esu nusprendusi greitu laiku mesti rukyt, tai gavau knuga ta isgirtaja, nevienas pzystamas su ja mete, tikiuosi pavyks ir man, tai kas nori jos lietuviu kalba parasykit savo el adresa butinai atsiusiu
prarukiau 20metu,visaip bandziau mesti rukyti,nesigavo,gavau telefona pas uzkalbetoja,40euru sumokejau jam,bet rukyt iskart praejo noras!ir kitas kai ruko as nenoriu,ir jei nervas pagauna,net nepagalvoju kad noreciau parukyt.priaugau apie 10kg,bet dabar pradeda gryzti mano normalus svoris atgal,be jokiu dietu (tas uzkalbetojas prie olandijos sienos,vokietijoje,)
prarukiau 20metu,visaip bandziau mesti rukyti,nesigavo,gavau telefona pas uzkalbetoja,40euru sumokejau jam,bet rukyt iskart praejo noras!ir kitas kai ruko as nenoriu,ir jei nervas pagauna,net nepagalvoju kad noreciau parukyt.priaugau apie 10kg,bet dabar pradeda gryzti mano normalus svoris atgal,be jokiu dietu
(tas uzkalbetojas prie olandijos sienos,vokietijoje,)
Perskaiciau Caro knyga ir meciau labai lengvai ir jokiu baltu arkliu nematau jau vienuolikta diena viena kolege taip pat paseke mano pavyzdziu, dar dvi ruosiasi
Perskaiciau ta knyga 2 kartus...kol skaiciau atrode paprasta,bet net ausys kaista kaip norisi cigaretes....
ar cia nesuveike knyga,ar dar kam nors buvo taip?