Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Aš matyt dar nepasiruošusi mesti, neturiu tvirtos motyvacijos. Šiaip nusipirkau gerą knygą.....bet dar kol kas ji manęs laukia smile.gif
Atsakyti
Kažkas (tik nepamenu kas blush2.gif ) yra pasakęs: "Mesti rūkyti yra labai paprasta. Aš tai dariau bene šimtą kartų" biggrin.gif
Draugų tarpe buvo žmogutis, kuris metė rūkyt pleistrų pagalba. Suveikė, tris mėnesius nerūkė. Paskui, tipo, tik šiandien parūkysiu ir... dabar dūmija kaip kaminas. Pinigai už pleistrus - į balą blink.gif
Aš asmeniškai tikiu, kad kada nors man pavyks mesti, tuo labiau, kad kuo toliau tuo neskaniau man rūkosi. schmoll.gif Einu tik iš kvailo įpročio doh.gif
Atsakyti
Rūkiau 10 metų. Po pakelį ir daugiau per dieną. Per tą laiką nė karto nebandžiau mesti - nebuvau tam nusiteikusi. O paskui tvirtai apsisprendžiau. Nusistačiau datą, iki kurios atsirūkiau kiek lindo smile.gif nuo tos datos praėjo daugiau kaip keturi mėnesiai. Per juos nepatraukiau nė vieno dūmo. Ir neketinu - ne tam mečiau. Sunkiausios buvo pirmos dvi dienos, trečią jau buvo lengviau, o antrą mėnesį jau ir noro nebeliko. Ir kažkaip tas noras nebeatsiranda. Nėra nė vieno metimo minuso, o pliusų begalė - atrandu vis naujų ir naujų smile.gif
Manau, kad tai nusiteikimo ir valios reikalas. O jei nėra motyvacijos - jokie pleistrai ar kramtuškės nepadės.
Atsakyti
Na kas del rukymo, tai labai lengva mesti pasiryzus ir taikant visokius triukus. Visi triukai nemokamai aprasyti: Mesk rukyti www.meskrukyti.info , ten ir knyga yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo credas: 01 kovo 2007 - 14:38
[quote=liniokas,2005 09 20, 13:21]
Kažkas (tik nepamenu kas blush2.gif ) yra pasakęs: "Mesti rūkyti yra labai paprasta. Aš tai dariau bene šimtą kartų" biggrin.gif
Atrodo Markas Tvenas. Tokia problema turiu ir as ir tikiu gal ... kada nors... nes nei valios nei motivacijos nera
Atsakyti
As tai rukiau beveik 5 metus. Buvo bandymu mest bet nesekmingu... jei atvirai tada nelabai ir norejau atsisakyt sito brudo 4u.gif Na o pries Kaledas emiau labai smarkiai galvot apie metima, nes visgi surukydavau po pakeli i diena blink.gif Si syki tikrai to norejau smile.gif
Man labai padejo nikorette kramoma guma. Sunkiausia buvo pirmoji savaite. Isedu i automobili pirmiausia ieskodavau cigaretes, darbo vietoje irgi... zodziu atsidurusi situacijose kuriose rukydavau visada nejucia imdavau ieskoti cigariuko ax.gif Kiekviena syki kai tai atsitikdavo griebdavau guma (na neskani ji, bet visgi rukyti baisiau)... Istempiau savaite, pasidare lengviau, tiesa karamtomos gumos tos stipresnes 4 mg sukramtydavau tikrai daug. Be abejo ji brangesnenei cigaretes, na bet juk visa gyvenima tai nekramtysi mirksiukas.gif
Tuoj bus trys menesiukai kai neberukau. Kartais, labai retai, kyla nedidelis noras patraukt dumeli, bet issitraukiu gumos (dabar kramtau silpnesne 2 mg ir per diena pakanka 2 - 3 gabaliuku) ir noras dingsta smile.gif
Valios reikia labai daug, ypac pirmomis savaitemis doh.gif bet jei noras didelis imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutvėliuke: 01 kovo 2007 - 17:38
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html

kas neskaitet, patariu pasiskaityti (tik rusiskai). skaiciau, ir nerukau jau pora men cool.gif nors prmiausia nusprendziau mesti, po to tik knyga susiradau, bet padejo smile.gif
Atsakyti
Ar jau visos metėte, ar ką g.gif g.gif g.gif
Ir aš noriu pabandyti unsure.gif Bijau, kad viena tam nepasiryšiu cool.gif , todėl ieškau draugijos ax.gif
Gal atsiras norinčių kartu su manim, vasarėlę pasitikti neprasmirdus dūmais? bigsmile.gif

P.S biggrin.gif SuperDuper, matau, kad skaitai - pamėginsiu skaityti tą knygą. Kol kas baisu pradėt - bėda ta, kad turiu dar 1,5 pokelio wub.gif Išmesti nekyla ranka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiurpė: 22 kovo 2007 - 13:30
Metu rukyti. Mesiu - busiu supertetis.
Savaite nerukau - negalvojau kad bus taip blogai.
Galva kaip paralono prikimsta, smegenys kazkur dingo.
Savijauta - lyg trenktas, per galva gaves, prisvaiges kazkoks.
Jokiu gumu/vaistu nevartoju. Orbit kr. guma + bon pari saldainiukai.
Tikrai negalvojau kad tokios lomkes+dafkes uzpuls.... Nerukymo pliusu
kol kas nematau.
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2007 03 03, 12:03)
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html

kas neskaitet, patariu pasiskaityti (tik rusiskai). skaiciau, ir nerukau jau pora men cool.gif  nors prmiausia nusprendziau mesti, po to tik knyga susiradau, bet padejo smile.gif

keli pazystami sios knygos pagalba mete rukyt smile.gif
O visi pleistriukai ir kramtoskes tai nauja priklausomybe mirksiukas.gif to tokios kompanijos ir siekia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2007 03 22, 14:19)
Ar jau visos metėte, ar ką  g.gif  g.gif  g.gif
Ir aš noriu pabandyti unsure.gif Bijau, kad viena tam nepasiryšiu  cool.gif , todėl ieškau draugijos  ax.gif
Gal atsiras norinčių kartu su manim, vasarėlę pasitikti neprasmirdus dūmais?  bigsmile.gif

P.S  biggrin.gif  SuperDuper, matau, kad skaitai - pamėginsiu skaityti tą knygą. Kol kas baisu pradėt - bėda ta, kad turiu dar 1,5 pokelio  wub.gif Išmesti nekyla ranka  unsure.gif

nereikia jokios draugijos, svarbiausia paciai nusiteikti,mastyma pareguliuoti. o su chebra kaip ir metama kartu,taip ir vel kartu uzsirukoma, bent jau is mano patirties biggrin.gif
as nerukau kokius 3men cool.gif po vieno vakarelio pasijutau svelniai tariant "persirukiusi", ir sugalvojau,kaip butu gerai nerukyti, del sveikatos pirmiausia smile.gif tada sia knyga perskaiciau, per viena vakara. ir manau,kad padejo, gal stebuklu nedaro, bet man butent kazko tokio matyt reikejo biggrin.gif todel visiems rekomenduoju thumbup.gif

beje toje knygoje sakoma,kad pradejus ja skaityti,pradzioje dar galima ir rukyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Samblia @ 2007 04 11, 09:08)
Metu rukyti. Mesiu - busiu supertetis.
Savaite nerukau - negalvojau kad bus taip blogai.
Galva kaip paralono prikimsta, smegenys kazkur dingo.
Savijauta - lyg trenktas, per galva gaves, prisvaiges kazkoks.
Jokiu gumu/vaistu nevartoju. Orbit kr. guma + bon pari saldainiukai.
Tikrai negalvojau kad tokios lomkes+dafkes uzpuls.... Nerukymo pliusu
kol kas nematau.

Samblia, nuo nikotino jokiu stipriu "lomkiu" nebuna, tai daugiau psichologine priklausomybe. ir jei bandysi mesti per prievarta, galvodamas apie tai,kaip blogai nerukant, nemanau,kad mesi schmoll.gif nors aisku linkiu sekmingai mesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu,ta knyga tikrai "stebuklinga" biggrin.gif Mano vyras irgi ją perskaitęs tą pačią dieną surūkė paskutinę cigaretę,na pabuvo 2 dieneles truputį irzlesnis,bet viskas praėjo.Tiesa,prieš tris metus jis buvo su draugu susilažinęs ,kad mes rūkyt,ir tai padarė,du metus nerūkė,tačiau vėl pamažu grįžo prie šio įpročio,ir dabar tos knygos dėka jis tiki,kad tikrai išsilaisvino thumbup.gif
Atsakyti