Aš matyt dar nepasiruošusi mesti, neturiu tvirtos motyvacijos. Šiaip nusipirkau gerą knygą.....bet dar kol kas ji manęs laukia
Kažkas (tik nepamenu kas ) yra pasakęs: "Mesti rūkyti yra labai paprasta. Aš tai dariau bene šimtą kartų"
Draugų tarpe buvo žmogutis, kuris metė rūkyt pleistrų pagalba. Suveikė, tris mėnesius nerūkė. Paskui, tipo, tik šiandien parūkysiu ir... dabar dūmija kaip kaminas. Pinigai už pleistrus - į balą
Aš asmeniškai tikiu, kad kada nors man pavyks mesti, tuo labiau, kad kuo toliau tuo neskaniau man rūkosi. Einu tik iš kvailo įpročio
Draugų tarpe buvo žmogutis, kuris metė rūkyt pleistrų pagalba. Suveikė, tris mėnesius nerūkė. Paskui, tipo, tik šiandien parūkysiu ir... dabar dūmija kaip kaminas. Pinigai už pleistrus - į balą
Aš asmeniškai tikiu, kad kada nors man pavyks mesti, tuo labiau, kad kuo toliau tuo neskaniau man rūkosi. Einu tik iš kvailo įpročio
Rūkiau 10 metų. Po pakelį ir daugiau per dieną. Per tą laiką nė karto nebandžiau mesti - nebuvau tam nusiteikusi. O paskui tvirtai apsisprendžiau. Nusistačiau datą, iki kurios atsirūkiau kiek lindo nuo tos datos praėjo daugiau kaip keturi mėnesiai. Per juos nepatraukiau nė vieno dūmo. Ir neketinu - ne tam mečiau. Sunkiausios buvo pirmos dvi dienos, trečią jau buvo lengviau, o antrą mėnesį jau ir noro nebeliko. Ir kažkaip tas noras nebeatsiranda. Nėra nė vieno metimo minuso, o pliusų begalė - atrandu vis naujų ir naujų
Manau, kad tai nusiteikimo ir valios reikalas. O jei nėra motyvacijos - jokie pleistrai ar kramtuškės nepadės.
Manau, kad tai nusiteikimo ir valios reikalas. O jei nėra motyvacijos - jokie pleistrai ar kramtuškės nepadės.
Na kas del rukymo, tai labai lengva mesti pasiryzus ir taikant visokius triukus. Visi triukai nemokamai aprasyti: Mesk rukyti www.meskrukyti.info , ten ir knyga yra.
[quote=liniokas,2005 09 20, 13:21]
Kažkas (tik nepamenu kas ) yra pasakęs: "Mesti rūkyti yra labai paprasta. Aš tai dariau bene šimtą kartų"
Atrodo Markas Tvenas. Tokia problema turiu ir as ir tikiu gal ... kada nors... nes nei valios nei motivacijos nera
Atrodo Markas Tvenas. Tokia problema turiu ir as ir tikiu gal ... kada nors... nes nei valios nei motivacijos nera
As tai rukiau beveik 5 metus. Buvo bandymu mest bet nesekmingu... jei atvirai tada nelabai ir norejau atsisakyt sito brudo Na o pries Kaledas emiau labai smarkiai galvot apie metima, nes visgi surukydavau po pakeli i diena Si syki tikrai to norejau
Man labai padejo nikorette kramoma guma. Sunkiausia buvo pirmoji savaite. Isedu i automobili pirmiausia ieskodavau cigaretes, darbo vietoje irgi... zodziu atsidurusi situacijose kuriose rukydavau visada nejucia imdavau ieskoti cigariuko Kiekviena syki kai tai atsitikdavo griebdavau guma (na neskani ji, bet visgi rukyti baisiau)... Istempiau savaite, pasidare lengviau, tiesa karamtomos gumos tos stipresnes 4 mg sukramtydavau tikrai daug. Be abejo ji brangesnenei cigaretes, na bet juk visa gyvenima tai nekramtysi
Tuoj bus trys menesiukai kai neberukau. Kartais, labai retai, kyla nedidelis noras patraukt dumeli, bet issitraukiu gumos (dabar kramtau silpnesne 2 mg ir per diena pakanka 2 - 3 gabaliuku) ir noras dingsta
Valios reikia labai daug, ypac pirmomis savaitemis bet jei noras didelis imanoma
Man labai padejo nikorette kramoma guma. Sunkiausia buvo pirmoji savaite. Isedu i automobili pirmiausia ieskodavau cigaretes, darbo vietoje irgi... zodziu atsidurusi situacijose kuriose rukydavau visada nejucia imdavau ieskoti cigariuko Kiekviena syki kai tai atsitikdavo griebdavau guma (na neskani ji, bet visgi rukyti baisiau)... Istempiau savaite, pasidare lengviau, tiesa karamtomos gumos tos stipresnes 4 mg sukramtydavau tikrai daug. Be abejo ji brangesnenei cigaretes, na bet juk visa gyvenima tai nekramtysi
Tuoj bus trys menesiukai kai neberukau. Kartais, labai retai, kyla nedidelis noras patraukt dumeli, bet issitraukiu gumos (dabar kramtau silpnesne 2 mg ir per diena pakanka 2 - 3 gabaliuku) ir noras dingsta
Valios reikia labai daug, ypac pirmomis savaitemis bet jei noras didelis imanoma
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html
kas neskaitet, patariu pasiskaityti (tik rusiskai). skaiciau, ir nerukau jau pora men nors prmiausia nusprendziau mesti, po to tik knyga susiradau, bet padejo
kas neskaitet, patariu pasiskaityti (tik rusiskai). skaiciau, ir nerukau jau pora men nors prmiausia nusprendziau mesti, po to tik knyga susiradau, bet padejo
Ar jau visos metėte, ar ką
Ir aš noriu pabandyti Bijau, kad viena tam nepasiryšiu , todėl ieškau draugijos
Gal atsiras norinčių kartu su manim, vasarėlę pasitikti neprasmirdus dūmais?
P.S SuperDuper, matau, kad skaitai - pamėginsiu skaityti tą knygą. Kol kas baisu pradėt - bėda ta, kad turiu dar 1,5 pokelio Išmesti nekyla ranka
P.S SuperDuper, matau, kad skaitai - pamėginsiu skaityti tą knygą. Kol kas baisu pradėt - bėda ta, kad turiu dar 1,5 pokelio Išmesti nekyla ranka
Metu rukyti. Mesiu - busiu supertetis.
Savaite nerukau - negalvojau kad bus taip blogai.
Galva kaip paralono prikimsta, smegenys kazkur dingo.
Savijauta - lyg trenktas, per galva gaves, prisvaiges kazkoks.
Jokiu gumu/vaistu nevartoju. Orbit kr. guma + bon pari saldainiukai.
Tikrai negalvojau kad tokios lomkes+dafkes uzpuls.... Nerukymo pliusu
kol kas nematau.
kol kas nematau.
QUOTE(SuperDuper @ 2007 03 03, 12:03)
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html
keli pazystami sios knygos pagalba mete rukyt
O visi pleistriukai ir kramtoskes tai nauja priklausomybe to tokios kompanijos ir siekia
QUOTE(Šiurpė @ 2007 03 22, 14:19)
Ar jau visos metėte, ar ką
nereikia jokios draugijos, svarbiausia paciai nusiteikti,mastyma pareguliuoti. o su chebra kaip ir metama kartu,taip ir vel kartu uzsirukoma, bent jau is mano patirties
as nerukau kokius 3men po vieno vakarelio pasijutau svelniai tariant "persirukiusi", ir sugalvojau,kaip butu gerai nerukyti, del sveikatos pirmiausia tada sia knyga perskaiciau, per viena vakara. ir manau,kad padejo, gal stebuklu nedaro, bet man butent kazko tokio matyt reikejo todel visiems rekomenduoju
beje toje knygoje sakoma,kad pradejus ja skaityti,pradzioje dar galima ir rukyti
Papildyta:
QUOTE(Samblia @ 2007 04 11, 09:08)
Metu rukyti. Mesiu - busiu supertetis.
kol kas nematau.
kol kas nematau.
Samblia, nuo nikotino jokiu stipriu "lomkiu" nebuna, tai daugiau psichologine priklausomybe. ir jei bandysi mesti per prievarta, galvodamas apie tai,kaip blogai nerukant, nemanau,kad mesi nors aisku linkiu sekmingai mesti
Pritariu,ta knyga tikrai "stebuklinga" Mano vyras irgi ją perskaitęs tą pačią dieną surūkė paskutinę cigaretę,na pabuvo 2 dieneles truputį irzlesnis,bet viskas praėjo.Tiesa,prieš tris metus jis buvo su draugu susilažinęs ,kad mes rūkyt,ir tai padarė,du metus nerūkė,tačiau vėl pamažu grįžo prie šio įpročio,ir dabar tos knygos dėka jis tiki,kad tikrai išsilaisvino