Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas/tepliojimas vartojant kontraceptikus

QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 06, 17:02)
Na sako kaip pradeda tepti tarp mmm ,tai Kt per silpnos. Man buvo paskyre cerazette tai nuo ju ne tik tepliodavo ciklo vidury, bet pildavo kaip reikiant doh.gif

tikrai nebutinai per silpnos, tiesiog butent tu KT hormonai gali netikt. Pvz., geriau Femoden, tai budavo patepliojimu pradzioj, ir mmm l.gausios buvo, o paskui emiau gert Harmonet, kur hormonai tokie patys kaip Femoden, tik ju mazesnis kiekis, nu ir ka, net mmm visai sumazejo, nes su Femodenu tiesiog vos ne plaukdavau kartais doh.gif Beje, kai buvau pradejus gert Novynette, kuris stipriausias is visu mano situ gertu, tai eme tept kazkur gal nuo vidurio ciklo pati pirma gerimo menesi ir nenustojo, na visiskai netiko.
Atsakyti
as nemanau kad man jos persilpnios,nes 6 pakelius geriant viskas gerai buvo,butu buve jau anksciau visokiu nutikimu tada
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 03 06, 00:32)
Tai cia dar nebuvo tavo tikrosios menesines, jos tiesiog vyko po KT, jei teisingai supratau? Na tai nieko baisaus, teisiog imanomas toks menesiniu sunykimas geriant KT, tikrai pasitaiko ir nieko nereiskia  mirksiukas.gif , tiesiog toks pasalinis KT poveikis. Vat dabar per tavo busimas pirmas naturalias po KT mmm tai jau turetu daugiau nei tik tepliot  4u.gif

Del svaigimo, tai gali but, kad tiesiog per daug isijauti i organizmo signalus, sureiksmini juos. Gal tiesiog mazai valgius, ilsejusis ar pan. buvai, bet ir siaip juk organizmas dabar taikosi be KT gyvent, tai labai norint galima visokiu pojuciu prijaust  doh.gif Siulau nesigilint  mirksiukas.gif

Aciu tau labai uz tai, kad randi laiko gilintis i mano dvejones 4u.gif tik man tas tepliojimas iskart po menesiniu buvo- menesines truko kaip visada, nuo antradienio iki sestadienio, penkias dienas, o dar dvi dienas patepliojo, ko niekada nebudavo... unsure.gif
Atsakyti
Man kas pusmeti irgi kaip cia kazkas rase prasideda nei is sio nei is to kraujavimai.jau 4 pakuotes pakeiciau ir visalaik tas pats. Gal tiesiog netinka isvis kt.
Atsakyti
As irgi noreciau ta tema paklausiti, meciau gerti KT, nauja pakuote turejau pradeti praeita penktadieni, mmmm pasibaige ketvirtadieni o vakar ne is sio ne is to praejus kazkur savaitei nuo mmm pabaigos teplioja, kazin gali buti del to kad meciau gerti KT, nes geriau kazkus apie 5 metus tai organizmui truksta hormonu gal?
Atsakyti
Man viduri ciklo neteplioja, bet likus 2 arba 3 tabletems isgerti prasideda mm.Ne visada taip buna, bet i metus pora kartu pasitaiko. g.gif
Atsakyti
Na matai as nusprendziau nebegerti daugiau KT, tai manau cia organizmo reakcija, negauna hormonu
Atsakyti
QUOTE(tumyliuke @ 2008 03 27, 07:23)
As irgi noreciau ta tema paklausiti, meciau gerti KT, nauja pakuote turejau pradeti praeita penktadieni, mmmm pasibaige ketvirtadieni o vakar ne is sio ne is to praejus kazkur savaitei nuo mmm pabaigos teplioja, kazin gali buti del to kad meciau gerti KT, nes geriau kazkus apie 5 metus tai organizmui truksta hormonu gal?

Tai zinoma del to, kad metei, teplioja. Organizmas bando reguliuotis savo hormonus, kiausides buna is miego, kuriuo miegojo visa KT germo laika. Rekomenduocau butinai kokius vitaminus moterim, pvz. Wellwoman arba nakvisu aliejaus kapsules.
Atsakyti
Aha geriu Wellwomen jau apie menesi, tai tikejausi kad kazkas vyks, dabat lauksim pirmu TIKRU mmmm doh.gif
Atsakyti
labai nudziugau atradus tokia tema, nes man kaip tik kelios dienos teplioja, nors dar nepabaigiau gerti pakuotes. labai supanikavau, nors paskaiciau cia ir aprimau truputi. siaip paskutinem dienom patyriau gan dideli stresa, o be to dingo apetitas visiskai, tai gal viskas ir susije g.gif
Atsakyti
eina sau siandien radau "sveciu" kelnese,nors dar 8 tabletes iki pakuotes galo ir ne tai kad teplioja,o kraujuoju... verysad.gif ar priimtu dakatre su menesinem mane?ar laukt kol pasibaigs?niekada dar taip man nebuvo...
Atsakyti
Aisku priimtu, pakonsultuotu, nes taip tikrai neturetu buti, nebent supainiojai ka nors, gal nesaziningai gerei KT
Atsakyti