Plungeje mano vyras savaitgali uzsikodavo nuo rukymo. kaip kazkas anksciau minejo, i ausis bade su akupankturinem adatytem ir dave zirniuku homeopatiniu. Rezultatas neitiketinas, neruko, net noro nera
QUOTE(NoSmoking @ 2010 07 20, 12:17)
Tai koks ten vaistas kur padeda rukyti mesti? Cia tas Tabex? Jis tikrai veikmingas? Verta moketi 60 lt
Man ir mano bendrodarbem ne padejo. Ir ju kaina 14-17 lt baze Kaune pas baltarusu.
Tai tikrai psichologinis dalykas, as ir rukiau ,bet kai nestumo testas parode du bruksnelius (nestumas neplanuotas) ta pacia akimirka meciau, nesurukiau nei vienos cigaretes, tiesiog man rukymas budavo malonumas, o zinojau kad budama nescia ir jei parukyciau to malonumo tikrai nebus tik sazine ir nebuvo jokiu kanciu, net kai kiti eidavo rukyti per kokias svenes, o as sededavau viena ir laukdavau kol grys is rukomojo, net noras nekildavo ir man parukyti nors girdejau kitoms taip lengva nebuna. na bet pasigimdziau leliuka baigiau maitinti ir vel uztraukiau dumeli Gal delto kad mesti nenorejau tik aplinkybes priverte )) bet tiek jau nebesurukau, nes kai yra lelyte laiko tam nebuna
Esu metusi rukyti menesiui. Bet visa ta laika daugiau nieko kito galvot ir negalejau tik kaip butu gerai parukyti.
Noriu mesti rukyti, bet labai bijau abstinencijos, kas sako, kad jos nera ir cia tik psichologiniai dalykai tai nusisneka. Jau antra nerukymo diena man prasideda baisus drebulys, aptirpsta veidas, prasideda seiletekis, sutrinka reakcija, orientacija, stipriai pykina. Negaliu vairuoti ten kur didesnis eismas, kruopstesniam darbui reikia dideliu pastangu. Paciai ant saves pikta, kad esu tokia istizusi, ta menesi kai nerukiau jauciausi kaip didziausia narkomane lauzoma "lomkiu".
Naktimis atsibundu, nes noriu rukyti, kartais viena, o kartais ir kelis kartus per nakti.
Nezinau ka daryti, gaila savo sveikatos, pinigu. Nepadejo man jokie Tabexai, ne "stebuklingoji" knyga.
Vat tokia mano patirtis..
Noriu mesti rukyti, bet labai bijau abstinencijos, kas sako, kad jos nera ir cia tik psichologiniai dalykai tai nusisneka. Jau antra nerukymo diena man prasideda baisus drebulys, aptirpsta veidas, prasideda seiletekis, sutrinka reakcija, orientacija, stipriai pykina. Negaliu vairuoti ten kur didesnis eismas, kruopstesniam darbui reikia dideliu pastangu. Paciai ant saves pikta, kad esu tokia istizusi, ta menesi kai nerukiau jauciausi kaip didziausia narkomane lauzoma "lomkiu".
Naktimis atsibundu, nes noriu rukyti, kartais viena, o kartais ir kelis kartus per nakti.
Nezinau ka daryti, gaila savo sveikatos, pinigu. Nepadejo man jokie Tabexai, ne "stebuklingoji" knyga.
Vat tokia mano patirtis..
QUOTE(cudo @ 2010 09 15, 19:12)
Man ir mano bendrodarbem ne padejo. Ir ju kaina 14-17 lt baze Kaune pas baltarusu.
Na zinai, perkant is turgelio vaistus visada tiketina, kad jie nepades arba bus nekokybiski arba net juos geriant gali iskilti komplikacijos. Juk jie gali buti padirbti, tik pakuotes sudetos.
As manau geriau vertetu nusipirkti vaistineje parduodamu, manau jie turetu padeti.
As ir nusprendziau vakar mest rukyti, stazas nemazas, bet pagailo man tu pinigeliu, kas antra diena 10lt ir nueina ant cizu.
Snd pirmoji diena, sunku be galo norisi truksta, viduriai uzkietejo, mieguistumas ima irzli pikta, bet laikausi ech tikiuosi ryt bus lengviau.
Snd pirmoji diena, sunku be galo norisi truksta, viduriai uzkietejo, mieguistumas ima irzli pikta, bet laikausi ech tikiuosi ryt bus lengviau.
pakankamai geras nemokamas internetinis seminaras
http://www_saviugdos...na?afl=SMRASVEN
su patarimais, kurie padet gali mest rukyt ir siaip ten bendri principai sekmes
http://www_saviugdos...na?afl=SMRASVEN
su patarimais, kurie padet gali mest rukyt ir siaip ten bendri principai sekmes
Jau 4dienos nerukau tik nzn ar del to kad meciau rukyt susirgau jau 2 diena su nosim begancia ir gerkle skaudancia bet rukyt nesinori jau taip ziauriai, gal del gerkles.Bet jei savaite istemsiu nerukius jau maziau noresis
saunuole! taip ir toliau!
as turejau 12 metu staza, o va jau treti metai kaip nerukau,nors kazkada ir dvieju pakeliu neuztekdavo.......
taigi patikek viskas imanoma...
as turejau 12 metu staza, o va jau treti metai kaip nerukau,nors kazkada ir dvieju pakeliu neuztekdavo.......
taigi patikek viskas imanoma...
9 metus rukau,pasizadejau nuo sausio pirmos ne rukyt,mest dar niekart nemeciau ir noro nebuvo,o dabar tiesiog uzejo noras kaska padaryt ir pasizadet sau drakono metais,tai mest rukyt. vyras neruko,gyvenime neruko.ger/drauges neruko vienintele as papsiu ir papsiu,nu bus matyt kaip bus,po gymdimo labai numeciau svorio beveik 15-20kg,tai jai prades svorys vel augt tada tikrai rukysiu,nenoriu vel svert 80kg,nors pagal ugi sako gerai (1,80cm)bet nenoriu tokio svorio,o taip aisku bandysiu pirma kart per 9 metus mest rukyt.gal pasiseks ir svorys neaugs. bus matyt
...sunku...