Įkraunama...
Įkraunama...

Gaujos nacionalinis parkas

http://i142.photobuc...mo/PICT0217.jpg[/IMG][/IMG
dar aplankėme Birinių dvarą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diordiorisimo: 26 gegužės 2007 - 12:45
QUOTE(rutuliukass @ 2007 05 26, 17:40)
4u.gif  Linole labai gražu. Net nebūčiau pagalvojusi, kad Latvijoje tokia gamta  g.gif

drinks_cheers.gif Is ties grazi. smile.gif Kaip ir Lietuva, grazi. wub.gif Kol nebuvau pradejusi keliauti po Lietuva, maniau, kad grazus tik uzsienis. Bet po siu kelioniu supratau, kad kiekvienas krastas turi savu perliuku ir savo zavesi. thumbup.gif
O apie Latvijos grozi esu girdejusi daug ivairiu atsiliepimu, bet kai pamaciau jos maza lopineli savomis akimis, dar labiau likau suzaveta. wub.gif

Diordiorisimo, papasakok apie savo kelione. mirksiukas.gif smile.gif

Atsakyti
thumbup.gif Labai įdomu ir gražu.Esu buvusi tose vietose,taip gera buvo sugrįžti...Aplamai reikėtų plėtoti temą apie gražias vietoves Lietuvoje ir kaimyniniuose kraštuose. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dar vaikysteje teko lankytis Latvijoje ir pamatyti Sigulda ir jos apylinkes, Gutmano olą, Turaido pilį, Gaujos nacionalinį parką, ten labai gražu. Yra toks kaip vagonėlis ant lyno, kuris perkelia per upę dideliame aukštyje, apžvalgos ratas. Buvome prieš kelis metus, viskas taip pat kaip ir tada...
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 06 01, 22:29)
Yra toks kaip vagonėlis ant lyno, kuris perkelia per upę dideliame aukštyje, apžvalgos ratas. Buvome prieš kelis metus, viskas taip pat kaip ir tada...

Taip, tas vagonelis ant lyno taip ir neiejo i musu planus verysad.gif , nes tuo metu buvo labai didelis rukas verysad.gif verysad.gif , todel nusprendeme, kad nieko nematysime, todel neverta bandyti.
Kiek laiko trunka tas pakabejimas ore ir pasizvalgymas i apylinkes?

Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 29, 10:56)
O kurioj Latvijos dali rasti sia gyvenviete? Labai man patiko

Ten pat, kur ir Araisu ezero salos gyvenviete. Tas pats ir bilietas galioja. Tik i ezero gyvenviete iejimas i kaire, o cia-i desine. Butume ir praziopsoje, budintis pasake. Tiesiai dar yra pilies ar tvirtoves griuvesiai.

Idedu nuoroda, ten yra nuo roda ir i zemepalius.
Araisu
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 29, 20:30)
Aciu uz atsakyma. Gaila kad si gyvenviete toli nuo Venspilio, nes mes planuojam vaziuoti is klaipedos, per Liepoja ir apsistoti Venspilio kempinge. Tai jauciu nedavaziiuosim  verysad.gif

Taigi, tikrai nepakeliui ir gana nemazas kelio gabalas i visai kita puse nuo Venspilio. verysad.gif
Susiorganizuokit rudenini ar pavasarini zygi i Gaujos NP. mirksiukas.gif Tikrai turetu patikti tiek vaikams, tiek suaugusiems. 4u.gif
Atsakyti
Nu labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Kažin, kur dar galima suspėti važiuojant vieną dieną su kolektyvu, domina ir kulinarinis paveldas ax.gif
Atsakyti
Aciu, labai grazios nuotraukos ir pasakojimas. Dabar planuosim ir mes toi pat marsruta. Super, dar karta aciu, kad nepatingejote viska aprasyti ir foto sukelti.
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2011 02 15, 16:25)
Aciu, labai grazios nuotraukos ir pasakojimas. Dabar planuosim ir mes toi pat marsruta. Super, dar karta aciu, kad nepatingejote viska aprasyti ir foto sukelti.

Nera uz ka. 4u.gif

Smagu pasidalinti apie patikusia kelione. smile.gif

Melda, tikrai nezinau, kur daugiau butu galima... Nes esu buvusi tik cia, Gaujoje.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 02 15, 18:59)
Nera uz ka.  4u.gif

Melda, tikrai nezinau, kur daugiau butu galima... Nes esu buvusi tik cia, Gaujoje.

verysad.gif
Atsakyti