Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(Kita @ 2008 12 11, 13:09)
Meciau rutyti, priaugau svorio, ka dbr daryti sad.gif kaip nervina, dbr ta svori kaip numesti, apetitas padidejo sad.gif
Bijau, kad nepradeciau vel

Del svorio, geriausiai padeda narkotikai smile.gif
Atsakyti
papasakok placiau apie cigarete ir naga biggrin.gif
Atsakyti
Nep, idomu gi kokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 12, 13:10)
Nep, idomu gi kokie? smile.gif

heroinas ir visi kiti. Jie geriau nei rukymas, jei nori juo atsikratyti svorio. Negi tikrai nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 gruodžio 2008 - 18:59
Nu gal tokiu ne biggrin.gif , bet kokiu silpnesniu tai gal.... unsure.gif
Atsakyti
esu nusprendusi greitu laiku mesti rukyt, tai gavau knuga ta isgirtaja, nevienas pzystamas su ja mete, tikiuosi pavyks ir man, tai kas nori jos lietuviu kalba parasykit savo el adresa butinai atsiusiu ax.gif
Atsakyti
Idomu kas per knyga, nors as be nieko meciau, dbr svori metu biggrin.gif ir taip pasaka be galo
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 15, 12:20)
Idomu kas per knyga, nors as be nieko meciau, dbr svori metu biggrin.gif ir taip pasaka be galo

dar nepradejau skaityt ax.gif bet cia toji kuria labai daug kas giria nes pavyko mesti rukyt....

saunuole kad sugebejai pati, as taip negaliu (t.y.nenoriu) man reikia pagalbos baigiu susikaupti tam zingsniui knyga mamnau bus pastumejimas i prieki 4u.gif
Atsakyti
ax.gif prarukiau 20metu,visaip bandziau mesti rukyti,nesigavo,gavau telefona pas uzkalbetoja,40euru sumokejau jam,bet rukyt iskart praejo noras!ir kitas kai ruko as nenoriu,ir jei nervas pagauna,net nepagalvoju kad noreciau parukyt.priaugau apie 10kg,bet dabar pradeda gryzti mano normalus svoris atgal,be jokiu dietu biggrin.gif
(tas uzkalbetojas prie olandijos sienos,vokietijoje,)
Atsakyti
QUOTE(bliubliub @ 2008 12 16, 10:00)
ax.gif prarukiau 20metu,visaip bandziau mesti rukyti,nesigavo,gavau telefona pas uzkalbetoja,40euru sumokejau jam,bet rukyt iskart praejo noras!ir kitas kai ruko as nenoriu,ir jei nervas pagauna,net nepagalvoju kad noreciau parukyt.priaugau apie 10kg,bet dabar pradeda gryzti mano normalus svoris atgal,be jokiu dietu biggrin.gif
(tas uzkalbetojas prie olandijos sienos,vokietijoje,)

idomu kaip uzalbetu kai kalbos ni bum bum lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif gerai pasakei,nu taip,be kalbos ne kas,bet jos ir nereikejo biggrin.gif pabrauke per galva ir rankas,ir paaiskino rukimo zala! lotuliukas.gif .Gal as kam minti dabar daviau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorelė @ 2008 03 13, 17:12)
Perskaiciau Caro knyga ir meciau  clap_1.gif  labai lengvai ir jokiu baltu arkliu nematau jau vienuolikta diena  yahoo.gif  viena kolege taip pat paseke mano pavyzdziu, dar dvi ruosiasi  victory.gif

Perskaiciau ta knyga 2 kartus...kol skaiciau atrode paprasta,bet net ausys kaista kaip norisi cigaretes....
smoke.gif ar cia nesuveike knyga,ar dar kam nors buvo taip? verysad.gif
Atsakyti