QUOTE(krissp @ 2009 07 07, 00:07)
Pirmą kartą girdžiu apie rūgštynių šaldymą. Reikės pabandyti. Tik įdomu geriau jas susipjaustyti,ar ne?
geraiu supjaustyt, nes paskui atitirpint reiks ir pjaustyt, o jau supjaustytas gali tiesiai į puodą dėt.
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 07, 22:04)
Sveikos mergaites!
Patarkite prasau kaip laikyti konservuotas (marinuotas?) rugstynes?
kol dar konservuodavau, visada laikiau rūsy, viskas gerai, jos gi su druska, niekas neatsitiko. Dabar tai tik šaldau.
QUOTE(satanele @ 2009 07 20, 21:32)
Aš dėdavaužiemai taip ,apvirdavau arba nuplikau,ir užpilu pasūdytu tirpalu ,gaudavosi neblogai,bet du metus iš eilės šaldžiau ir susidariau tokios nuomonės kad jos neskanios išlieka ,kaip žolė beskonės
nu kažką ne taip darei tada, nes aš jau kokia 10m. tik šaldau ir viskas būna liuks.