Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Mamos, ar girdėjot, vakar per TV rodė kaip iš pigių rusiškų miltelių tampa brangiais importiniais blink.gif Dėl mūsų tai ką ax.gif o vat vaikeliam doh.gif
Atsakyti
bobas thumbup.gif ,jokio kvapo....ir neutral geri tik,kad jo kvapas man schmoll.gif
Atsakyti
Bobas. Ir esu labai patenkinta - gerai isskalbia, nereikia kelis kartus perskalbt, kaip kad kai kurios rase ax.gif , o ir kvapo jokio nebuna, kas ma irgi labai patinka blush2.gif
Atsakyti
Su Neutral 4u.gif Nžn, kitokių Šiaurėje nėra,nors jie neišskalbia labai puikiai rūbelių, tai prieš tai tenka ypatingas dėmes su ūkišku muilu patrinti ax.gif
Atsakyti
Skalbiu su betkokiais,kuriu turiu namuose.Niekad nenaudojau kazkokiu specialiu-skirtu tik vaikiskiem rubeliam ax.gif
Atsakyti
Iki metukų pirkdavau atskirai vaikui miltelius - bobas arba neutral. Dabar perku su užrašu sensitive - Tide, Persil ir t.t.
Atsakyti
As tai skalbiu su skalbimo masina ir su Fairy specialiai vaikam ir minkstikli taip pat fairy naudoju.Labai patinka kvapas!Rubelius keiciu kasdien smile.gif
Atsakyti
pirmus menesius skalbiau rankomis su ukisku muilu,o paskui su skalbimo milteliais Persil- skalbimo masina smile.gif
Atsakyti
Labutį vacation1.gif Neskubek plauti rankomis ir taip darbo pasui lelių per akis. Skalbenke drąsiai gali. Yra specialių miltelių vaikų drabužiukams, tik viena bėda-ne visas dėmes išima. Aš skalbiu su skystu Persiliu, ir dar papildoma skalavima ijungiu. Skystu Persiliu skalbiant mažiau skalbiklio lieka ant drabužiukų. smile.gif
Atsakyti
Niekada neskalbiau mažiukės rūbelių rankomis- turiu ir be to užsiėmimo, ką veikti. blush2.gif Nuo pat gimimo mažiukės rūbelius skalbiu tik skalbimo mašinoje. Naudoju programą- specialiai vaikiškų rūbų skalbimui ir miltelius Persil Sensitive. Jokio minkštiklio nenaudoju. Kol kas jokių problemų neturėjom thumbup.gif
Atsakyti
7 menesius skalbiau su Neutral. dabar skalbiu su Persil Sensitive, tik minkstikli Neutral naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Norincioji @ 2006 02 04, 14:28)
Sveikos mamytes  4u.gif ,

Norejau pasiteirauti kokiomis priemonemis skalbiate naujagimiu rubelius? Rankomis ar skalbimo masinoje? Ka naudojate, kokias priemones ir kur jas perkate?

Naudoju Fairy NON BIO tabletes jos spiceliai vaikam net ir nupiestas vaikutis nera jokios alergijos
Atsakyti