Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs prakaitavimas

QUOTE(naitas @ 2007 05 26, 16:38)
aš tai girdėjau, kad tai gali būti endokrinologo sritis. Tiesiog gaukit pediatro siuntimą pas endokrinologą.
O gal tai iš tėvų paveldėta...

aha, as ir ta pati girdejau.
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2007 05 30, 21:02)
Tikrai idomu butu jei pasidalintu patirtimi mamytes ka sako daktarai.
Mes eisim treciadieni tai kai jau ka zinosim, tai butinai pasisakysim 4u.gif
Kaip as bijau, kad tik viskas gerai butu g.gif

kaip jums sekasi?Ka pasake daktarai? g.gif
Atsakyti
Mums sake kad tai del karscio. Liepe duoti gerti daugiau sksysciuir stebeti. Pastebejimas buvo toks, kad kuo daugiau geria tuo daugiau prakaituoja. ir sake ploniau rengti. Jokiu kitu tyrimu nedare.
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2007 07 08, 14:02)
Mums sake kad tai del karscio. Liepe duoti gerti daugiau sksysciuir stebeti. Pastebejimas buvo toks, kad kuo daugiau geria tuo daugiau prakaituoja. ir sake ploniau rengti. Jokiu kitu tyrimu nedare.

g.gif
Dabar karsciu nera,bet prakaitavimas nesiliauja.O musu eme maziau gerti,taciau velgi-prakaituoja dar net gi daugiau. unsure.gif Skysciu zinoma reikia,nes jau labai daug ju netenka.
Ziuresim ka mums pasakys g.gif
Atsakyti
o tai gal siltai rengiat?
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2007 07 09, 12:33)
o tai gal siltai rengiat?

oi ne.Stengiuosi visada minimum rengti,nes ir taip visada ji labai karsta smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas ir labai prakaituoja,ypač galva ir pėdos.Buvo taip kad po stipresnio prakaitavimo prireikė ir ligoninės,nes iš vakaro dar buvo mažiau skysčių gėręs,o ryte aišku pakilo ketonai.Padarę tyrimus šlapimo iš karto i reanimacinę paguldė,ten sulašinę kelis butelius skysčių atstatė.Klausiau kodėl pakyla tie ketonai,tai sakė nuo prakaitavimo,o kaip paklausiau kodėl prakaituoja vaikas tiek daug,tai pasakė,kad tikriausia vaiko prakaito liaukos atviros ir nieko nepadarysi. g.gif .Taigi ligos kaip ir nėra pagal daktarus. g.gif
Atsakyti
Manau gali buti paveldima, nes mano abu berniokai prakaituojantys. Vos stipriau pakruta iratrodo kaip is duso islinde. Poliklinikoje irgi pasake, kad toks organizmas ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 10 liepos 2007 - 13:02
Mamytės, norėjau jūsų paklausti -ar jūs tik gydytojų pasakymais pasitikit, ar išties bandėt įdėmiau ištirti savo vaikučius.. Aš ir vėlgi primenu mano dukrytės atvejį - staigiai sušildavo / prakaitavo intensyviai todėl, kad turėjo širdies ydą. Nelinkiu, aišku, niekam, bet patarčiau ir šį variantą panagrinėti - pirmiausiai paprašykit, kad šeimos gydytojai paklausytų, ar nėra kokių ūžesėlių širdutėje. Jei nėra, tai greičiausiai šis variantas atkrenta, bet jei bent truputį išgirs, iškart patarčiau eiti pas kardiologus ir darytis echoskopą.
Čia patarimas iš mano karčios patirties.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano sūnytis irgi labai prakaituoja, tiesiog visu kūneliu būna šlaputėlis. Nepriklausomai nuo oro. Rachitas taipogi atmetamas. Bet buvau kažkur skaičius, kad dėl kalcio trūkumo gali taip būti. Tai darėmės tyrimus, bet viskas kaip ir tvarkoje. Tačiau vistiek girdau OSTEOCARE manau nepakenks, o į jį įeina papildomas vit., D Gali būti ir paveldimumas, nes sesres berniukui 5 metukai o jis tiks kas ir visas šlapias. Tad stebėsiu savo mažylį wub.gif
Atsakyti
mano dukrytei jau greitai 4 menesiai ir pastebejau kad pas ja beveik nuolat buna dregnokos rankytes ir netgi pastebiu kad ir pedutes,kojines maunu vilnones ir siltai laikau kojytes,jau beveik menesis duodu jai vitamino d 5 lasiukus i diena,bet kol kas nieko nesikeicia. Gal kuri mamyte esa su tuo dar susidurus? kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2010 01 11, 13:38)
mano dukrytei jau greitai 4 menesiai ir pastebejau kad pas ja beveik nuolat buna dregnokos rankytes ir netgi pastebiu kad ir pedutes,kojines maunu vilnones ir siltai laikau kojytes,jau beveik menesis duodu jai vitamino d 5 lasiukus i diena,bet kol kas nieko nesikeicia. Gal kuri mamyte esa su tuo dar susidurus? kas tai galetu buti?

butinai apsilankyk pas neurologe,mum taip buvo kaip neisrase vitamino D ir 3 menesiu nuvedziau pas neurologe tada ejom i komisija kuri pasake kad yra prasidejes rachitas kuri reikia gyditi vitaminu D tai pat 5 lasus paskyre ir manksta pas kinezaterapiaute,jis praeina per du tris menesius,o pozymiai prakaituoja vaiko rankytes kojytes,trina galva i pagalve(nors mano to nedarydavo)
Atsakyti