Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas/tepliojimas vartojant kontraceptikus

QUOTE(lomsa @ 2008 06 29, 11:41)
na, as jau ketinu nustoti jas gerti, cia paskutine pakuote - ir va, su paskutiniaja tokie reikalai... g.gif

Tai ir nustokit tuojau pat. Aš pati jau pusantrų metų negeriu, bet ir tai dar jaučiu pasekmes, nes pasikeitė hormonų balansas, draugė nustojo gerti prieš naujuosius metus, tai mėnesinių po pusantro mėnesio laukia kaip kokio pranašo doh.gif
Per studijas teko susidurti su kontraceptikų tema ir nuo to laiko esu griežtai prieš. Pateisinu tik tada, kada naudojama gydymo tikslais. Visi kiti atvejai - sveikatos loterija ir farmacijos kompanijų kišenės pildymas. Tačiau smegenų prausikų šia tema net labai netrūksta ir ne man su jais kovot.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 29, 15:26)
Tai ir nustokit tuojau pat. Aš pati jau pusantrų metų negeriu, bet ir tai dar jaučiu pasekmes, nes pasikeitė hormonų balansas, draugė nustojo gerti prieš naujuosius metus, tai mėnesinių po pusantro mėnesio laukia kaip kokio pranašo  doh.gif
Per studijas teko susidurti su kontraceptikų tema ir nuo to laiko esu griežtai prieš. Pateisinu tik tada, kada naudojama gydymo tikslais. Visi kiti atvejai - sveikatos loterija ir farmacijos kompanijų kišenės pildymas. Tačiau smegenų prausikų šia tema net labai netrūksta ir ne man su jais kovot.

metu ta purvina reikala, o tai vaiku per ilgai reiks laukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lomsa @ 2008 06 29, 09:41)
Sveikos,
patarkite prasau. As geriu "regulon" jau kokius 2 metus ir viskas ejo kaip pagal laikroduka - ciklas-menesines-ciklas-menesines. Dabar nei is sio, nei is to pradedu kraujuoti (negausios menesines arba gausus tepliojimas  ax.gif ) likus  14dienu iki paskutines tabletes. Nesuprantu priezasties. Niekada taip nebuvo, ir tabletes isgerti neuzmirsau, ir streso jokio nebuvo...
Ka manot, ketinu kuo skubiau lekti  pas gydytoja, bet kazkaip keistai viskas.... sad.gif  g.gif

Ciklo vidury teplioja tada kai KT buna per silpnos 4u.gif nors as irgi, kaip prieblanda, patarciau mesti KT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 29, 15:26)
Tai ir nustokit tuojau pat. Aš pati jau pusantrų metų negeriu, bet ir tai dar jaučiu pasekmes, nes pasikeitė hormonų balansas, draugė nustojo gerti prieš naujuosius metus, tai mėnesinių po pusantro mėnesio laukia kaip kokio pranašo  doh.gif

man tai pat atsitiko blink.gif irgi mečiau ...bet saugotis kažkaip reikės .nes nestuke.gif dar per anksti biškiuka doh.gif

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 06 29, 18:26)
Ciklo vidury teplioja tada kai KT buna per silpnos  4u.gif  nors as irgi, kaip prieblanda, patarciau mesti KT smile.gif

o tai jei silpnos KT tai jau prieš tai jos neveikė ,ir jos jau nebuvo veiksmingos tada gali būti kad nestuke.gif galiu tapti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2008 06 29, 18:41)
man tai pat atsitiko  blink.gif irgi mečiau ...bet saugotis kažkaip reikės .nes  nestuke.gif  dar per anksti biškiuka  doh.gif
o tai jei silpnos KT tai jau prieš tai jos neveikė ,ir jos jau nebuvo veiksmingos tada  gali būti kad  nestuke.gif galiu tapti  blush2.gif

Natūralūs šeimos planavimo būdai yra, o labiau užsiėmusiems gumytės lieka rolleyes.gif Aš gerdama KT irgi galvojau, kad apsivaikuosiu mygom, nu bet va, kol kas jokių nestuke.gif
Kontaceptinį poveikį turėjo, bet per silpnos prieš jūsiškius hormonus. Nu kam save taip prievartaut?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 29, 18:47)
Natūralūs šeimos planavimo būdai yra, o labiau užsiėmusiems gumytės lieka  rolleyes.gif  Aš gerdama KT irgi galvojau, kad apsivaikuosiu mygom, nu bet va, kol kas jokių  nestuke.gif
Kontaceptinį poveikį turėjo, bet per silpnos prieš jūsiškius hormonus. Nu kam save taip prievartaut?

Prieblanda, o ka turi galvoje, sakydama kad pasikeite hormonu balansas ir dar jauti padarinius? Kuo tai pasireiskia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lomsa @ 2008 06 29, 19:42)
Prieblanda, o ka turi galvoje, sakydama kad pasikeite hormonu balansas ir dar jauti padarinius? Kuo tai pasireiskia? g.gif

Nu ką ką, noras smileysex.gif KT buvo nužudytas, dabar dar sunkokai gaivaliojasi doh.gif Pasikeitė mėnesinių ciklas, t.y. jis gerokai sutrumpėjo, atsirado mioma, nors statistiškai man ji atsirado per anksti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 29, 19:56)
Nu ką ką, noras smileysex.gif  KT buvo nužudytas, dabar dar sunkokai gaivaliojasi  doh.gif  Pasikeitė mėnesinių ciklas, t.y. jis gerokai sutrumpėjo, atsirado mioma, nors statistiškai man ji atsirado per anksti sad.gif

h, man kazkaip dar noro nenuzude, aciu Dievui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2008 06 29, 18:41)
man tai pat atsitiko  blink.gif irgi mečiau ...bet saugotis kažkaip reikės .nes  nestuke.gif  dar per anksti biškiuka  doh.gif
o tai jei silpnos KT tai jau prieš tai jos neveikė ,ir jos jau nebuvo veiksmingos tada  gali būti kad  nestuke.gif galiu tapti  blush2.gif

Nu nemanau kad pastojot, cia tiesiog pasalinis KT poveikis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 29, 18:47)
Natūralūs šeimos planavimo būdai yra, o labiau užsiėmusiems gumytės lieka  rolleyes.gif  Aš gerdama KT irgi galvojau, kad apsivaikuosiu mygom, nu bet va, kol kas jokių  nestuke.gif

Natūralūs šeimos planavimo būdai laaabai mažai kam tinka (gyvenant tokį greitą, stresų pilną gyvenimą retai kuriai mėnesinės reguliarios natūraliai kaip laikrodukas, labai didelė tikimybę pastoti, o dar ir gana nemažai dienų, per kurias apskritai mylėtis "negalima", nematau nieko gero apie NŠP, nebent labai jau tikslus ciklas). O prezervatyvai visai gera išeitis, nors ir netobula.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif atejau ir as pasipasakoti. Zodziu vartoju KT jau beveik metai, viskas ok. Na siaip dabar gavosi taip, kad buvo kelios dienos, kai visai susimaisiau su laiku, ir gal 1 diena tabletes neisgeriau, 2 ar 3 dienas susipainiojau su laiku... tarp tu dienu mylejomes kazkuria.. net nebepamenu unsure.gif ir po to man po truputi atsiraso tamsus tepimas. ir tepe, tepe keleta dienu, o paskui pasirode vis didesnis, ir galiausiai paraudonejo. Tada pamaciau ant tepliojimo mazuciu "granulyciu".. g.gif Tarsi koks uzdegimas man. Skauda pilva. "Ten" truputi tarsi niezti. Net nezinau. Gal pasigavau koki grybeli matyt, nes esu ji turejusi pries kokius 2men. Tik neisivazduoju kaip. Tik pamirsau isgerti KT, o se tau.. teplioja. Nors paskui geriu saziningai, o tepliojimas neiliauna... Iki KT pabaigos kiek maziau like nei puse tabl. g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 26, 20:41)
labas vakaras 4u.gif  atejau ir as pasipasakoti. Zodziu vartoju KT jau beveik metai, viskas ok. Na siaip dabar gavosi taip, kad buvo kelios dienos, kai visai susimaisiau su laiku, ir gal 1 diena tabletes neisgeriau, 2 ar 3 dienas susipainiojau su laiku... tarp tu dienu mylejomes kazkuria.. net nebepamenu  unsure.gif ir po to man po truputi atsiraso tamsus tepimas. ir tepe, tepe keleta dienu, o paskui pasirode vis didesnis, ir galiausiai paraudonejo. Tada pamaciau ant tepliojimo mazuciu "granulyciu".. g.gif Tarsi koks uzdegimas man. Skauda pilva. "Ten" truputi tarsi niezti. Net nezinau. Gal pasigavau koki grybeli matyt, nes esu ji turejusi pries kokius 2men. Tik neisivazduoju kaip. Tik pamirsau isgerti KT, o se tau.. teplioja. Nors paskui geriu saziningai, o tepliojimas neiliauna... Iki KT pabaigos kiek maziau like nei puse tabl.  g.gif  blink.gif

Pamiršus tabeletes normalu, kad pradeda teplioti. Reikia ją išgerti kuo skubiau, kuo ilgiau delsiama, tuo labiau hormoninų lygis išsibalansuoja. Aš irgi kažkada pavėlavau išgert apie 10 val, tai iškart tepliojimas atsirado...
Atsakyti