Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas/tepliojimas vartojant kontraceptikus

QUOTE(prieblanda @ 2007 08 20, 20:04)
O bože  swoon.gif  nu dar niekad nenusmuko prezervatyvas, gal per didelius naudojat?  g.gif  O taip kankintis dėl to, kad bernas tipo mažiau malonumo patiria, tai išvis nesąmonė. Užtenka jam to malonumo, o jei negana, keiskit berną, o ne kontraceptikus  doh.gif

nu pvz um buvo kad nusmuko prezervatyvas. ir tikrai ne per didelius naudojam. kaip tik biski per mazi, tad vis raitojas atgal. maniskis sako, kad jam per daug apspaudzia, tad malonumo maziau. o berna keisti manau gali tik tos, kurioms dzin ant pastovumo. juk lengviausia nusispjaut ir eit ieskot naujo. ir rast ne ka geresni dazniausiai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 21, 11:48)
nu pvz um buvo kad nusmuko prezervatyvas. ir tikrai ne per didelius naudojam. kaip tik biski per mazi, tad vis raitojas atgal. maniskis sako, kad jam per daug apspaudzia, tad malonumo maziau. o berna keisti manau gali tik tos, kurioms dzin ant pastovumo. juk lengviausia nusispjaut ir eit ieskot naujo. ir rast ne ka geresni dazniausiai  doh.gif  lotuliukas.gif

Va butent, kad viskas yra puiku ir prezervatyvu as visai nenoriu naudoti ne todel, kad jis taip sako, bet todel, kad noriu jam suteikti didziausia malonuma. Dar nemaciau vyro, kuriam visai tas pats malonumas, ar su prezervatyvu, ar be.
O KT duoda vienu privalumu, suteikia kitu salutiniu poveikiu. Nera taip, kad tiesiog mirciau skausmuose ir vis tiek KT vartociau, tiesiog siek tiek yr nepatogumu ir viskas.
Keisti berna? As jo ne uz ka nekeisciau. Musu santykiai puikus, vienas kita mylime ir jau seniai kartu. Butu nerealiai kvaila del tokios nesamones keisti berna.
Atsakyti
Aš tai nebežinau, ar man tikėtis, kad nesibaigiančių tepliojimų priežastis yra kontraceptikai ar ne, nes pirmu atveju būčiau pati kalta, o būtent taip įtariu ir yra. Dėl to ir sakau, kad meskit tuos kontraceptikus. Berno malonumas tikrai nevertas tų kryžiaus kelių, kuriuos turi paskui nueiti doh.gif
Taip stengiatės tą maksimalų malonumą savo brangiausiems suteikti, o ar jie dėl jūsų taip stengiasi? Nesistengia, nes jūs vis dar geriat KT, nors ir terlioja rolleyes.gif Patikėkit, laikui bėgant tai taip užknisa, kad net smileysex.gif nebesinori, nes ir tuo metu terlioja doh.gif
Atsakyti
itariu kad prieblanda buvo stipriai iskaudinta arba neturi pastovaus sekso partnerio. kai zmogus jauciasi mylimas, jam tokios mintys nesauna. juk gyvenimas ne vien seksu grystas. kartais geriau pavartoti kontraceptikus nei tureti daugiau vaiku nei nori arba buti vienai, nes pasiuntei berna...
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 23, 10:45)
itariu kad prieblanda buvo stipriai iskaudinta arba neturi pastovaus sekso partnerio. kai zmogus jauciasi mylimas, jam tokios mintys nesauna. juk gyvenimas ne vien seksu grystas. kartais geriau pavartoti kontraceptikus nei tureti daugiau vaiku nei nori arba buti vienai, nes pasiuntei berna...

lotuliukas.gif
Metai gyvenu su savo būsimu vyru, meilės stygiaus tikrai nejaučiu rolleyes.gif Bet terliojimai ir kraujavimai su meile neturi nieko bendro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 23, 10:51)
lotuliukas.gif
Metai gyvenu su savo būsimu vyru, meilės stygiaus tikrai nejaučiu  rolleyes.gif  Bet terliojimai ir kraujavimai su meile neturi nieko bendro  tongue.gif

vis dar gyveni ir vis dar busimas biggrin.gif
tai yra kievienos apsisprendimas ir nebutina cia aiskinti kad reikia vyra mest lauk, nes atrodo labai nebrandziai.
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 23, 12:05)
vis dar gyveni ir vis dar busimas biggrin.gif
tai yra kievienos apsisprendimas ir nebutina cia aiskinti kad reikia vyra mest lauk, nes atrodo labai nebrandziai.

Nepriklausau kategorijai lietuvaičių, kurios iškorusios liežuvius lekia tuoktis, o po 3-5 metų neša pareiškimus skirtis, bet mes ne apie tai rolleyes.gif
O man nebrandžiai atrodo savo sveikatos aukojimas vyro malonumo vardan blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 23, 14:31)
O man nebrandžiai atrodo savo sveikatos aukojimas vyro malonumo vardan  blink.gif

o nemastai kad pavizdziui veliau nenoresi gadintis figuros del kudikio, kurio vyras nores? juk jis renkasi sau vaiku motina? juk tai irgi vyru uzgaida, kuria pildo moterys?
is sono ziurint jusu santykiuose (is tavo puses) truksta svelnumo ir atsidavimo vyrui. meiles gal per mazai?
man prezervatyvai nepatinka, o mano draugui patinka. bet jis aukojas ir ju nenaudoja mano prasymu. tad as bandau kazka rasti kas man tiktu.
Papildyta:
ai ir nenoriu pasirodyk bjuri, bet juk jei gyvenat kartu, tai jis ne tavo busimas vyras. jis gi esamas tavo vyras. tik neapiformintas dokumentu. gyvenimas gi po popieriuko turetu nesikeisti. o tau atrodo zada keistis
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 23, 14:40)
o nemastai kad pavizdziui veliau nenoresi gadintis figuros del kudikio, kurio vyras nores? juk jis renkasi sau vaiku motina? juk tai irgi vyru uzgaida, kuria pildo moterys?
is sono ziurint jusu santykiuose (is tavo puses) truksta svelnumo ir atsidavimo vyrui. meiles gal per mazai?
man prezervatyvai nepatinka, o mano draugui patinka. bet jis aukojas ir ju nenaudoja mano prasymu. tad as bandau kazka rasti kas man tiktu.
Papildyta:
ai ir nenoriu pasirodyk bjuri, bet juk jei gyvenat kartu, tai jis ne tavo busimas vyras. jis gi esamas tavo vyras. tik neapiformintas dokumentu. gyvenimas gi po popieriuko turetu nesikeisti. o tau atrodo zada keistis

Dėstau chronologiškai savo nebemeilės KT priežastis, nes jei tai būčiau iš anksto žinojus, nebūčiau čia kišus galvos:
- pradėjau gerti KT, viskas tvarkoj, viskas gražu
- po metų prasidėjo tepliojimai, kentėjau, nes maniau, kad praeis
- dar po pusmečio, apsilankiusi pas ginekologę, klausiau nuo ko, sakė, kad čia įprastas šalutinis poveikis, gėriau pakankamai stiprias KT, tai labai stiprinti nebuvo kaip, bet gydytoja visgi pasiūlė paeksperimentuoti, galbūt nuo kitų KT neteplios
- iš viso bandžiau 4 rūšių KT, nuo visų tepliojo
- prasidėjo uždegimas, netyčia pakliuvau pas kitą gydytoją, kuri pirmiausiai liepė nustoti gerti KT (dar prisimenu kaip sakiau "Bet kaip dabar man saugotis?", o ji atsakė "Ar KT tikrai yra tas daiktas, be kurio tu negali gyventi?")
- sausio mėn. baigiau gerti KT, tepliojimas nesiliovė doh.gif
- padarė tyrimus, rado gimdos polipą, išoperavo, tačiau tepliojimas nesiliovė
- padarėm bakteriologinius tyrimus, rado ureaplazmų. Abu su vyru išsigydėm per vieną kursą, terliojimas tęsiasi unsure.gif KT vis dar negeriu ir nebegersiu.
- rytoj vėl einu pas gydytoją...

Kaip manot, ar tikrai mano santykiuose su vyru būtent meilės stoka yra problema?

Apie vaikų gimdymą ir "figūros gadinimą" aš nekalbu, tai visiškai skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 23, 14:53)
Kaip manot, ar tikrai mano santykiuose su vyru būtent meilės stoka yra problema?

kadangi isdestei problema pagaliau aiskiai, pilnai palaikau tave. tiesiog tavo zodziuose buvo labai daug bjaurumo i vyru puse.
nesipykstam 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nesipykim. Jei tie tepliojimai būtų daugiau nei tepliojimai, tai nei jis man leistų, nei pati sau leisčiau sveikata žaisti. Tačiau aš tikrinuosi savo sveikatą pakankamai dažnai, prisižiūriu (pvz. stengiuos sveikai maitintis, nerūkau, mažai alkoholio, mažai pykčių smile.gif ), tai leidžiu KT būti nedidele rizika.
Prieblanda - aš matau, ką turi omeny, ir puikiai suprantu. Norėčiau, kad ir mano požiūrį pabandytum suprasti.
Atsakyti
Sveikos,
o ar gali but taip kad pvz anksciau geriau Mercilon ir viskas buvo ciki, o po gimdymo praejus mazdaug metam vel pradejau ji vartot ir nesiliauja tepliojimai, dar tik 2 pakuotes, bet nezinau ar cia laukt to "prisitaikymo" ar vistik organizmui jau reikia kazko kito g.gif
Atsakyti