Gal kas mokat koncervuoti rugstynes???Labai jas megstu
QUOTE(omni @ 2007 05 24, 11:48)
Gal kas mokat koncervuoti rugstynes???Labai jas megstu
Labai paprastai:
1l.vandens-1valg.saukstas druskos
supjaustytos rugstynes dedamos i pasudyta vandeni ir paverdamos 5min.,nukosiamos,sudedamos i stiklainius,apipilamos surymu ir uzsukam stiklainius.
Labai labai aciu
QUOTE(forta @ 2007 05 25, 10:47)
Labai paprastai:
1l.vandens-1valg.saukstas druskos
supjaustytos rugstynes dedamos i pasudyta vandeni ir paverdamos 5min.,nukosiamos,sudedamos i stiklainius,apipilamos surymu ir uzsukam stiklainius.
1l.vandens-1valg.saukstas druskos
supjaustytos rugstynes dedamos i pasudyta vandeni ir paverdamos 5min.,nukosiamos,sudedamos i stiklainius,apipilamos surymu ir uzsukam stiklainius.
As darau taip pat tik tik ju nenukosiu, o i stiklainius dedu su tuo paciu viralu.
As supjaustau,apverdu apie 2min sudytam vandeny[druskos,kad butu suroka,vandens,kad butu truputi apsemta]Kvepianciu pipiru kelis,lauro lapeliu ir supilu i puslitrinius stiklainius.Ziema sita porcija i puoda baigiant virt sriuba ir skanaus
Rūgštynes žiemai gaminu dviem būdais:1 būdas- rūgštynes išplaunu ir supjaustau ir gerai ištrinu su druska kad atsirastu sulčių, tada sudedu į stiklainius . 2 būdas-rūgštynes išplaunu , supjaustau ir porą minučių apverdu sudytam vandeny ir į stiklainius.
QUOTE(Ulanakė @ 2007 06 26, 21:27)
Rūgštynes žiemai gaminu dviem būdais:1 būdas- rūgštynes išplaunu ir supjaustau ir gerai ištrinu su druska kad atsirastu sulčių, tada sudedu į stiklainius . 2 būdas-rūgštynes išplaunu , supjaustau ir porą minučių apverdu sudytam vandeny ir į stiklainius.
Aš tai rugštynes smulkiai supjaustau ir užšaldau.
aš apvirtas rūgštynes dar stiklainiuke užpilu šlakeliu aliejaus
Man atrodo, kad paprasciausia saldyti rugstynes: nuplauni, nusausini, sudedi i maiselius ir i saldikli. Taip daugiausiai vitaminu lieka
Rugštynes nuplaunu supjaustau sudedu i puoda užpilu truputuka vandens dedu druskos pagal skonį.Kai užverda kelios minutės ir į stilainius.O geriausiai tai užsisaldau normytėmis kiek reiks sriubai virti.Mes dievinam rudštynių sriuba
QUOTE(Dangviva @ 2007 07 05, 17:31)
Man atrodo, kad paprasciausia saldyti rugstynes: nuplauni, nusausini, sudedi i maiselius ir i saldikli. Taip daugiausiai vitaminu lieka
Ir aš pritariu, prisišaldžiau supjausčius ir liuks