QUOTE(gyventojas @ 2012 07 17, 09:38)
Kai jūsų dukra mokėsi, atrankų nebuvo, nes jau buvo suformuota klasė. Bet kol renkami pirmokai, šita mokytoja labai reklamuojasi, kad pas ją daug prisirašytų, o po to atsirenka gabius vaikus iš gerų šeimų. Bent jau taip būdavo. Dabar, kai mokinių kiekis mažėja, galbūt pas šitą mokytoją patenka ir padaužos.
Na, nesuprantu aš jūsų: jei mokytoja kažką daro, stengiasi, parodo kaip dirba (ir ištikrųjų dirba),kad pas ją ateitų vaikai-blogai, jei sėdi, nieko nedaro, tik laukia-tai tada šaunu??? Tegul tik kiekviena mokytoja taip moka "pasireklamuot", tai visi vaikai su didžiausiu noru eis į mokyklas ;-))) Ne kiekviena iš mūsų taip moka dirbt su ĮVAIRIŲ gabumų vaikais, kaip ji!!!
Beje, kai pildžiau prašymą, tikrai turto deklaracijos nepateikiau (aš mokytoja,vyras bedarbis- va, kokie mes turtuoliai!), o ir niekur nebuvo klausimo, ar vaikas moka skaityti, nei stojamojo skaitymo egzamino nebuvo ;-) -čia turbūt jūsų nuomone mokytoja subėgiojo į dešimt darželių ir susižinojo, kuris paruošiamukas jau skaito. Juokinga!!! Beje, buvo pirmokėlių pas mus kurie net raidžių nepažinojo, bet pateko! (ir kaip jiem šauniai sekasi-gražu žiūrėt). Matyt, kokia nusivylusi mamytė čia tokių paskalų prisigalvojo, kai vaikas nepateko. Bet tokie jau mes lietuviai- jei man blogai, tai ir kitiems turi būti negeriau ;-(((
O dėl patekimo- tai pas ją tikrai būna daugiau prašymų, nei vietų klasėje, todėl iš savo asmeninės patirties (o ne iš kaimynų, močiučių ar dar ko nors) rekomenduoju užpildyt prašymą dar ankstyvą pavasarį.
Taigi, nustokit šmeižti, nes TOKIŲ mokytojų, kaip ši reikia su žiburiu paieškot. Mamytės, klausykit tikrų faktų, o ne kažkieno nugirstų, persakytų istorijų. Patekę pas šią mokytoją-tikrai nesigailėsit!!!