Pasisakysiu ir as , ryt lygiai menuo kaip nerukau . Rukiau 14metu, knyga skaiciau- ispudi paliko, bet ne toki, kad mesciau. Geriau vaistus ( atveze is graikijos), yra ju ir Lt (tada nezinojau. Vaistai brangus, bet tikrai efektyvus. Pirkom kursa su drauge per puse, pas abi liko po pakeli , abi metem
Tikrai nedarau reklamos, tiesiog l dziaugiuosi, kad ir as pagaliau nusojau rukyt.
Jei kam reiks daugiau info, parasykit AZ - as tikrai mielai pasidalinsiu patirtim
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 29, 17:49)
Pasisakysiu ir as , ryt lygiai menuo kaip nerukau . Rukiau 14metu, knyga skaiciau- ispudi paliko, bet ne toki, kad mesciau. Geriau vaistus ( atveze is graikijos), yra ju ir Lt (tada nezinojau. Vaistai brangus, bet tikrai efektyvus. Pirkom kursa su drauge per puse, pas abi liko po pakeli , abi metem
Tikrai nedarau reklamos, tiesiog l dziaugiuosi, kad ir as pagaliau nusojau rukyt.
Jei kam reiks daugiau info, parasykit AZ - as tikrai mielai pasidalinsiu patirtim
Tai metėt rukyti grynai dėl tų vaistų ?
Mečiau rūkyti prieš keturis metus.
Pasakysiu taip : visų pirmą reikia tik noro, bet tas noras turi būti ypatingas - labai stiprus - noras mesti rūkyti. Aš tą norą savyje puoselėjau pusę metų, sėdėjau ant palangės, rūkiau, ir galvojau "va, kaip gera nuo naujų nerūkau." paskutines savaites net į veidrpdį bijojau žiūrėti, tiek įsiteigiau...
paskui atėjo nauji - ir nuo jų nerūkiau,
antra, be abejo padėjo vaistai, tokios žaliam pakelį tabletukės, buna turguose ar internete, visai nebrangios. čia labiau tinka tam, kas turi stiprų psichologinį priklausomumo jausmo (čia nusistatyti labai lengva: įvertink kiek daug įtakos tavo sprendimui turi kiti aplinkos veiksniai: nuo vyro, nuo rūbų, nuo maisto, nuo alkoholio, nuo baimės, nuo įsitikinimų ir pan.)
v.ž. ixiukus kalendoryje braukiau dar keturis mėnesius, iš pradžių kas dieną, vėliau kas keles, paskui kas saveitę, kas mėnesį....
priaugau plius riebius 8kg., kuriuos tik dabar baigiu numesti...
Minusas - padidėjo suvartojamo alkoholio kiekis.
pliusas - nustojau dažytis, tad dabar sutaupau netik nuo cigarečių, bet ir nuo kosmetikos..
tad sėkmės ir jums
Pasakysiu taip : visų pirmą reikia tik noro, bet tas noras turi būti ypatingas - labai stiprus - noras mesti rūkyti. Aš tą norą savyje puoselėjau pusę metų, sėdėjau ant palangės, rūkiau, ir galvojau "va, kaip gera nuo naujų nerūkau." paskutines savaites net į veidrpdį bijojau žiūrėti, tiek įsiteigiau...
paskui atėjo nauji - ir nuo jų nerūkiau,
antra, be abejo padėjo vaistai, tokios žaliam pakelį tabletukės, buna turguose ar internete, visai nebrangios. čia labiau tinka tam, kas turi stiprų psichologinį priklausomumo jausmo (čia nusistatyti labai lengva: įvertink kiek daug įtakos tavo sprendimui turi kiti aplinkos veiksniai: nuo vyro, nuo rūbų, nuo maisto, nuo alkoholio, nuo baimės, nuo įsitikinimų ir pan.)
v.ž. ixiukus kalendoryje braukiau dar keturis mėnesius, iš pradžių kas dieną, vėliau kas keles, paskui kas saveitę, kas mėnesį....
priaugau plius riebius 8kg., kuriuos tik dabar baigiu numesti...
Minusas - padidėjo suvartojamo alkoholio kiekis.
pliusas - nustojau dažytis, tad dabar sutaupau netik nuo cigarečių, bet ir nuo kosmetikos..
tad sėkmės ir jums
pas mus darbuotojai dažnai sako kad metę rūkyti neturės ką veikti pertraukėlių metu ir dėl to rūko nežinau kaip jum bet man tai juokinga tokia argumentacija
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 01, 08:17)
O jezau Kaži ar aš ištversiu nerūkius Jau būčiau surūkius kokias 4 cigaretes iki šio laiko Laikausi, bet žiauriai sunku
Stebejau Jus, tai turbut nepavyko mesti? Kazkur prapuolete? Bndykit tol ko pavyks... Sėkmės
Sveikos,
nezinau ar cia galiu paklausti, bet girdejau yra kazkokios rusiskos tabletes parduoda Kalvarijaus turguj , gal kas zino ju pavadinima ?
Pati pries puse metu meciau, nors nebuvau labai didele rukale, tai dabar pasiuliau vyrui, bet jam jau sunkiau bus mesti, tai galvoju pabandyti nupirkti sitas tabletes, kai kurie sako, net iki galo nesuvartoja ir meta.
nezinau ar cia galiu paklausti, bet girdejau yra kazkokios rusiskos tabletes parduoda Kalvarijaus turguj , gal kas zino ju pavadinima ?
Pati pries puse metu meciau, nors nebuvau labai didele rukale, tai dabar pasiuliau vyrui, bet jam jau sunkiau bus mesti, tai galvoju pabandyti nupirkti sitas tabletes, kai kurie sako, net iki galo nesuvartoja ir meta.
Sveikos, buvau metusi rukyti, kai laukiausi pirmo vaikelio, bet noras buvo didelis, tad kartais parukydavau, bet ne kiekviena diena, po viena cigarete. Dabar laukiuosi antro, tai kaip kirviu nukirsta meciau rukyti, nes mane pykino ir pykina iki siol kvapas, pati sau sakau, kaip galejau as rukyti. Tikiuosi, kad tas kvailas noras nebegris. Kalbinu vyra mesti rukyti, po darbo neberuko.
QUOTE(marin_ka @ 2010 01 15, 12:23)
Sveikos,
tabex
QUOTE(marin_ka @ 2010 01 15, 12:23)
Sveikos,
tabex, bet jos daugiau zolinio pobudzio, mazina emociju banga kuri buna nutraukus rukyma.
daugiau info http://www.jaunimo-c...x.php?m=74&l=30
jei kyla klausimai galite klausti per az
As rukau,bet noreciau mesti,deje esu silpnavale arba dar labai didelio noro nera.
Buvau metus,nuo pat pirmos dienos,kai suzinojau,kad laukiuosiu ir nebuvo sunku. Bet po gimdymo praejus gal menesiui vel po truputi pradejau ir rukau iki siol.Negaliu sakyt,kad rukau daug. Man uztenka vieno pakelio vienai dviem savaitem.
Nekenciu rukalu dvoko po rukymo rubuose, pirstuose.Visada einu plaut rankas.
Mano vyras mete rukyt prie pora metu po ilgu metu rukymo. Tiesiog uzsimane ir mete.
Taigi mesti rukyt galima be tableciu be knygu,tiesiog to reikia labai noreti.
Buvau metus,nuo pat pirmos dienos,kai suzinojau,kad laukiuosiu ir nebuvo sunku. Bet po gimdymo praejus gal menesiui vel po truputi pradejau ir rukau iki siol.Negaliu sakyt,kad rukau daug. Man uztenka vieno pakelio vienai dviem savaitem.
Nekenciu rukalu dvoko po rukymo rubuose, pirstuose.Visada einu plaut rankas.
Mano vyras mete rukyt prie pora metu po ilgu metu rukymo. Tiesiog uzsimane ir mete.
QUOTE(aura/v @ 2010 02 02, 17:19)
Labai geri žodžiai,aš pati netikiu tablečių,pleistrų poveikiu kaip ir netikiu,kad galima mesti rūkyti palaipsniui mažinant cigarečių kiekį.
O ta knyga nėra bloga,kaip sakant gali užvesti ant kelio. geriau knygą nusipirkti paskaityti nei tuos pleistrus ir tabletes pirkti