Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

QUOTE(auroryte @ 2012 06 28, 09:21)
Sveikos. O man kita situacija- reikia ketvirtokui mokyklos. Nes planuojam persikelti.
Nieko čia nežinau, nieko nepažystu.
Domintų gal "Saulė", "Smalsutis", ar Degučių prad. m-kla.
Gal galit ką rekomenduoti, suprantu, kad sudėtinga bus, nes paskutiniai metai ketvirtokui bus pradinėje. ax.gif

aš tai daryčiau taip, pereičiau visas šias mokyklas ir pasiteiraučiau pas kokias mokytojas mano vaikas patektų, į kokias klases priimtų, tuomet rinkčiausi iš mokytojų, o ne iš mokyklų
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2012 07 16, 15:34)
Girdėjau, kad šita mokytoja labai moka save pareklamuoti, prisirenka daug vaikų, o tada iš jų atsirenka pačius geriausius, jau skaitančius, rašančius ir iš gerų šeimų. Mano tėvų kaimynų vaikas pas ją nepateko, nes buvo negabus, iš neturtingų namų vaikas ir dar padykęs. Kas liečia vaikus, šita mokytoja daro nehumaniškas atrankas.

Na, negaliu nesureguot i toki absurdiska smeizta!!! kazkoki miesto bobu paistalai. Mano pacios sunus mokosi pas sia mokytoja-pati sauniausia pedagoge kokia esu sutikusi (pati esu mokytoja)-griezta, reikli, kurybinga, linksma, sauniai sutaria su visa klase, zodziu mokytoja is prigimties o ne "is reikalo".O klaseje yra paciu ivairiausiu gabumu vaiku, netgi labai labai silpnu is labai vargingai gyvenanciu seimu. Ji tuos vaikucius taip moka paruost ir sudomint, kad grazu ziuret kaip jie per vaidinimus pasirodo, kaip jie noriai visur dalyvauja. Super mokytoja!
Atsakyti
Mano dukra mokėsi pas šią mokytoją , tai galiu pasakyti, kad tokių atrankų tikrai nebuvo.Klasėje buvo visokių vaikų, iš visokių šeimų ir visokių gabumų.Man žiauriai gražu būdavo žiūrėti su kokia meile ir didžiausias padauža žiūrėdavo į mokytoją.Nes Ji rasdavo dėl ko pagirti kiekvieną vaiką.Dėl sunkiau besiverčiančių - tai pati mokytoja dėl tų vaikučių kur reikia pakovoja, tikrai neišskiria jų iš kitų.Man Ji pati pačiausia wub.gif .P.s su padaužom Ji puikiai sutaria.
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2012 07 17, 09:38)
Kai jūsų dukra mokėsi, atrankų nebuvo, nes jau buvo suformuota klasė. Bet kol renkami pirmokai, šita mokytoja labai reklamuojasi, kad pas ją daug prisirašytų, o po to atsirenka gabius vaikus iš gerų šeimų. Bent jau taip būdavo. Dabar, kai mokinių kiekis mažėja, galbūt pas šitą mokytoją patenka ir padaužos.

Na, nesuprantu aš jūsų: jei mokytoja kažką daro, stengiasi, parodo kaip dirba (ir ištikrųjų dirba),kad pas ją ateitų vaikai-blogai, jei sėdi, nieko nedaro, tik laukia-tai tada šaunu??? Tegul tik kiekviena mokytoja taip moka "pasireklamuot", tai visi vaikai su didžiausiu noru eis į mokyklas ;-))) Ne kiekviena iš mūsų taip moka dirbt su ĮVAIRIŲ gabumų vaikais, kaip ji!!!
Beje, kai pildžiau prašymą, tikrai turto deklaracijos nepateikiau (aš mokytoja,vyras bedarbis- va, kokie mes turtuoliai!), o ir niekur nebuvo klausimo, ar vaikas moka skaityti, nei stojamojo skaitymo egzamino nebuvo ;-) -čia turbūt jūsų nuomone mokytoja subėgiojo į dešimt darželių ir susižinojo, kuris paruošiamukas jau skaito. Juokinga!!! Beje, buvo pirmokėlių pas mus kurie net raidžių nepažinojo, bet pateko! (ir kaip jiem šauniai sekasi-gražu žiūrėt). Matyt, kokia nusivylusi mamytė čia tokių paskalų prisigalvojo, kai vaikas nepateko. Bet tokie jau mes lietuviai- jei man blogai, tai ir kitiems turi būti negeriau ;-(((
O dėl patekimo- tai pas ją tikrai būna daugiau prašymų, nei vietų klasėje, todėl iš savo asmeninės patirties (o ne iš kaimynų, močiučių ar dar ko nors) rekomenduoju užpildyt prašymą dar ankstyvą pavasarį.
Taigi, nustokit šmeižti, nes TOKIŲ mokytojų, kaip ši reikia su žiburiu paieškot. Mamytės, klausykit tikrų faktų, o ne kažkieno nugirstų, persakytų istorijų. Patekę pas šią mokytoją-tikrai nesigailėsit!!!
Atsakyti
Nesuprantu , tai gal mano dukra mokėsi ne nuo pirmos klasės, ar kaip pateko į tą klasę, Jūsų nuomone g.gif .
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 06 25, 21:29)
Saulės pradinėje mokykloje, degučių mikrorajone 4 klasę išleido nuostabi mokytoja Asta Jurkšienė, tad jei pas ją pavyktų pakliūti, tai tikrai rekomenduočiau šią mokyklą  4u.gif

ir as sutinku,kad mokytoja jurksiene nuostabi mokytoja,mokytoja is pasaukimo..mano sunenas baige siais metais jos klase ..dalyvavau paskutinio skambucio sventej taip graziai su vaikuciais atsisveikino graziai rengini paruose matos kad visus vienodai myli..as pati esu baigus sia mokykla mokiausi pas zaliabarstiene ..gera mokyla nieko negaliu pasakyt blogo;)paskui mokiausi 6 vidurinej..tikrai mokytojai geri ypac taboriene ..dar ir dabar bendrajam..visi mokytojai geri ..tik kad vaikai kai kada buna tevu islepinti ...tai tada buna kaltos mokyklos,mokytojai ir kiti pasaliniai zmones tik ne ju brangus vaikas..kita meta mano dukryte eis i 1 klase leisiu i saules mokykla smile.gif
Atsakyti

i 
Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą)

! 
Jeigu jus dėl vienokių ar kitokių tik jums žinomų priežasčių netenkina viena mokykla, nereikia kurti kelis vardus, kad rašytumėte apie ją neigiamus atsiliepimus.
Atsakyti
Kadangi žinutės ne visos paslėptos, tai surašau, kurie vardai sutampa, mamos pačios atsirinksite, kiek tame tiesos, kiek kažkokio nepasitenkinimo: giedruole, Auksėja, Malvinuke, Tiputapu, žemčiūgėlis, barbulka, minerita, daugnoriu, Voveraz, rafaelas, gyventojas, cinemiuke. Kitose temose yra ir daugiau. Kai visi tie patys vardai reiškiasi vienoje temoje ir su panašiais atsiliepimais, nori nenori net ne moderatoriui kiltų įtarimas. Juo labiau, kad kai kurių žinutės tik čia ir po kelias.

i 
Kol kas žinučių nesuslėpiau, po kokios savaitės klonų rašytas žinutes paslėpsiu. O išvadas darykitės pačios
Atsakyti

i 
Kaip žadėjau, vieno žmogaus sukurtų klonų žinutes paslėpiau. Kas seka tema, žino, kad visos jos buvo nukreiptos prieš vieną mokyklą
Atsakyti
Gal kas galit atsakyt, kaip čia atsitiko, kad J. Totoraičio mokykloje 9 klasių neliko? Tik aštuntos ir viena dešimtokų g.gif Iš pradžių pagalvojau, kad gal kažko apie švietimo reformas nežinau, bet patikrinau Ryto pagrindinės mokyklos sąrašus, tai ten net 2 devintokų klasės. Tai nejaugi iš buvusios penktukės mokiniai šitaip į gimnazijas visi išsilakstė? g.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2012 09 01, 16:25)
Gal kas galit atsakyt, kaip čia atsitiko, kad J. Totoraičio mokykloje 9 klasių neliko? Tai nejaugi iš buvusios penktukės mokiniai šitaip į gimnazijas visi išsilakstė? g.gif  g.gif  rolleyes.gif

Taip, išlakstė. Kalbama, kad išeis paskutiniai dešimtokai, ir penktukė liks aštuonmete mokykla.
Netikėtai Kaune sutikau vieno mokinio mamą, tai ji pervedė vaiką visai ne į gimnaziją, bet į septintukę. Kai paklausiau kodėl, sako, penktukėje blogi dalykai dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2012 09 16, 17:48)
Taip, išlakstė. Kalbama, kad išeis paskutiniai dešimtokai, ir penktukė liks aštuonmete mokykla.
Netikėtai Kaune sutikau vieno mokinio mamą, tai ji pervedė vaiką visai ne į gimnaziją, bet į septintukę. Kai paklausiau kodėl, sako, penktukėje blogi dalykai dedasi  g.gif

Gaila, kad kažkada stipri mokykla, turėjusi tikrai šaunius padagogus, praranda savo gerą vardą doh.gif
Atsakyti