Vartoju kt apie pusmeti.o menesinės buna vos pora trejeta dienu,ir negausios.ar tai normalu? kaip jum buna?

O taip, cia netgi labai normalu, kaip sakant, iprastas salutinis poveikis
Bet toks nepiktybinis
, kitom buna visai isnyksta. Man netgi nutraukus visai negausios ir trumpos liko, tik pora dienu

Man irgi viskas supaprastėjo. Tik pirmą dieną kažkoks tmpimas yra. O paskui viskas ok.
Anksčiau sirgdavau be KT 5 dienas normaliai. O dabar vartojant tabletes absoliučiai nesergu, tik 3 dienas patepa vos vos... Vartoju "JEANINE"
Vartojau yarina, paskui pasitarusi su gydytoja pasikeičiau į kontraceptinį pleistrą. Va tada košmarai ir prasidėjo - gyvenime taip gausiai nekraujavau, maniau nukraujuosiu
dabar vėl gryžau prie seno ir viskas vėl čiki

QUOTE(milzinukas @ 2008 08 27, 14:39)
Anksčiau sirgdavau be KT 5 dienas normaliai. O dabar vartojant tabletes absoliučiai nesergu, tik 3 dienas patepa vos vos... Vartoju "JEANINE"
man ir lygiai taip pat, tik vartoja Yasminelle

pas mane tai tokios normalios bet i silpnumo puse apie 4dienas o poto ciut ciut tepliojimas 1diena. vartoju yarina
KT geriu jau 9 menesius. Visada viskas būdavo gerai, jokių šalutinių poveikių, per pertrauką mm prasidėdavo 3 dieną, o 7 jau būdavo pasibaigusios. paskutinį kartą irgi taip buvo, tik pradėjus gerti naują pakuotę po poros dienų pradėjo teplioti.. geriu jau 5 tabletę ir vistiek nesiliauja
niekad taip nebuvo..gal jau bėgt NT pirktis.. ar yra tikimybė, kad galiu būt pastojusi (visada geriu tuo pačiu metu, o ir jokių viduriavimų, vėmimų nebuvo
) ?

Zmonyte, teoriskai pastojimo galimybe visada lieka. Praktiskai neturetum, bet pasitikrint butu neprosal. Siaip tepliojimas galejo ir del kitu priezasciu atsirast - kelioniu, stresu, nervu, persalimo, staigaus aplinkos pakeitimo. Ar nieko tokio neiprasto nebuvo paskutini cikla?
na truputėlį streso tai apturėjau..gal dėl to čia viskas

QUOTE(Zmonyte @ 2008 09 10, 19:28)
bet siaip instrukcijose visada raso, galimi tepliojimai viduryje ciklo, gali reiketi higienos priemoniu, cia prie pasaliniu poveikiu...... jeigu jau kraujuojama tai reikia pas gydytoja eiti, o tepliojimas jeigu retkarciais nemanau kad blogai kazkas