Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Labai gerai thumbup.gif Bet tik savaitgaliais wink_3.gif
Darbo dieną būna pikta..užmiega anksčiausiai - vidurnaktį..dažniausiai apie 1 val nakties...vėliausiai: kol kas užmigimo nakčiai rekordas 01.30 val. o į darbą pvz. tėtukui reikia 6.30 keltis..mamai - 7.15 rolleyes.gif Ir naktį dar keliamės stebuklingąjį "pienuko leikia..pienuko noliu" išgirdę smile.gif Bet jau 1-2 kartus, tai rečiau nei anksčiau.
Keitėm miego ritmą kaip įmanydami..bet..neduodu dieną miegot - anksti "nulūžta" (kokią 22 val.) ir naktį apie 2 val. pabudus rėkia "pamiegojau" biggrin.gif
Atsakyti
Mums 1.2 men. miegam du kartus, buna ir viena, bet dazniau du, nes ji keliasi ankstokai apie 7.30-8 val. buna jei pabunda pie 9 val. istraukiam ir viena miega, bet retai....manau, cia nuo vaiko priklauso, vieniem maziau reikia, kitiem daugiau, juk ir mum taip pat, as pvz. miegale esu, man kokiu 6-7 val. buna mazia per para smile.gif

O uzmiegam, be piktumu, savo kambary, paguldau ir viskas, duris uzdaromos, bet visko buna....

Reiks pratinti prie vieno miego,nes darzelis ne uz kalnu, bet kolkas nelabai sekasi smile.gif
Atsakyti
Mano mažiukui 1,6 m. tik suėjus šiaim mažam jubiliejui, vaikas pradėjo nebemiegoti dieną, įsivaizduokit eina miegoti tik devintą valandą vakaro g.gif
nebežinau ką daryti, gal sakau į gydytoją kreiptis reiktų, o gal tai laikina? na nejaugi daugiau taip ir nemiegos dieną? ir mes pavargstam su juo ir jis atėjus mietų miegui pasidaro mieguistas, piktas
patarkite, gal kas susidūrėt su panašia situacija...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 11 spalio 2009 - 22:39
Maniškis irgi pradėjo nebemiegoti pietu miegelio nuo panašaus amžiaus ar net anksčiau schmoll.gif . Bandžiau migdyti, to rezultatas - valanda "migdymosi", 20-30 minučių miego... Atėjus vasaros metui, kai natūraliai anksčiau pabusdavo, dar šiaip ne taip diena pamiegodavo... Paskui visai palikom ramybėj tą reikalą. Aišku, vakare sunku: pats apsisnaudęs, užmigti iš karto nepavyksta... Bet užtat ilgiau nakčia pradėjo pamiegoti (apie 12 val., gerais atvejais ir ilgiau thumbup.gif ). Žinau, ne daug paguodžiau, bet yra tokių "žiogų", kuriems viskas svarbiau už miegą (nu, valgis dar kartais įdomus tongue.gif ).
Atsakyti
Mano mergina nemiegoti diena pradejo truputeli veliau, gal kokiu 2 metu, bet as pati taip nusprendziau, nes kai pamiegodavo diena, tai vakare galima buvo ja nulauzti tik kokia 11 . Tevams jau akys merkiasi ir jegu nera, o ji duodasi po kambari ir net negalvoja miegoti. Be to diena aukle kankindavosi valanda, kol uzmigdydavo . Todel nusprendziau kad tegul nebemieg diena - vakare nueis anksciau miegoti.

Keista, bet pas mociute pietu miega jau 14 val. O su manim nikaip unsure.gif
Atsakyti
O tai nuo pietų meto jis jau būna iki pat vakaro suirzęs? Tuomet reiktu pasirodyti gydytojai. O jei jaučiasi vaikiukas gerai, tai nekreipk dėmesio.
Beje, kaip sekasi užmigdyti naktiniam miegui? Ar greit užmiega, ar reikia vargti?
Atsakyti
As visada guldau i savo lova ir prigulu salia, kol uzmigs. Kartais dar prasosi, kad paveziuociau vezime. Jei paguldiciau i jo lova ir palikciau kamabaryje viena tai butu daug asaru cry.gif ir jokio pietu miego.
Atsakyti
mano maziaus lovyte salia lovos pristumta, tai kur nori ten miega, kartais ilipa i lovyte ir uzmiega, kartais kartu gulim, kol nuluzta, knygute paskaitau...as tai nieko nedarau per prievarta, jei nenori miegot tai ir neverciu, ir lovytej miegot neverciu....nieko neverciu tongue.gif
Atsakyti
Sakyčiau gal kaip tau patogiau taip ir daryk mirksiukas.gif Jei 2.gif nesipraso migdomas šalia, tai kam tą laiką gaišti? O jei verkia, tai kam sau ir leliui gadinti nervus? Manoji dažniausiai užmiega viena, bet jei labai mamos prireikia tai ir pabūnu, kartais net užsnūstu kartu.
Atsakyti
maniskis reikalauja begalo daug knygu. Karta ta pacia pasaka skaiciau 6 kartus. O kai pagaliau uzsimano pats miegoti, tai atima knygute.
Atsakyti
As visada guluosi salia ir tipo ziurim tv, kol uzmiega. Arba lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 02 18, 14:06)
Mano mažiukui 1,6 m. tik suėjus šiaim mažam jubiliejui, vaikas pradėjo nebemiegoti dieną, įsivaizduokit eina miegoti tik devintą valandą  vakaro g.gif
nebežinau ką daryti, gal sakau į gydytoją  kreiptis reiktų,  o gal tai laikina? na nejaugi daugiau taip ir nemiegos dieną? ir mes pavargstam su juo ir jis atėjus mietų miegui pasidaro mieguistas, piktas
patarkite, gal kas susidūrėt su panašia situacija...?

mieloji mano pypliukui tik 4.5 men bet irgi jau kelias dienas nebenori diena miegoti,nei trupucio!!!! keliasi apie 9-10 eina miego 22-23 blink.gif
Atsakyti