Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

QUOTE(graazke @ 2013 01 24, 13:25)
Nesuprantu, kaip taip galima sakyti doh.gif .

kaip prades lankyti mokykla pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad daugiausia priklauso nuo mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(saulytė7 @ 2013 01 24, 13:25)

Renkantis pradinukai tai žinoma, kad mokytoją renkamės, bet nuo 5 klasės, manau geriausiai rinktis mokyklą, nes nėra tokios idealios mokyklos, visos turi minusų, tačiau yra tokių, į kurias tikrai neleisčiau saviškio
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 01 24, 11:19)
mokytojos visos geros ne vieno vaiko berascio nepaliks  ax.gif as ziurau kad mano vaikas noretu eit i mokykla, ir jam joj butu smagu biggrin.gif o mokytojos visos vienodos , tikrai ismokys rasyt,skaiciuot ir skaityt:D tik ne forume ieskot mokytojos nes cia viena nuo kitos nugirsta ir nebutu dalyku prisneka ,ne nepazine tos mokytojos biggrin.gif
as patarciau rinktis mokykla o ne mokyoja  4u.gif

As kitokios nuomones smile.gif Man dabar svarbu mokytoja. Forume mokytojos neieskau, noriu tik nuomone apie jas isgirst kaip ir Jus apie mokyklas. Taip kad cool.gif
Aisku - svarbiausias cia vaikas, jei jis moksliukas, tai mokinsis visur ir mokytojai visi geri bus.

QUOTE(saulytė7 @ 2013 01 24, 12:25)

Butent drinks_cheers.gif Grazios sienos, europiniai remontai nepades vaikui ismokt matematiniu uzduociu....
Atsakyti
Jurgyyyta, kad maniškės jau mokosi ir nepirmus metus.
Atsakyti
Sveikos,visos.

Noriu jusu paprasyti pagalbos ,susirandant vienai dukrai pradine mokykla kuri nuo rudenio eitu i 3 klase,o vyriasnioji eis i 6 klase ,ji lanko vln stipria progimnazija, tai noreciau ,kad ir marijampolej gautu nemaza kieki ziniu.Visur gi yra geru atsidavusiu mokytoju. P.S. zinoma pas juos sunkiau pakliut smile.gif

Mane taip pat domintu mokytoja ,o ne mokyklos vardas.
Nes is patirties galiu pasakyt, kad abi dukros lanke ta pacia pradine mokykla.O rezultatai mokytoju mokymu yra labai skirtingi ......... vyresnioji laibai gavo gera mokytoja ir tikrai didelis aciu jai, kad daug dave mano vaikui.Bet va mazoji papuole.... ir niekam nesiulyciau tokios mokytojos.

Tai tikiu taip ir marijampolej tas vyksta.

Rasykit ,siulykit ar cia ar i AZ.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerrka @ 2013 01 23, 20:31)
Tai nežinau kur čia kas bėga... manau čia daugiau kažkokio asmens ar asmenų grupės šmeižimas

ką jau čia šmeižti, jeigu iš mokyklos visiškai iškrito devintokai, tai jau čia viskas aišku ir taip...
Atsakyti
QUOTE(KEIBI @ 2013 02 14, 00:05)
Sveikos,visos.

Noriu jusu paprasyti pagalbos ,susirandant vienai dukrai pradine mokykla kuri nuo rudenio eitu i 3 klase,o vyriasnioji eis i 6 klase ,ji lanko vln stipria progimnazija, tai noreciau ,kad ir marijampolej gautu nemaza kieki ziniu.Visur gi yra geru atsidavusiu mokytoju. P.S. zinoma pas juos sunkiau pakliut smile.gif

Rasykit ,siulykit ar cia ar i AZ.Aciu 4u.gif

biggrin.gif į AŽ jums parašys tos pačios mokytojos, tarp kurių vyksta konkurencinė kova
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 03 11, 10:40)
ką jau čia šmeižti, jeigu iš mokyklos visiškai iškrito devintokai, tai jau čia viskas aišku ir taip...

Jūs man sakykit, koks tikslas likti 9 klasėj, jei nuo 9 priima į gimnazijas, o kaip žinom į gimnazijas priima dabar bet ką, netgi su dvejetais. Jūs savo vaiką leisit iki 10? o nuo 11 į gimnaziją?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 11, 14:22)
Jūs man sakykit, koks tikslas likti 9 klasėj, jei nuo 9 priima į gimnazijas, o kaip žinom į gimnazijas priima dabar bet ką, netgi su dvejetais. Jūs savo vaiką leisit iki 10? o nuo 11 į gimnaziją?

Jeigu vaikas mokosi tame kolektyve nuo 5 klasės, tai žinoma, kad turėtų mokytis iki 10, JEIGU VISKAS TEN GERAI. Juk ir tie patys dešimtokų egzaminai, viskas tas pats, argi ne?
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 03 11, 13:36)
Jeigu vaikas mokosi tame kolektyve nuo 5 klasės, tai žinoma, kad turėtų mokytis iki 10, JEIGU VISKAS TEN GERAI. Juk ir tie patys dešimtokų egzaminai, viskas tas pats, argi ne?

O aš manau, kad prieš abitūros egzaminus geriau mokintis pas tam tikrus mokytojus 4 metus, ne 2, kad vaikas turėtų daugiau laiko adaptuotis naujame kolektyve, priprasti prie naujų mokytojų dėstymo, reikalavimų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 03 11, 10:40)

O gal paprasčiausiai mokykla tampa progimnazija, t.y. iki 8 klasės, ir tai mokyklai šiemet neleista formuoti 9 klasių. Vadinasi, kitais metais nebus ir 10. Šiuo metu tokių mokyklų labai daug. Pvz Kaune, mokykla turi 12 kl, neturi 11, nes lieka pagrindine mokykla arba turi 10, 11, 12, bet neturi 9, nes iš vidurinės tampa progimnazija. giedruole, pati būdama mokytoja kaip ir turėtumėte žinoti, kaip reoganizuojamos mokyklos.

jeigu jau rinktis gimnaziją, tai geriau daryti po 8 klasės, per du metus tiek kolektyvas susiformuoja, tiek prie mokytojų reikalavimų priprantama. Todėl nieko keisto, kad po 8 klasės ypač stipresni, motyvuotesni vaikai renkasi gimnazijas.
Atsakyti