liepsnele, neblogai, bet kazkaip neramu... taip niekada nebudavo... be to, jos buna super skausmingos (nors ir pora dienu), vos atsikeliu is lovos
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 17, 13:07)
Atsibodo tas terliojimas ir ji issiemiau,ir tada pradejau gert tabletes.Dabar pas mane laaabai daug isskyru <...>
O kiek tau laiko jau čia taip? Manau, tikrai nuo KT, gal skiriasi hormonų kiekis dabartinėse KT ir tame implante, todėl organizmas turi prisitaikyti. Paprastai reikia palaukti 2-3 ciklus
QUOTE(J_Vaida @ 2007 09 18, 10:31)
liepsnele, neblogai, bet kazkaip neramu... taip niekada nebudavo... be to, jos buna super skausmingos (nors ir pora dienu), vos atsikeliu is lovos
Bet ar tikrai KT yra tas dalykas, be kurio neįmanoma gyventi? Aš irgi galvojau, kad neįmanoma, bet dabar man KT nė kiek netrūksta, nes jų privalumai neatsvėrė trūkumų
QUOTE(Fleurette @ 2007 09 18, 10:46)
O kiek tau laiko jau čia taip? Manau, tikrai nuo KT, gal skiriasi hormonų kiekis dabartinėse KT ir tame implante, todėl organizmas turi prisitaikyti. Paprastai reikia palaukti 2-3 ciklus
Na palauksiu,ir ziuresiu kas bus toliau
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 18, 10:50)
Bet ar tikrai KT yra tas dalykas, be kurio neįmanoma gyventi? Aš irgi galvojau, kad neįmanoma, bet dabar man KT nė kiek netrūksta, nes jų privalumai neatsvėrė trūkumų
o ką tada naudoji?
QUOTE(Frinja @ 2007 09 18, 17:51)
o ką tada naudoji?
Senus gerus prezervatyvus - visokių skonių Šiaip turėjau irgi tą nusistatymą, kad maloniau be prezervatyvo tiek man, tiek MB, bet kai pabandėm, tai paaiškėjo, kad man išvis jokio skirtumo, o MB irgi esmės nesudaro
QUOTE(J_Vaida @ 2007 09 18, 08:31)
o siaip budavo skausmingos (be KT)? Jei atsirado skausmai neseniai, tai varyk greiciau pas gydytoja
budavo tik gal ne taip stipriai ... na pas gydytoja buvau.. ji pati jas man ir israse
na as ir vel su savo problemomis jus trugdau istorija tokia kontraceptikus vartoju jau apie 11 men,ispradziu geriau mercilon,bet man jie buvo per silpni,todel daktare paskyre marvelona geriu jau 7 men ir viskas buvo gerai,o stai siandien einant 15 gerimo dienai prasidejo negausus kraujavimas,greiciau tepliojimas...nezinau kodel gal kad yra taip buve???nejaugi gali buti kad po pusmecio ir sitie man pasidare per silpni?siek tiek neramu,o pas daktare tik kita savaite vietu yra
man su vienais kt taip buvo paskaiu dar kazkaip blogiau pasijauciau tai teko keisti, bet kai pirma pakuote geriau tai sake kad gali truputi pateplioti
bet tai as ne pirma geriu,jau 7 pakuote cia
gali buti kad tau nebetinka, mano padruske tai kas pusmeti keicia nes prasideda kraujavimai ar sveikatos pablogejimai, tik praeina pusmetis kaip laikrodis vel keicia