teks eiti pas gydytoja
As taip pat "labai i tema" noreciau pasiteirauti
daugiau nei 3 metus geriau Mercilon, labai man viskas su jomis buvo gerai, menesines tapo negausios, nebemaude pilvo apacios ir tt.
Su vyru susituokem, planuojam vaikeli, todel baigiau gerti kt. Praeita sekmadieni turejau pradeti gerti nauja pakuote, bet nusprendem, kad dabar leisiu organizmui "atsistatyti" savo funkcijas ir kelis menesius saugosimes kitais budais.
Beda ta, kad visuomet, kai geriau kt, menesines trukdavo penkias dienas. Kai prasidedavo antradieni, baigdavosi sestadieni. Si karta sunerimau, kadangi ir sestadieni, ir sekmadieni, ir pirmadieni man "patepliojo". Pamaniau, todel, kad baigiau gerti, bet juk tik sekmadieni turejau pradeti gerti nauja pakuote, ir iki siol sekmadieni jau menesines visiskai buvo praejusios
siek tiek sunerimau... O dar siandien pradejo taip svaigti galva...
nezinau, ar viska tiksliai paaiskinau, jauciuosi kiek issiblaskiusi.
Kodel man atsirado tie tepliojimai, gal kas nors numanot?
daugiau nei 3 metus geriau Mercilon, labai man viskas su jomis buvo gerai, menesines tapo negausios, nebemaude pilvo apacios ir tt.
Su vyru susituokem, planuojam vaikeli, todel baigiau gerti kt. Praeita sekmadieni turejau pradeti gerti nauja pakuote, bet nusprendem, kad dabar leisiu organizmui "atsistatyti" savo funkcijas ir kelis menesius saugosimes kitais budais.
Beda ta, kad visuomet, kai geriau kt, menesines trukdavo penkias dienas. Kai prasidedavo antradieni, baigdavosi sestadieni. Si karta sunerimau, kadangi ir sestadieni, ir sekmadieni, ir pirmadieni man "patepliojo". Pamaniau, todel, kad baigiau gerti, bet juk tik sekmadieni turejau pradeti gerti nauja pakuote, ir iki siol sekmadieni jau menesines visiskai buvo praejusios
ir teks eiti pas gydytoja laukiate ?
siandien dar pagalvojau,o negali man buti kokia cista???gal del to teplioja?
QUOTE(naujute @ 2008 03 04, 12:47)
na as ir vel su savo problemomis jus trugdau istorija tokia kontraceptikus vartoju jau apie 11 men,ispradziu geriau mercilon,bet man jie buvo per silpni
o kaip tau nustate, ar pati nusistatei, kad ie tau buvo per silpni?
man kai cista buvo tai raiciausi lovoj is skausmu, ligonineje gulejau, dare echoskopa, o nieko nemate, tada vaziavau privaciai ten is kart pasake kas yra, tai uzteko ir vaistu.... bet kad tepliotu-tai nepamenu
QUOTE(Mimuke @ 2008 03 05, 11:15)
o kaip tau nustate, ar pati nusistatei, kad ie tau buvo per silpni?
nustate taip kad tepliojo visua laika,reiskiasi per maza hormonu doze,bent jau man taip daktare pasake,israse stipresnius ir iki vakar viskas gerai buvo
man lygiai tas pats buvo, is pradziu KT geriant patepliojo. Tada organizmas priprato, dingo tepliojimai. O si men vel atsirado. taciau as speju, kad del to, jog ~6 val viena tablete pavelavau isgerti... Lapely parasyta, kad gali tepliojimas prasideti, kai veluoji isgerti, isvemi, abzorpcija sutrinka ir pan, taigi rodo nepilna veiksminguma. Dabar 7 dienas reikia saugotis papildomai bet man ne tas apsaugos klausimas, nes ne beda, o pats tepliojimas ir pilvo skausmai
QUOTE(Frinja @ 2008 03 05, 12:08)
man lygiai tas pats buvo, is pradziu KT geriant patepliojo. Tada organizmas priprato, dingo tepliojimai. O si men vel atsirado. taciau as speju, kad del to, jog ~6 val viena tablete pavelavau isgerti... Lapely parasyta, kad gali tepliojimas prasideti, kai veluoji isgerti, isvemi, abzorpcija sutrinka ir pan, taigi rodo nepilna veiksminguma. Dabar 7 dienas reikia saugotis papildomai bet man ne tas apsaugos klausimas, nes ne beda, o pats tepliojimas ir pilvo skausmai
man sis atvejis netinka nes geriu minuciu tikslumu ir tikrai nei vienos neprasledau,taip pat ir nevemiau bei neviduriavayu
niekas daugiau nepasidalins patirtimi???
QUOTE(naujute @ 2008 03 04, 08:47)
marvelona geriu jau 7 men ir viskas buvo gerai,o stai siandien einant 15 gerimo dienai prasidejo negausus kraujavimas,greiciau tepliojimas...nezinau kodel gal kad yra taip buve???nejaugi gali buti kad po pusmecio ir sitie man pasidare per silpni?siek tiek neramu,o pas daktare tik kita savaite vietu yra
Nemanau, kad reikalas silpnume. Is viso, kad terlioja, tai dar visai nereiskia, kad per silpni KT, tiesiog gali arba jie netikti arba organizmas kazka bando reguliuotis. Yra man buve keliskart, kad tepliojo per KT gerima, bet paprastai paskutine gerimo savaite pateplioje yra kazkiek kartu. Paprastai tai ivykdavo po kazkokiu stresu ar persalimu, tai organizmas turbut vel is naujo taikydavos prie KT, po kovos su stresu/liga.
QUOTE(Intimacy @ 2008 03 04, 16:32)
Tai cia dar nebuvo tavo tikrosios menesines, jos tiesiog vyko po KT, jei teisingai supratau? Na tai nieko baisaus, teisiog imanomas toks menesiniu sunykimas geriant KT, tikrai pasitaiko ir nieko nereiskia , tiesiog toks pasalinis KT poveikis. Vat dabar per tavo busimas pirmas naturalias po KT mmm tai jau turetu daugiau nei tik tepliot
Del svaigimo, tai gali but, kad tiesiog per daug isijauti i organizmo signalus, sureiksmini juos. Gal tiesiog mazai valgius, ilsejusis ar pan. buvai, bet ir siaip juk organizmas dabar taikosi be KT gyvent, tai labai norint galima visokiu pojuciu prijaust Siulau nesigilint
Na sako kaip pradeda tepti tarp mmm ,tai Kt per silpnos. Man buvo paskyre cerazette tai nuo ju ne tik tepliodavo ciklo vidury, bet pildavo kaip reikiant