Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

4u.gif Turėjau ir aš tokią problemą. Mano panelytė pietų nemiegojo dar nesulaukusi 2 metukų. Kadangi buvo pratusi užmigti tik ant rankų, tai būdavo nešioji nešioji kokią 40 min. o ji vis tiek nemiega. cry.gif O sverdavo lėlytė tai jau nemenkai. Žodžiu kankinausi taip kokį porą mėnesių. Vis maniau, kad nemiegas tik laikinas, bet taip ir nepavyko. Po to kai nustojau priverstinai migdyti, kartais netyčia užmigdavo, bet tada vakarai labai jau ilgi būdavo. Pavydžiu toms mamoms, kurių ir pirmokėliai dar pasnaudžia pietų miegelio. thumbup.gif . Juk miegas mažam žmogeliui labai sveika.
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad vaikui per parą reikia išmiegoti ne mažiau, kaip 11 valandų.
Atsakyti
Tai gana daznas atvejis kad jie nenori diena miegoti,pas mus tas pats buvo.Is pradziu kankinausi,migdidavau po valanda,o galiausiai nuleidau rankas-nemiega tai nemiega.O jis pasiziurejo kad jo niekas nevercia-pradejo pats prasytis,ir dabar ismiega po 2-3val. ir nakti gerai miega.Zinoma,buna isimciu,2-3dienas nemiega diena,o 4diena pats prasosi miegoti. thumbup.gif
Atsakyti
mažei 1,2 sav. tai dar dieną dažniausiai miega 2 kartus, pirmą kart eina apie 10 val ryto, nes atsikelia 6 ryto blink.gif tada labai lengvai užmiega, o paskui link vakaro jau matau, kad l. pavargus, neužmigdysi, reikia pavargti, o gal jau pereit prie 1 miegojimo, bet tada ji iki 19 val teištempia ir nueina nakčiai, tai vienu žo...
Atsakyti
Maniškei 1,2m. ir be pietų miegelio sunkiai išbūtų. Dažniausiai miegam po 2 kartus. Reikia pagulėti šalia. Kol kas tebegeria mamos pienelį, tai ir šito reikia prieš užmiegant. Jei nėra mamos su pienuku, tai čiulpia nykštį. O nuo to nykščio nežinau kaip reiks atpratinti doh.gif
Atsakyti
Aš irgi kankinausi su vyresnėliu, valandą migdai, antrą migdai, o jis nemiega ir nors tu ką. Pradėjau nebemigdyti, o darželyje gerai miegodavo, gal labiau išsidūkdavo, pavarkdavo? O šiaip nors pagulėti reikia, nes nugara pavargsta per visą dieną. Bent jau medikai taip rekomenduoja ax.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTEI SU MIEGELIU thumbup.gif ATEINA 13VAL KAIP LAIKRODUKAS PASIIMA PALIUKA BUTELIUKA IR I LOVYTE. IR TAIP ISMIEGA KOKIAS 2-3VAL biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano abu vaikai nustojo pietų miegoti anksti... ir ką tu jiems? nieko nepadarysi... tiesiog mane bobulkos tarkavo, kad dar turi miegoti ir pan., bet aš paskaičiavau kiek jie per parą išmiega-ir nusprendžiau, kad jie atmiega savo normą-12-14val... ir nebekankinau...guldavosi apie 22val, o keldavosi 10-12val... savo normas išmiegodavo... O darželyje miega, nes namie anksti prikeliamas būna, grupėj vaikų pavargsta... dabar pietų miego paguldau apie kokią 15-16val tada, kai vakare laukia koks nors balius-pvz naujieji metai, ar gimtadieniai tėvelių, ėjimas į svečius, kumet žinau, kad teks ilgai vakaroti... dar kartais atgulam visi, jei pvz savaitgalį iš kokios išvykos ar gastrolių po miestą grįžtam, tada būna nuvargę ir užmiega... bet jei pamiega pietų, tai vakare nė nesvajok, kad užmigs įprastu laiku doh.gif paguldysi ir dar kokį porą valandų koncertus, šūvius ir panašius garsus iš miegamojo girdėsi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O.Pasiskaičiau ir net ramiau pasidarė.Mano mažius 9mėn. dieną pradėjo miegoti po 10-20min. cry.gif Išsigandau nesvietiškai-gal jam kas negerai?O vaikas turbūt išsimušė iš ritmo,nors pastovaus ir šiaip nebuvo.Tai ne mano vienos toks... biggrin.gif
Atsakyti
Kai pradėjau dirbti, dukrytė išmoko pati užmigti. Paguldome ir užmiega.
Atsakyti
Tas pats rupestelis ir mus kankina.
Net neisivaizduoju, kaip savo pupa priversti miegoti savo lovyteje.
Kol kas mes miegame kartu. Mums jau du metukai greitai.
Viskas suprantama kaip vaikas vienas miega nuo kudikystes, bet ....
Gal yra mamyciu zinanciu kaip tai imanoma butu padaryti.
banziau ir su zaisliuku, ir su knygute, bet ji tuos daiktus pasiima ir atslepsena pas mane isdydziai tardama " mama miegosime kartu"
Atsakyti
Man tai siek tiek keista si nemiegojimo problemele... Mano mazajam uz keliu dieneliu bus 3 metukai, bet pietu miegas jam - sventas dalykas. Netgi mano vyresnioji, kuriai uz pusantro menesio penki, miega pietu. Panele, aisku, rodo didziuli nepasitenkinima. taciau as pastebiu, jei tik leidziu nemiegoti, tai vakare kaip sirse po namus duzgia... Pasisakau UZ pietu miega. Visos problemos isprendziamos, tik reikia kiekvienam maziukui rasti patrauklu buda prisivilioti ji i lovele ax.gif
Atsakyti