manau, kad kokios nors tabletytes gali tikrai palengvinti
rukiau gal ~7 m. ir per diena l.daug surukydavau, net pries einant miegot parukydavau, ne karta bandziau mesti, bet valios neuztekdavo, o matyt ir noras buvo per mazas, taciau kadangi visa gyvenima buvau stipriai pries rukyma - kvailas paradoksas, nu bet taip buvo, tai viena karta nusprendziau
gana ir nuo to karto nebeemiau cigaretes, tiesiog save irasiau i metancia, tai vadinas negalima! ir meciau, net sapnuodavau naktim dumeli, gal kokius 1,5 metu dar buvau "silpna", ta prasme jei buciau uzrukius, buciau tokia besitampanti, kaip ir anksciau, o nenorejau, tiesiog reikia kesti ta "issivalyma", be galo dziaugiuos, kad nerukau, ir pinigai ir sveikata, man ir odai kenkdavo (kitoms nesimato), niekas nebeisiulytu, kaip kazkada kvailai studentei

dabar kai pasiziurau i rukancias mergaiciukes, liudna
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2010 02 07, 14:14)
O jei mesti rukyti po truputi,mazinant surukytu cigareciu skaiciu,ir rukyti pacias lengviausias?Nes,juk ir pradzioje rukymo,nebuvo uz kart surukoma dideliais kiekiais.Ar kas yra bande toki metoda,ka manote?
as esu bandzius, man nepadejo, kiti aplamai moka rukyti po nedaug, taciau gali is pradziu sitaip pabandyti, o veliau pribresti rimtam NE!

ir pasakyti as nerukanti, itikinti save