mes miegam vieną kartą, mums 1.1 m. eina apie 14 val. gult,paguldau į lovytę ir užmiega, na ir pora valandžikių ištempia.
Mums 14 mėn. tai dažniausiai einam miegoti apie 1-2 val. ir kokioms 2 val. o kartais ir 3. O jei anksčiau pabunda ryte, tai pavyksta ir du kartus nusnaust po 1,5 val. Ypač stengiamės taip padaryti, jei vakare kur eisim.

18 men., miegam pokaituka, kartais net 2 kartus.
Ateina laikas ir viskas - apapulia. Mamytei irgi paiilseti reikia.
Ateina laikas ir viskas - apapulia. Mamytei irgi paiilseti reikia.

Maniskei 2m. ir 2 men. bet pietu miegas pas mus butinas reikalas. Kazkaip dar netasimenu, kad nebutu miegojus pietu, vargu ar istemptu 
Mes dazniausiai einam pietu miegucio apie 14-16 val. ziurint kada ryte atsikeliam. Ir ismiegam nuo 1,5 iki 2,5 val. kazkur. Aisku jei sergam tai tada labai blogai miegam, ir mamytei tenka salia gulet, nes jei sloga tai labai daznai prabudinejam ir tenka primigdyt daznokai

Mes dazniausiai einam pietu miegucio apie 14-16 val. ziurint kada ryte atsikeliam. Ir ismiegam nuo 1,5 iki 2,5 val. kazkur. Aisku jei sergam tai tada labai blogai miegam, ir mamytei tenka salia gulet, nes jei sloga tai labai daznai prabudinejam ir tenka primigdyt daznokai

Mano pypliui 1m ir beveik 4men, tai as vos neseniai atpratinau nuo 3 miegu per diena
Dar vis bandau prie vieno karto privest, bet niekaip - min 2kartai po 2 val nors nusisauk

O mano merginai 2 metai ir 3 menesiai buvo kai pradejom pietu miegelio nemigdyti. Oi buvo problemu su vakariniu miegu tada - anksciau kaip 23 val neuzmigdavo (keliasi apie 9 val). As pati luztu is noro miegoti, o ji niekaip neuzmiega ir psio 
Bet uztat dabar 22 valanda isgeria pienuko ir miega, nei pakasyt nugaryte, nei padainuot nereikia.
Ir pirmoji anksti pradejo nemiegoti pietu - nemiegales jos pas mane

Bet uztat dabar 22 valanda isgeria pienuko ir miega, nei pakasyt nugaryte, nei padainuot nereikia.
Ir pirmoji anksti pradejo nemiegoti pietu - nemiegales jos pas mane

Aš savo mažąją nuo maždaug 11.5 mėnesio pradėjau pratinti prie vieno karto miegojimo per dieną,nes iki tol miegodavo du kartus,tai matyt persimiegodavo,ir po to naktim mum džiazo duodavo,o ir ryte anksti labai keldavos,aš miegalė esu rytais,tai man sunku buvo taip
Na pradžioj buvo sunku,išmiegodavo po kokią 1 val,tai po to jau vakarais zirzdavo pavargusi,tai pradėjau migdyt balkone,na ir išmiega ten 2-2.5 val,kartais net 3,tai dabar kaip ir normaliai viskas.eina miegot apie 13-14 val,priklausomai kada ryte atsikelia,nors paskutiniu metu pamiega iki 9-10,tai aš labai tuom džiaugiuos

Na pradžioj buvo sunku,išmiegodavo po kokią 1 val,tai po to jau vakarais zirzdavo pavargusi,tai pradėjau migdyt balkone,na ir išmiega ten 2-2.5 val,kartais net 3,tai dabar kaip ir normaliai viskas.eina miegot apie 13-14 val,priklausomai kada ryte atsikelia,nors paskutiniu metu pamiega iki 9-10,tai aš labai tuom džiaugiuos

mano mergina miega po 1 karta nuo 10.5 men. uzmiega apie 12 dienos ir pamiega apie 1 valanda. dabar jai 15 men. ir jau savaite, kaip pietu miego migdosi su triuksmais, jauciu greit ir to nebemiegos

Na,kad mano mazgis diena su malonumu miega 2x2val, tai dar nereiskia, kad man nakti vargas - eina miegot apie 22val, veliausiai 23, ir ismiega iki 9 ryto stabiliai,o kartais ir iki 10
Bet man jo miegas 2kart per diena "trukdo" i svecius eit
todel dazniausiai visi eina pas mus

O as tai irgi stengiuosi visada uzmigdyt savo kleckiuka pietu ir namuose del to problemu nekyla. Bet va darzely, kaip pasakoja aukletojos, tai sunkiai ji prikalbina eit i lova, o jei ir prikalbina, tai seimininkute asmeniskai jam turi paskaityt pasakeles ir padainuot ,,aaa pupa". Bet vistiek atsibunda pirmas ir eina zadint ,,leliu".
Mano dukra pietų miego nemiega tik vienu atveju, jei atsikelia 12 - 12.30 val.
Šiaip tai 14-14.30 kasdien eina pamiegoti. Miegas trunka nuo 45 val. iki 1,5 val.
Visada stengiuosi užmigdyti, niekada dirbtinai nežadinu.
Šiaip tai 14-14.30 kasdien eina pamiegoti. Miegas trunka nuo 45 val. iki 1,5 val.

Nu, Rasma, bet turbut gerai, kai vaikas miega iki tiek, kiek taviskis
. Cia neissipildziusi mano svajone, ypac kalbant apie savaitgalius