Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

O kas jau ten per baisybės toj mokykloj vyksta jūs man sakykit? Konkrečiau pavardykit. Kodėl jūs sakot vaikai išsilakstė, juk normalu, į gimnazijas priima nuo 9 klasės, tai kodėl jie turėtų likti, likdavo tik patys silpniausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 17 rugsėjo 2012 - 20:46
O kas gal turi vaikų, besimokančių Marijonuose? Domina atsiliepimai, ar verta? Planuoju kitais metais leisti sūnų į šią mokyklą, tik jei įstos.
Sakė, šiemet labai mažas konkursas stojančių buvo? Ar visus atbaido mokestis už mokslą, ar yra ir kitokių priežasčių, įdomu. g.gif
Papildyta:
O septintukė tai kaip dabar vadinasi? Ryto? Man senieji pavadinimai nieko nesako, nes nesu tikra marijampolietė. Painiojuosi tuose skaičiuose. Man pavadinimai tik žinomi. blush2.gif
Atsakyti
Marijonų gimnazijos privalumas tai, kad nedidelė mokykla.Mokykloje rami saugi aplinka. Didesnioji dalis mokinių tikrai gerai besimokančių.Mokytojai, kaip ir kitose mokyklose yra labai gerų ir nelabai.Bet mokymo lygis sakyčiau tikrai geras.Mes nesigailim, kad mokomės Marijonuose. Na o jei kalbate apie konkursą-tai šiais metais, jei neklystu buvo sudarinėjamos ne dvi, o trys penktokų klasės, tai gal taip atrodo, kad mažai stojančių g.gif Manau mokestis už mokslą taip pat mažina norinčiųjų skaičių.Tai tiek.
Atsakyti
Sveikos krastietes smile.gif
Esu klaidziuose labirintuose renkant mokyklele busimam pradinukui. Domina jusu nuomone apie Mokolu pagrindines (kaimo) mokyklos, 8-tukes ir Mokolu darzelio-mokyklos pradiniu klasiu mokytojas. Mums laikas bus eit 2014-2015 (ne kiti, o dar kiti m.m.). Mokytoju pavardes zinau tik kaime ir darzely, 8-tukej dar nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 09 17, 22:45)
O kas jau ten per baisybės toj mokykloj vyksta jūs man sakykit? Konkrečiau pavardykit. Kodėl jūs sakot vaikai išsilakstė, juk normalu, į gimnazijas priima nuo 9 klasės, tai kodėl jie turėtų likti, likdavo tik patys silpniausi

Nežinau, mokykla pristatyta kamerų, atseit- dėl vaikų saugumo. O kai mergaitei prakirto veiduką, ligoninėje siuvo ir liko randas visam gyvenimui- visi galai dingo į vandenį. Direktorė buvo labai nepatenkinta kai atėjo mama aiškintis. Kameros to įvykio neužfiksavo, niekas nieko nematė, o kas tuo metu buvo atsakingas- neaišku, budinčio mokytojo nebuvo, nu žodžiu.. Teko kalbėtis telefonu su mergaitės mama, ji labai nusivylusi. Tai štai jums tikras įvykis.
Ne tik į gimnazijas išlakstė, bet ir į Rytą nemažai pabėgo. O kodėl iš Ryto neišlakstė, iš ketvirtukės, iš antrukės, iš aštuntukės neišlakstė? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 23 sausio 2013 - 16:34
QUOTE(giedruole @ 2013 01 23, 16:30)
Nežinau, mokykla pristatyta kamerų, atseit- dėl vaikų saugumo. O kai mergaitei prakirto veiduką, ligoninėje siuvo ir liko randas visam gyvenimui- visi galai dingo į vandenį. Direktorė buvo labai nepatenkinta kai atėjo mama aiškintis. Kameros to įvykio neužfiksavo, niekas nieko nematė, o kas tuo metu buvo atsakingas- neaišku, budinčio mokytojo nebuvo, nu žodžiu.. Teko kalbėtis telefonu su mergaitės mama, ji labai nusivylusi. Tai štai jums tikras įvykis.
Ne tik į gimnazijas išlakstė, bet ir į Rytą nemažai pabėgo. O kodėl iš Ryto neišlakstė, iš ketvirtukės, iš antrukės, iš aštuntukės neišlakstė?  blush2.gif

Na kamerų neįmanoma sudėti visose mokyklos vietose 100 proc. O vaikai nebėga niekur, išskyrus visi 8-okai išeina į gimnazijas (jei kažkiek gaudotės suprasite kodėl). O dėl bėgimų tai nežinau statistika byloja. Totoraitį mokosi virš 800 vaikų, saltini ir ryte apie 600, o armine truputį virš 400. Tai nežinau kur čia kas bėga... manau čia daugiau kažkokio asmens ar asmenų grupės šmeižimas. ateikite į mokyklos renginius pasižiūrėti, spartakiados, užgavėnių šventės, mokyklos dienos ir t.t. nė viena mokykla kažko panašaus neturi.....................
Atsakyti
[quote=giedruole,2012 09 16, 17:48]
Taip, išlakstė. Kalbama, kad išeis paskutiniai dešimtokai, ir penktukė liks aštuonmete mokykla.
Netikėtai Kaune sutikau vieno mokinio mamą, tai ji pervedė vaiką visai ne į gimnaziją, bet į septintukę. Kai paklausiau kodėl, sako, penktukėje blogi dalykai dedasi g.gif
[/quo

man pati durniausia mokykla kiek yra mokyklu marijampoleje blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*panteRa* @ 2013 01 23, 16:02)
Sveikos krastietes  smile.gif
Esu klaidziuose labirintuose renkant mokyklele busimam pradinukui. Domina jusu nuomone apie Mokolu pagrindines (kaimo) mokyklos, 8-tukes ir Mokolu darzelio-mokyklos pradiniu klasiu mokytojas. Mums laikas bus eit  2014-2015 (ne kiti, o dar kiti m.m.). Mokytoju pavardes zinau tik kaime ir darzely,  8-tukej dar nesidomejau.

leisk savo vaikuty i Mokolu pagrindine mokykla ten vaiku nedaug visi suziureti ir dirba super visi mokytojai ir kartu soc pedagogas blink.gif nesuk galvos del nieko ir matysi kaip bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 01 23, 17:34)
leisk savo vaikuty i Mokolu pagrindine mokykla ten vaiku nedaug visi suziureti ir dirba super visi mokytojai ir kartu soc pedagogas blink.gif nesuk galvos del nieko ir matysi kaip bus gerai biggrin.gif

Sakai g.gif pacios kiba eina i ja?
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 01 23, 19:49)
Sakai  g.gif  pacios kiba eina i ja?

taip mano mergaite nuo 5 klases eina ir tikrai mokykla patenkinta 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 01 23, 20:28)
taip mano mergaite nuo 5 klases eina ir tikrai mokykla patenkinta  4u.gif  ax.gif

Mokykla man kaip mokykla, mokytoja domina labiau.
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2013 01 23, 22:32)
Mokykla man kaip mokykla, mokytoja domina labiau.

mokytojos visos geros ne vieno vaiko berascio nepaliks ax.gif as ziurau kad mano vaikas noretu eit i mokykla, ir jam joj butu smagu biggrin.gif o mokytojos visos vienodos , tikrai ismokys rasyt,skaiciuot ir skaityt:D tik ne forume ieskot mokytojos nes cia viena nuo kitos nugirsta ir nebutu dalyku prisneka ,ne nepazine tos mokytojos biggrin.gif

as patarciau rinktis mokykla o ne mokyoja 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip taip galima sakyti doh.gif .
Atsakyti