Pradejau gerti KT ir likus savaitei iki pakuotes pabaigos tarsi menesines prasidejo...Na, ne taip gausiai, bet vis tiek laba nemalonu...Dvejoju, ar po pertraukos vel gerti kita pakuote...Kiek trunka tokie organizmo prisitaikymai? Gal koki menesi ir pakenteciau...O jei tai niekada nesibaigs..?
Prisitaikymo laikotarpis prie bet kokios rūšies kontraceptinių tablečių trunka 1-3 mėnesius, kiekvienai individualiai. Normalu, jei šiek tiek paterlioja pradžioj geriant, bet jei kraujavimas stiprus, vertėtų kreiptis pas gydytoją.
Toks kraujavimas daznai reiskia, kad KT hormonu kiekis tau nepakankamas.
Kaip reaguoti,jei iki pakuotes gerimo pabaigos liko savaite,o man prasidejo kraujavimas? O dabar,kai yra 7 dienu pertrauka,menesiniu nera?
Sveikutes. Pradejau gert KT bet nesustoju sirgti. Labai bijojau, kad taip bus, nes anksciau kiek esu bandziusi KT nuo visu sirgdavau menesi, kol neapsikentus mesdavau lauk. Tai pasakiau gydytojai, kad bijau jog vel sirgsiu amzinybe, Tai sake ateiti ir ji viska sureguliuos. Bet nelabai man iseina nueiti artimu metu. Tai gal Jus zinote kokie tie budai sustabdyti tuos ilgus kraujavimus. Labai lauksiu atsakymu.
QUOTE(coco @ 2005 02 18, 09:54)
Kaip reaguoti,jei iki pakuotes gerimo pabaigos liko savaite,o man prasidejo kraujavimas? O dabar,kai yra 7 dienu pertrauka,menesiniu nera?
nieko baisaus, as kai vartojau man irgi taip buvo, kai kada menesines prasideda anksciau,paprastai taip buna pradzioje kol organizmas pripranta prie KT,tos dienos nebuna vaisingos,bent jau man taip buvo pradzioje
QUOTE(Pajurio mergaite @ 2005 01 12, 09:51)
Pradejau gerti KT ir likus savaitei iki pakuotes pabaigos tarsi menesines prasidejo...Na, ne taip gausiai, bet vis tiek laba nemalonu...Dvejoju, ar po pertraukos vel gerti kita pakuote...Kiek trunka tokie organizmo prisitaikymai? Gal koki menesi ir pakenteciau...O jei tai niekada nesibaigs..?
gal organizmas pripras,bet jei teplios visa menesi ir dar ilgiau tai gal KT reikia keisti
QUOTE(darausra @ 2005 02 18, 11:50)
Sveikutes. Pradejau gert KT bet nesustoju sirgti. Labai bijojau, kad taip bus, nes anksciau kiek esu bandziusi KT nuo visu sirgdavau menesi, kol neapsikentus mesdavau lauk. Tai pasakiau gydytojai, kad bijau jog vel sirgsiu amzinybe, Tai sake ateiti ir ji viska sureguliuos. Bet nelabai man iseina nueiti artimu metu. Tai gal Jus zinote kokie tie budai sustabdyti tuos ilgus kraujavimus. Labai lauksiu atsakymu.
man gydytoja pakeite KT i kitokias,bet jei tau nuo visu tas pats tai gal tikrai pasitark su gydytoja
QUOTE(Pajurio mergaite @ 2005 01 12, 10:51)
Dabar jau yra budas sustabdyti ta kraujavima. Man irgi taip buvo! Bet pasiguodziau savo ginekologei. Ir per 3 dienas viskas susitvarke
QUOTE(rimta @ 2005 02 27, 00:07)
Sveikutes. As naujoke.
Mane irgi kankina panasi problema. Kraujuoju nuo "Harmonet"o jau trecia savaite. O gal tai nesusireguliavusios menesines: gimdziau pries 3 menesius.
Mane irgi kankina panasi problema. Kraujuoju nuo "Harmonet"o jau trecia savaite. O gal tai nesusireguliavusios menesines: gimdziau pries 3 menesius.
as irgi geriu Harmoneta jau 3 metai kai pradejau gerti tai tepliojo visa menesi bet paskui susitvarke kantrybes