Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas/tepliojimas vartojant kontraceptikus

Sveikos mergaites,
as geriau femina 35 gera pusmeti, jokiu problemu buvau laiminga kaip "livaras"
o vat paskui prasidejo...
skausmas beprotiskas nuejau pas gydytoja nieko nerado, o kraujavau beveik 3 menesius verysad.gif
dave kazkokiu tablietku pagert, kaip ir pagerejo, bet nustojo visiskai tepliot tik metus gert tabletes.
pakentejau pusmetuka be tableciu dabar vel nusprendziau gert ...
ir vel tas pats....
tepimas kraujavimas...
baigia is proto isvaryt...
as tai manau gal cia pacios tabletes iki toko lygio suprastejo, kad visom masiskai poveikis blogas yra g.gif
Atsakyti
gali but... kainos kyla, pasirinkimas dideja, o kokybe prasteja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liute_ @ 2007 08 03, 16:35)
Sveikos mergaites,
as geriau femina 35 gera pusmeti, jokiu problemu buvau laiminga kaip "livaras"
o vat paskui prasidejo...
skausmas beprotiskas nuejau pas gydytoja nieko nerado, o kraujavau beveik 3 menesius verysad.gif
dave kazkokiu tablietku pagert, kaip ir pagerejo, bet nustojo visiskai tepliot tik metus gert tabletes.
pakentejau pusmetuka be tableciu dabar vel nusprendziau gert ...
ir vel tas pats....
tepimas kraujavimas...
baigia is proto isvaryt...
as tai manau gal cia pacios tabletes iki toko lygio suprastejo, kad visom masiskai poveikis blogas yra  g.gif

o čia nuo visų tablečių taip? gal tik femina 35 netinka?
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2007 08 02, 10:50)
kengurka... tai tau gerai... o mes su draugu vaikuciu dar neplanuojam... noriu studijas baigt... prezervatyvu jis nepripazista, o pleistro negaliu naudot, nes psoriaze sergu... o spirales netraukia... tai nori nenori, turiu gert g.gif

Jei vaikinas dėl jūsų nenori nors kiek pasiaukoti, tai tada aukojatės jūs. O aukos esmė tyliai sukandus dantis kentėti biggrin.gif Tik nesuprantu kam, jei galima rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 04, 21:02)
Jei vaikinas dėl jūsų nenori nors kiek pasiaukoti, tai tada aukojatės jūs. O aukos esmė tyliai sukandus dantis kentėti  biggrin.gif  Tik nesuprantu kam, jei galima rinktis  g.gif

man tai irgi aukojimasis toks...vaikinas nenori preziku...nu o mergina nenori pastot - vadinas nesimylet reik... nors man taip ir buvo - pirmasis mano draugas nenorejo preziku - kai durne nusileisdavau. aciu Dievui, prasviesejo akyse ir meciau ji...

o daba i tema: as K pleistra naudoju dabar pirma menesi. ryt keisiu jau treciaji...vis teplioja teplioja. nemazai KT esu pakeitus - niekad netepliojo...kazi dar tempt menesiuka koki man su juo?
Atsakyti
O man ir paciai tos gumikes nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 08, 10:18)

man irgi. ir ta pertrauka kol uzmauni. bet atrodo sveikiausia moters organizmo atveju
Papildyta:
man nuo ziedo teplioja. labai nepatinka man tai. siaip turiu pastebejima, kad vasar man visad taip buna. tik sia vasara naudoju kontraceptikus. praeitas dvi vasaras nieko nenaudojau o tepliojo biski. pernai nestmo metu isvis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 08, 10:18)

Na man tai nebent kad negali visiškai atsipalaiduot, tas užmovimas neturi būti pamirštas ir reik vis žoūrėt, kad nenuslinktų... bet šiaip tai man tikrai savijauta geresnė buvo su prezervatyvais. jokių tepliojimų, jokių pienligių, jokių nervuotumų... Gerai, kad bent svoris neauga, bet pastebėjau, kad apetitas padidėjo, tik kad save prisižiūriu. Žodžiu jei galėčiau, grįžčiau prie prezervatyvų, tik kad žinojimas, jog jam mažiau malonumo bus... nors jis ir sako nuolat, kad jam labiausiai mano sveikata rūpi, tačiau jau geriau man dėl jo pakentėti
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 16:21)
Na man tai nebent kad negali visiškai atsipalaiduot, tas užmovimas neturi būti pamirštas ir reik vis žoūrėt, kad nenuslinktų... bet šiaip tai man tikrai savijauta geresnė buvo su prezervatyvais. jokių tepliojimų, jokių pienligių, jokių nervuotumų... Gerai, kad bent svoris neauga, bet pastebėjau, kad apetitas padidėjo, tik kad save prisižiūriu. Žodžiu jei galėčiau, grįžčiau prie prezervatyvų, tik kad žinojimas, jog jam mažiau malonumo bus... nors jis ir sako nuolat, kad jam labiausiai mano sveikata rūpi, tačiau jau geriau man dėl jo pakentėti

O bože swoon.gif nu dar niekad nenusmuko prezervatyvas, gal per didelius naudojat? g.gif O taip kankintis dėl to, kad bernas tipo mažiau malonumo patiria, tai išvis nesąmonė. Užtenka jam to malonumo, o jei negana, keiskit berną, o ne kontraceptikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 20, 20:04)
O bože  swoon.gif  nu dar niekad nenusmuko prezervatyvas, gal per didelius naudojat?  g.gif  O taip kankintis dėl to, kad bernas tipo mažiau malonumo patiria, tai išvis nesąmonė. Užtenka jam to malonumo, o jei negana, keiskit berną, o ne kontraceptikus  doh.gif

nusmuko nes labai daug kartų pozas keitėm, po to dar aš sumaniau raumenis ten sutraukt ir"ups"... kad vyrams malonumo mažiau, yra faktas. Jis nesiskundžia, aš pati nenoriu grįžti metus atgal... dabar daug dauiau atsipalaidavimo, nereik planavimo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 21:56)
nusmuko nes labai daug kartų pozas keitėm, po to dar aš sumaniau raumenis ten sutraukt ir"ups"... kad vyrams malonumo mažiau, yra faktas. Jis nesiskundžia, aš pati nenoriu grįžti metus atgal... dabar daug dauiau atsipalaidavimo, nereik planavimo ir pan.

Keista, mum buvo tas pats as KT ar prezervatyvai, bent jau malonumo atžvilgiu. MB KT nevartojime įžvelgia didelį pliusą - nebėra sausumo problemos. Atsipalaidavusi jaučiuosi lygiai taip pat kaip ir anksčiau. Aišku, tam įtakos galbūt turi ir tai, kad "netyčiukas" mum nebūtų jokia problema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 20, 22:54)
Keista, mum buvo tas pats as KT ar prezervatyvai, bent jau malonumo atžvilgiu. MB KT nevartojime įžvelgia didelį pliusą - nebėra sausumo problemos. Atsipalaidavusi jaučiuosi lygiai taip pat kaip ir anksčiau. Aišku, tam įtakos galbūt turi ir tai, kad "netyčiukas" mum nebūtų jokia problema  wub.gif

na mums didelė problema irgi nebūtų, tačiau norime, kad viskas eitųsi suplanuotai... o sausumo problemos pas mane nėra dėl KT, tai šitai atkrenta.
Atsakyti