Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(saidošius @ 2009 05 21, 09:23)
gal galit padėti,  mano uošviui diagnozavo vėžį ir  daktarai uždraudė rūkyti, kadangi daug metų rūko labai jam sunku, domimės  nikotino inhaliatoriais, bet nerandu jokios info internete kur jų galima įsigyti, gal kas žinot, nes pas jį tiesiog įprotis čiulpti cigaretę, reikia to ritualo, vaistinėse jo nera, gal kas tikrai žinot  kur galima įsigyti labai reikia  verysad.gif

sveiki,
daug kartu mineta Allen Carr knyga. Ar teko jums ja bandyti?
Alternatyvu ieskoti be jokios abejones galima ir kas iesko tas randa, bet kaip suprantu knyga veikia tikrai neblogai.
@valdas
Atsakyti
rasiau sausio men kad pradejau ta knyga skaityti, per 2 dienas peskaiciau ir paciia sunku patiketi, kad neberukau (saziningai pasakysiu uztraukiau tik karta per dideli baliu, bet po tos cigaretes WC 2 val prasedejau tai net minciu uztraukti nebeliko, nors budavo kartais tu minteliu)

siulau visiems pabandyti, tai pats lengviausias budas mesti rukyti, visi kiti jua valios pastangu reikalauja o as jos neturiu, stazas rukymo 14 m buvo blush2.gif
Atsakyti
Labai paprastas budas,mesti ir daugiau neberukyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jau neberukau pusantro menesio smile.gif o rukiau beveik 10metu nors esu visai dar jauna... taciau kas idomiausia visai nenorejau mesti rukyti, nes man labai patiko neisivaizdavau saves be cigaretes prie ezero , prie juros... o ka jau kalbeti apie vakarelius..
Na ir viena diena sutikau sena pazystama, paklausiau kaip tau sekasi, kur dirbi, jis atsake kad dirba cigareciu kompanijoje, na ir klausiu kaip tau sekasi, jis atsako ka tu puikiai zmones krizes metu labai ruukooo o mums beabejones eina dideli pinigai... Zinokit nuo tos minutes as taip supykau, kad mes su vyru ir taip krizes be galo prispausti ir dar i menesi apie 300lt cigaretems isleidziam, na jau ne galvoju!!! ir nuo tos akimirkos pradejau galvoti kaip mesti rukyti, taigi pabandziau perskaityti ta garsiaja knyga " Lengvas budas mesti rukyti".. kol skaiciau rukiau normaliai.. net skaitydama biggrin.gif , taciau perskaicius is karto meciau thumbup.gif kas keiciausia kad mete ir mano vyras beklausydamas audio varianto rusiskai, jus nepatikesit kiek susitaupo pinigu thumbup.gif ir ne tik... sveikatos atzvilgiu labai gerai jauciames abu thumbup.gif taigi sekmes mergaites ir jums metant rukyti 4u.gif
uch kiek prirasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotose @ 2005 01 11, 16:21)
Jau seniai galvoju,kad reiktu atsisakyt cigareciu.Bet kaip tai padaryti?Truksta valios nors tu ka.O reiketu,tuo labiau kad labai jau noreciau ir leliuka turet.Gal kas turit kokiu patarimu is savo patirties?O gal kas isbandet tuos pleistrus ir kramtomas gumas "Nikorete"?

Nezinau ar girdejote ar ne, bet yra tokia knyga "Lengviausias budas mesti rukyti". Gana skeptiskai ziurejau i tai, kad perskaicius knyga galima mesti rykyti, bet faktai rodo kitaip. Mano 6 bendrabiai(vyrai kurie skaite sia knyga) mete rukyti. Vyro sesuo perskaicius mete.
Bet is tiesu perskaityti juk galima, juk nelaimingesne nuo to netapsite smile.gif . Tiesiog siulau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti

knygoj raso kad jau atsidaro centras Lietuvoje ir galima sudalyvauti ir sesijose. Gal kam jau teko apsilankyt?
Atsakyti
QUOTE(RutaS @ 2009 07 29, 11:48)
Nezinau ar girdejote  ar ne, bet yra tokia knyga "Lengviausias budas mesti rukyti". Gana skeptiskai ziurejau i tai, kad perskaicius knyga galima mesti rykyti, bet faktai rodo kitaip. Mano 6 bendrabiai(vyrai kurie skaite sia knyga) mete rukyti. Vyro sesuo perskaicius mete.
Bet is tiesu perskaityti juk galima, juk nelaimingesne nuo to netapsite  smile.gif  . Tiesiog siulau. Sekmes  4u.gif

gal galit tikslu autoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 01 26, 15:30)
na va pradejau skaityt sia knyga, greitai pranesiu ar pavyko

jau yra lietuviskas puslapis sio autoriau knygu tema yra DVD ir audio knygu rusu kalba variantai http://www.lengvasbudas.lt/
Papildyta:
cia dar tos knygos el variantas lietuviu kalba http://joga.365.lt/k...ti_Alenas-Karas

puslapiu atgal viskas surasyta, nepatingekite tema visa perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
visi budai ir priemones yra geri,tik pirma turi buti tvirta ir aiski motyvacija, jei jos nebus nepades nei geriausios knygos nei medikamentai. as pati dirbu su priklausomybiu gydymu virs 5m tai galiu tai tvirtinti. kai atsiranda motyvacija tada butina nusistayti priklausomybes tipa ir pagal tai parinkti sekminga metimo kelia.
Atsakyti
Kaip tik skaitau tą knygą... tiek aplink pavyzdžių, kad perskaito ir meta, kad mane įkvėpė... nzn kaip čia man pavyks, bo tikrai esu priklausoma nuo cigarečuų. pasisakysiu vėliau. kvyga įspūdį daro.... bet ar bus rezultatas dar neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 08 11, 21:12)
Kaip tik skaitau tą knygą... tiek aplink pavyzdžių, kad perskaito ir meta, kad mane įkvėpė... nzn kaip čia man pavyks, bo tikrai esu priklausoma nuo cigarečuų. pasisakysiu vėliau. kvyga įspūdį daro.... bet ar bus rezultatas dar neaišku.

sekmes, as labai skeptiskai i ja ziurejau, is neturejimo ka veikti parskaiciau ir rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
perskaičiau. jau valanda kaip surūkiau paskutinę cigaretę. hmmm...... kol kas jaučiu toooookį pakylėjimą. Valioooooo. aš nerūkanti. biggrin.gif

žiūresiu kas čia toliau su manimi bus smile.gif
Atsakyti