Rukyti pradejau kai buvau paauglis, didele itaka padare draugai, bet dabar supantu kad ne jos turiu kaltint kad paemiau ta susikta cigarete i rankas, o tik pats save... pats ja pasiemiau i ranka, idejau i burna ir prisidegiau... pirmas ispudis buvo niekos, tas slikstus skonis, sudinas kvapas ir apsvaigita galva... nepatiko, bet kaip kiekvienas paauglis turejau savo problemu su tevais ir mokslais, o cigarete tapo mano didziausias draugas... kai esi vienas, gyvenimas susiktas, aplinkui tik problemos - cigarete buvo mano paskutinis issigelbejimas... uzrukai ir nusiramini, 3 minutes relaxo, pamirsti apie viskas tik jauti dumo kvapa, kuris su laiku pasirode visai nieko....
praejo keleri metai ir priklausomybe vis stiprejo, be cigaretes negalejau istverti nei dienos, veliau ir valandos, ir dar tas rytinis ritualas - kava ir ciagarete itrauke mane su galva i rukymo procesa... o geltoni dantis, smirdantis drabuziai, blogas kvapas is burnos tapo mano kasdenybe... i rukyma ziurejau kaip i viena is didziausiu malonumu, nes tik rukymas galejo mane atpalaiduoti, suteikti ramybes nors mazai akimirkai...
o dabar kazkokiu neitikenu butu supratau, kad rukimas ne malonumas, ne mano issigelbjimas nuo problemu, o mano didziausia problema, tad nutariau mesti rukyti, bandziau ir plestrus, ir knyga skaityti, ir audio irasus klausiti, dar draugai is uzsenio atveze tabletes, visi sie budai padejo, bet neilgam, buvo tarpas kai nerukiau net 7 menesius, ir man tai buvo maza pegale, bet vis vien grebiausi cigaretes... negaliu pilnai atsisakyti to rukymo prozeso "ranka-burna" , akimirkai tai uzchipnatizuoja...
o neseniai perskaiciau kelis straipsnius apie el, cigaretes, sudomino, bet kazkaip dar nesiruosiu pirkti, nes nezinau kas per dalykai, niekada rankoje neturejau...
noriu paklausti, ar jums el, cigarete suteike galimybe atsisakyti paprastos cigarets?
nepirk tos cigaretes,as pries metus nusipirkau ir dar iki siol guli nenaudojama. Atidariau viena filtro pakuote ir viskas... galiu pasakyti toks jausmas kad rukai popieriu,dumas sausas ir tikrai neskanus....beje nesu girdejus dar nei vienos tikros istorijos kad kazkam ta elektronine cigarete padejo mesti rukyti,tai kad isvadas daryk pats