sveiki. man 25. rukiau 9 metus. daug? taip! fui. mesti norejau senai, bet vis.. bandziau nicorete, bandziau mazinti, bet.. pradejau rukyti silpnesnes, paskui dar silpnesnes. galaiusiai, kokius metus rukiau pacias silpniausias cigaretes, 0.1 / 1. ir viena diena ispanijoje, kur jaunimelis pesa stipriasias raudonose pakuotese, nes kitokios ten nepopuliaru, todel ir su ziburiu tam kaime nerasi, pasiryzua uz kampo supest ta viena dinamitine

ir vel nuejau prigulti ant saulytes. tada ir pradejo suktis planetos

pykint, svaigt galva, geraiu vandeni, bet ir nuo jo pykino. taip pasislykstejau tuo dumeliu, kad jau puse metu net pagalvot apie jokia pypkute nenoriu

kai rukaiu silpnas tai ta viena cigarete buvo lygi 10 maniskiu surukytu iskart. po keliu dienu kilo noras, bet vis prisiminiau kaip bloga ir neskanu buvo, nenorejau gadintis atostogu, silpnu nebuvo pasonej. po savaites dar vis kvepejo, po dvieju, jau maziau, o po menesio jau visai nerupejo, net pagalvodavau kad nebemokeciau pradet, beje metus rykyt sustiprejo uosle ir pagaliau tas dumas pradejo smirdet, dabar negaliu jo pakesti ir prasiruke zmones man nemielai atrodo, o ypac mano drauges, juk jom taip netinka, jaunom ir graziom. kai rukai pats sau nesmirdi, bet metus... fui. meskit visi rukyti. man pasieske. ir labai dziaugiuosi. nzn, kas cia man padejo, gal ir noro buvo, o gal aplinkybes palankios pasitaike.