Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas/tepliojimas vartojant kontraceptikus

QUOTE(bluse @ 2007 08 28, 15:03)
Sveikos,
o ar gali but taip kad pvz anksciau geriau Mercilon ir viskas buvo ciki, o po gimdymo praejus mazdaug metam vel pradejau ji vartot ir nesiliauja tepliojimai, dar tik 2 pakuotes, bet nezinau ar cia laukt to "prisitaikymo" ar vistik organizmui jau reikia kazko kito g.gif

Gali but, kad nebetinka sitie hormonai, nes organizmas keicias. Man irgi nebetiko KT, prie kuriu grizau po keliu metu tarpo. Siaip sako, kad iki 3men. organizmas prisitaiko, tai gali arba dar laukt, arba jei tie tepliojimai ikyrus, ieskot kitu. Pati esu gerus keliu rusiu KT ir tik su vienom tepliojo, tai tik menesi istempiau, i kitas pakeiciau, su kuriom nuo pradziu netepliojo.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 08 28, 22:22)
Gali but, kad nebetinka sitie hormonai, nes organizmas keicias. Man irgi nebetiko KT, prie kuriu grizau po keliu metu tarpo. Siaip sako, kad iki 3men. organizmas prisitaiko, tai gali arba dar laukt, arba jei tie tepliojimai ikyrus, ieskot kitu. Pati esu gerus keliu rusiu KT ir tik su vienom tepliojo, tai tik menesi istempiau, i kitas pakeiciau, su kuriom nuo pradziu netepliojo.

aciu 4u.gif
as tai manau kad daugelis ginekologu tuos kontraceptikus isvis paskiria is dangaus sugalvoje kokie tinka, todel nezinau kokius dabar reiktu pabandyt g.gif gal galit ka patart? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 08 29, 08:22)
aciu 4u.gif
as tai manau kad daugelis ginekologu tuos kontraceptikus isvis paskiria is dangaus sugalvoje kokie tinka, todel nezinau kokius dabar reiktu pabandyt g.gif  gal galit ka patart? blush2.gif  g.gif

Po to, kai nebetiko Triregol, perejau prie Harmonet ir buvo thumbup.gif . Dar gydytoja siule Jeanine, bet jie brangesni buvo smile.gif Siaip panasus i Harmonet yra Femoden, tik Femoden didesnis hormonu kiekis. Labai patart negaliu, tik pasidalint patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 08 29, 20:53)
Po to, kai nebetiko Triregol, perejau prie Harmonet ir buvo  thumbup.gif . Dar gydytoja siule Jeanine, bet jie brangesni buvo  smile.gif Siaip panasus i Harmonet yra Femoden, tik Femoden didesnis hormonu kiekis. Labai patart negaliu, tik pasidalint patirtim  ax.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuriai panašiai buvo, patarkit 4u.gif
Geriu KT jau beveik 5 metai (kartą dariau 1 mėn. pertrauką), neseniai 2 mėn. negėriau (saugojomės gumytėm), tačiau nusprendžiau grįžti prie KT. Pirmą mmm dieną (kai vos vos kraujavo, bet man taip visada pradžioj) pradėjau gerti Femoden, po kelių dienų tos "mmm" baigėsi (vos vos patepliojo ir viskas). Antrą KT vartojimo savaitę pradėjau tikrąja to žodžio prasme "sirgti", kasdieninių įklotų nebeužtenka. Ir taip jau savaitė... unsure.gif Nežinau, ką ir galvoti, jokių kitų pašalinių pokyčių nejaučiu (šiek tiek padidėjo krūtinė, bet tai gal dėl to, kad priaugau kelis papildomus kg)... Ką manot?
Atsakyti
Klausimas, kam tos pertraukos reikejo g.gif
Mat organizma tokios turmpos pertraukeles tik isbalansuoja. Dabar jis vel is naujo taikos prie hormonu, del to gali buti visokiu kraujavimu. Jei nenustos, reikia kreiptis i gydytoja.
Atsakyti
Dėl tos pertraukos... Tai nebuvo pertrauka, mėginau mesti KT, bet paskui pačiai nusibodo tas medaus laižymas per stiklą ir nusprendžiau vėl prie jų grįžti... Pati kalta, užtai dabar yra kaip yra... Dar liko 5 tabletės, išgersiu ir žiūrėsiu, gal per tą pertrauką normaliai susirgsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
As taipat geriu KT,pries tai nesiojau hormonini kontraceptini implanta rankoje,meneseines tai buvo tai nebuvo!Atsibodo tas terliojimas ir ji issiemiau,ir tada pradejau gert tabletes.Dabar pas mane laaabai daug isskyru,be higieniniu iklotu negaliu nei diena nei nakti.Galvoju gal man nuo tu KT.
Atsakyti
nelly,

tai gal siaip del to pasikeitimo kontraceptines priemones... siaip tai mane nervuoja.. as geriu KT, pries pora menesiu pakeiciu i kitas KT, bet sergu tik pora dienu... pirma karta sirgau tris... o dbr tik dvi dienas g.gif nebesuprantu nieko
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2007 09 17, 14:09)
nelly,

tai gal siaip del to pasikeitimo kontraceptines priemones... siaip tai mane nervuoja.. as geriu KT, pries pora menesiu pakeiciu i kitas KT, bet sergu tik pora dienu... pirma karta sirgau tris... o dbr tik dvi dienas  g.gif  nebesuprantu nieko

Nezinau,gal turi praeiti kiek tais laiko,kol organizmas vel propras g.gif .Man tai nepatinka.
Atsakyti
ai, is tikruju tai vienas vargas su KT... bet as kitu nepripazistu priemoniu.. nebent pleistra, bet jo nesiot negaliu... o tu bandei pasikonsultuot su gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2007 09 17, 12:09)
nelly,

tai gal siaip del to pasikeitimo kontraceptines priemones... siaip tai mane nervuoja.. as geriu KT, pries pora menesiu pakeiciu i kitas KT, bet sergu tik pora dienu... pirma karta sirgau tris... o dbr tik dvi dienas  g.gif  nebesuprantu nieko

nu ir ka, tau blogai, kad taip trumpai blink.gif Labai daznas salutinis KT reiskinys - menesiniu sumazejimas ar net isnykimas, bet daugumai tai - tik pliusas mirksiukas.gif .
Atsakyti