikas pradinukas, tai irgi labai patenkinta. Nieko blogo nepasake. Kiti sako atseit ten tai "prie meno" mokykla, bet jie neveda saviskiu, gal tik tokia nuomone susidarę. Manau jei nori gali vesti i papildomus sporto užsiėmimus (ypač berniuką).
Ačiū už nuomonę

Totoraičio mokykloje anglų kalbą ,tikybą,choreografiją ir dėsto kitos mokytojos,taip kad čia nieko keisto mirksiukas.gif Vat aš ir tokią nuomonę buvau susidarius,kad ten mokykla kaip jūs sakot "prie meno",ir dėl to savo pirmoką vedžiau i Totoraičio mokyklą, o ne i Šv.Cecilijos, tačiau dabar, kada eis i penktą klasę, ruošiuosi pervest i Šv.Cecilijos.O gal kas žinote,kaip ten su 4-5 metų vaikais užsiima,nuo rugsėjo leisiu ten savo mergaitę? g.gif
Atsakyti
Atsakysiu del sv Cecilijos gimnazijos, ten vaikai turi galimybe rinktis popamokine veikla, muzikos instrumenta, daile ar soki, popamokineje veikloje menams skiriamas tikrai didelis demesys, vaikai pasiekia labai geru rezultatu - tarptautiniu konkursu laureatai ir t.t. Bet, kas liecia bendraji ugdyma, jis ne kiek nenusileidzia kitoms mokykloms, jam skiriamas taip pat didelis demesys ir cia mokykla taip pat gali pasigirti gerais rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2013 03 15, 16:24)
Gal galit pasidalinti nuomone apie Smalsučio pradinę mokyklą?  g.gif Gal kas nors žinot ką apie dabartines ketvirtokų mokytojas? g.gif

Žinau. ax.gif Aš leisčiau savo vaiką į A klasę.
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2013 08 09, 11:44)
Atsakysiu del sv Cecilijos gimnazijos, ten vaikai turi galimybe rinktis popamokine veikla, muzikos instrumenta, daile ar soki, popamokineje veikloje menams skiriamas tikrai didelis demesys, vaikai pasiekia labai geru rezultatu - tarptautiniu konkursu laureatai ir t.t. Bet, kas liecia bendraji ugdyma, jis ne kiek nenusileidzia kitoms mokykloms, jam skiriamas taip pat didelis demesys ir cia mokykla taip pat gali pasigirti gerais rezultatais.

O gal zinote,kaip ten uzsiima su 4-5 metu vaikais g.gif .Nes turime vieta ir Zelmeneliu darzeli,taciau nusprendziau vest i Sv.Cecilijos gimnazija.
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 08 13, 20:52)
O gal zinote,kaip ten uzsiima su 4-5 metu vaikais  .Nes turime vieta ir Zelmeneliu darzeli,taciau nusprendziau vest i Sv.Cecilijos gimnazija.

Man čia irgi naujiena g.gif Maniškis ten ketvirtokas bus, bet kad tokiems mažiukams kažkas organizuojama, tikrai nesu girdėjus, net įdomu bigsmile.gif Ten paruošiamukų klasė yra, t.y. šešiamečiams. O informacijos apie veiklą mažiukams aš irgi norėčiau sulaukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2013 08 14, 08:45)
Man  čia irgi naujiena  g.gif  Maniškis ten ketvirtokas bus,  bet kad tokiems mažiukams  kažkas organizuojama, tikrai nesu girdėjus, net įdomu  bigsmile.gif  Ten paruošiamukų klasė yra, t.y. šešiamečiams. O informacijos apie veiklą mažiukams aš irgi norėčiau sulaukti  bigsmile.gif

Man atrodo,kad šie metai bus antri kaip sudaro tokio amžiaus klase.Na aš kaip buvau užrašyti mergaitę tai man sakė ,kad pamokėlės prasidės 8 val ir baigsis 11.30 ,bet jei nebus galimybės tokiu laiku pasiimt ,tai sakė galės pabut iki 13 val žaidimų kambaryje.Pamokėlės vyks kasdien,o penktadieniais ves į 6- mečiu paruosiamuku klase ir ten kažkokie užsiėmimai vyks jiems kartu.Tik vat smalsu ką jie ten veikia,kaip su jais užsiima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 08 14, 11:52)
Man atrodo,kad šie  metai  bus antri kaip sudaro tokio amžiaus klase.Na aš  kaip buvau užrašyti mergaitę  tai man sakė ,kad pamokėlės  prasidės  8 val  ir baigsis 11.30 ,bet jei nebus galimybės tokiu  laiku pasiimt ,tai sakė galės pabut  iki 13 val  žaidimų kambaryje.Pamokėlės vyks kasdien,o penktadieniais ves į  6- mečiu paruosiamuku  klase  ir ten kažkokie užsiėmimai  vyks jiems kartu.Tik vat smalsu ką jie ten veikia,kaip su jais užsiima ax.gif

Vyksta bendro lavinimo uzsiemimai, dailes, muzikos ir sokio.
Atsakyti