QUOTE(Campariuke @ 2007 08 23, 14:40)
o nemastai kad pavizdziui veliau nenoresi gadintis figuros del kudikio, kurio vyras nores? juk jis renkasi sau vaiku motina? juk tai irgi vyru uzgaida, kuria pildo moterys?
is sono ziurint jusu santykiuose (is tavo puses) truksta svelnumo ir atsidavimo vyrui. meiles gal per mazai?
man prezervatyvai nepatinka, o mano draugui patinka. bet jis aukojas ir ju nenaudoja mano prasymu. tad as bandau kazka rasti kas man tiktu.
Papildyta:
ai ir nenoriu pasirodyk bjuri, bet juk jei gyvenat kartu, tai jis ne tavo busimas vyras. jis gi esamas tavo vyras. tik neapiformintas dokumentu. gyvenimas gi po popieriuko turetu nesikeisti. o tau atrodo zada keistis
Dėstau chronologiškai savo nebemeilės KT priežastis, nes jei tai būčiau iš anksto žinojus, nebūčiau čia kišus galvos:
- pradėjau gerti KT, viskas tvarkoj, viskas gražu
- po metų prasidėjo tepliojimai, kentėjau, nes maniau, kad praeis
- dar po pusmečio, apsilankiusi pas ginekologę, klausiau nuo ko, sakė, kad čia įprastas šalutinis poveikis, gėriau pakankamai stiprias KT, tai labai stiprinti nebuvo kaip, bet gydytoja visgi pasiūlė paeksperimentuoti, galbūt nuo kitų KT neteplios
- iš viso bandžiau 4 rūšių KT, nuo visų tepliojo
- prasidėjo uždegimas, netyčia pakliuvau pas kitą gydytoją, kuri pirmiausiai liepė nustoti gerti KT (dar prisimenu kaip sakiau "Bet kaip dabar man saugotis?", o ji atsakė "Ar KT tikrai yra tas daiktas, be kurio tu negali gyventi?")
- sausio mėn. baigiau gerti KT, tepliojimas nesiliovė
- padarė tyrimus, rado gimdos polipą, išoperavo, tačiau tepliojimas nesiliovė
- padarėm bakteriologinius tyrimus, rado ureaplazmų. Abu su vyru išsigydėm per vieną kursą, terliojimas tęsiasi
KT vis dar negeriu ir nebegersiu.
- rytoj vėl einu pas gydytoją...
Kaip manot, ar tikrai mano santykiuose su vyru būtent meilės stoka yra problema?
Apie vaikų gimdymą ir "figūros gadinimą" aš nekalbu, tai visiškai skirtingi dalykai.