Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

sveiki. man 25. rukiau 9 metus. daug? taip! fui. mesti norejau senai, bet vis.. bandziau nicorete, bandziau mazinti, bet.. pradejau rukyti silpnesnes, paskui dar silpnesnes. galaiusiai, kokius metus rukiau pacias silpniausias cigaretes, 0.1 / 1. ir viena diena ispanijoje, kur jaunimelis pesa stipriasias raudonose pakuotese, nes kitokios ten nepopuliaru, todel ir su ziburiu tam kaime nerasi, pasiryzua uz kampo supest ta viena dinamitine ir vel nuejau prigulti ant saulytes. tada ir pradejo suktis planetos pykint, svaigt galva, geraiu vandeni, bet ir nuo jo pykino. taip pasislykstejau tuo dumeliu, kad jau puse metu net pagalvot apie jokia pypkute nenoriu kai rukaiu silpnas tai ta viena cigarete buvo lygi 10 maniskiu surukytu iskart. po keliu dienu kilo noras, bet vis prisiminiau kaip bloga ir neskanu buvo, nenorejau gadintis atostogu, silpnu nebuvo pasonej. po savaites dar vis kvepejo, po dvieju, jau maziau, o po menesio jau visai nerupejo, net pagalvodavau kad nebemokeciau pradet, beje metus rykyt sustiprejo uosle ir pagaliau tas dumas pradejo smirdet, dabar negaliu jo pakesti ir prasiruke zmones man nemielai atrodo, o ypac mano drauges, juk jom taip netinka, jaunom ir graziom. kai rukai pats sau nesmirdi, bet metus... fui. meskit visi rukyti. man pasieske. ir labai dziaugiuosi. nzn, kas cia man padejo, gal ir noro buvo, o gal aplinkybes palankios pasitaike.
Atsakyti
siuo metu is as stengiuosiu mesti rukyti. jau gal puse metu, kai stengiuosiu. siaip nerukau, bet jei koks vakarelis ar pvz, atostogos, atsipalaiduoji ir nori parukyti, o po to vel sunku to atsikratyti. kada gi manpavyks visiskai to atsikratyti. bet vistiek pavyks, nes labai noriu. g.gif g.gif dabar ir man kiti smirda kai ruko. doh.gif
Atsakyti
as tai pat rukiau g.gif 4u.gif dabar meginu mest smartass.gif sunglasses2.gif clap.gif
Atsakyti
Perskaiciau Caro knyga ir meciau clap_1.gif labai lengvai ir jokiu baltu arkliu nematau jau vienuolikta diena yahoo.gif viena kolege taip pat paseke mano pavyzdziu, dar dvi ruosiasi victory.gif
Atsakyti
gal kas girdejot apie rusiskus (baltarusiskus g.gif ) vaistus nuo rukymo. Tokios tabletes. Lietuvoj ju vaistinese nenusipirksi, bet is rusu parveza. Gal kas zinot pavadinima?
Atsakyti
Mečiau rūkyt 2 kartus, bet staiga, atsikėliau ryte-protas nušvito-pasakiau sau gana. Pirma kart nerūkiau kokius 3 metus, dabar jau 2 metai nerūkau, tikiuosi nepradėsiu, nes buvo visokiausių stresų-neužtraukiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 03 24, 17:28)
gal kas girdejot apie rusiskus (baltarusiskus  g.gif ) vaistus nuo rukymo. Tokios tabletes.  Lietuvoj ju vaistinese nenusipirksi, bet is rusu parveza. Gal kas zinot pavadinima?

TABEX
Atsakyti
QUOTE(*Paslaptis* @ 2008 03 13, 17:12)
Perskaiciau Caro knyga ir meciau  clap_1.gif 

drinks_cheers.gif
Aš nuo lapkričio vidurio nerūkau. Mečiau perskaičius tą knygą. Norėjau seniai, bet nebuvo valios biggrin.gif Atrūkiau 15 metų tongue.gif
Atsakyti
Nebera metanciu rukyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Paslaptis* @ 2008 04 18, 07:18)
Nebera metanciu rukyti?  g.gif

Yra unsure.gif As metanti ir niekaip mest negalinti.Va ir vel istempiau tik pora savaiciu.Po to MB gryzo is atostogu,ir as vel isitrukiau,nes jis ruko virtuvej doh.gif Po savaites zadam vaziuoti atostogu i LT,gryze bandysim mesti abu.Ziuresim kas is to iseis blush2.gif
Atsakyti
Norint mesti rukyti, reikia nusikirpti naga ir ji idejus i cigarete ja surukyti VISA. Patikekite, si cigarete taps jusu paskutine. Girdejau per Lietuvos radija. Daug zmoniu taip meta.
Atsakyti
Meciau rutyti, priaugau svorio, ka dbr daryti sad.gif kaip nervina, dbr ta svori kaip numesti, apetitas padidejo sad.gif
Bijau, kad nepradeciau vel
Atsakyti