Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Tiesą pasakius, visai atsitiktinai radau šią temelę. Nusprendžiau papasakoti savo istorija.
Tai va, du kart buvau metus rūkyti, kol laukiausi ir matinau. Tai būtų pirmą kartą- 1 metus. Po gimdymo buvo labai sunku, pervargdavau, tai ir užsirūkiau. Po kelių metų vėl pastojau, nerūkiau-2 metus. Po to susibariau su vyru ir iš pykčio jam pradėjau.
Ar man patinka rūkyti?- dažniasiai taip. Rūkau mažai- max 5, na bet nebūtų vaikų būtų dviguba daugiau. Vaikai ir mano tėvai nežino, kad rūkau. Vakarėliuose, darbe nerūkau.Tik namuose.
Žinoma, man nepatinka blogas kvapas po to, priklausomybė, bet labai dideio poreikio mesti nėra.
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 08 31, 14:54)
Keliu temą į viršų smile.gif
Rūkau jau koks 13 metų. Intensyviai (1 pakelis į dieną) kokius 8 metus  doh.gif  Niekada net negalvojau apie metimą, nes man patinka rūkyti, patinka pats procesas, kartais laiko užmušimas, kartais nervų nuraminimas arba džiaugsmo sustiprinimas, prie kavos, prie kokteilio ir t.t. Nuolat su cizu rankose sad.gif
Bet sumąsčiau mest smile.gif Nuo rytojaus... Jaučiu stiprų norą pagaliau išsivaduoti iš šios priklausomybės. Ilgai galvojau motyvą...Sunkiai man jis susimąstė  lotuliukas.gif, o jis toks -  "vistiek kažkada tai teks padaryti", todėl tą "kažkada" keliu į rytojų smile.gif
Gal kas jungiasi prie manęs?  biggrin.gif  Aptarsim kaip čia mums seksis  blush2.gif

Oiii, atrodo, kad aš parašiau blush2.gif

Rūkau (o gal jau galiu sakyt rūkiau g.gif biggrin.gif ) intensyviai 8-9 metus (pasimečiau jau net laike doh.gif )..
Paėmiau staiga ir sugalvojau, kad metu. Neskaičiau nei knygų, nei filmų žiūrėjau.. Tiesiog, ėmiau ir mečiau. Šiandien pirma diena lotuliukas.gif
Sunku, blyn verysad.gif Jau laužyt pradėjo.. Bet yra labai didelis noras, ir, tikiuosi, man pavyks bigsmile.gif
Ir pinigėlių daugiau bus, ir sveikata/išvaizda geresnė bigsmile.gif Nu kas to nenorėtų biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, jau 4ta nerūkymo diena, čiut stogas čiuožia, bet laikaus pakankamai stipriai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 09 10, 13:50)
Nu ką, jau 4ta nerūkymo diena, čiut stogas čiuožia, bet laikaus pakankamai stipriai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

O ka darai, kai rukyti uzsinori?
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 09 10, 17:20)
O ka darai, kai rukyti uzsinori?

Žinok visiškai nieko. Tiesiog nenoras rūkyti nugali norą užsitraukt ax.gif Mintimis save stabdau ir tiek.
Kartais net specialiai nueinu dar į darbo rūkomąjį, pasėdžiu tarp visų rūkančiųjų, pakankinu šiek tiek save, tada dar stipresnė pasidarau smile.gif Kažkaip anksčiau kiek teko mest (po porą savaičių būdavo), nejaučiau tokio didelio užsispyrimo ir ryžto iš vidaus, o dabar galiu pasakyt, kad net gi daugiau gyvenime neparagausiu nei dūmo, bent jau tuo labai labai tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam nebereikalinga knyga"lengvas budas mesti rukyti"?
ieskau Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 15, 16:20)
Gal kam nebereikalinga knyga"lengvas budas mesti rukyti"?
ieskau Kaune 4u.gif

Labukas, juk si knyga galima atsisiusti ir atsispausdinti, pagooglink , pas mane darbe jau metė 10 zmoniu, bet paciai nepadeda, taip norisi buti nerukancia, gal pribres ta akimirka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2009 09 10, 13:50)
Nu ką, jau 4ta nerūkymo diena, čiut stogas čiuožia, bet laikaus pakankamai stipriai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

na ir kaip sekasi musu stipruolei? 4u.gif
Atsakyti
Oj hebra, rukau 12 metu. Bandziau mesti ne karta. Tai ne daj Boze tskant. Miegot negaliu, esti negaliu, nuolatinis nerimas, rankos dreba , sirdis plaka... cia tik esminiai sh kurie man darosi be tabako.
Supratau kad be vaistu nemesiu.
Esu maciusi poliklinikoje plakata kad mokslininkai nustate, jog nikotinas stimuliuoja kazkokius smegenu centrus atsakingus uz pasitenkinima. Ir supratau, kad man matyt tokia ir yra NARKOTINE priklausomybe.
Norejau paklausti ar negirdejot nieko apie naujoviskus vaistus kazkokius, kurie stimuliuoja tas smegenis vietoj nikotino?
Atsakyti
http://www.medicine....e...91&subid=gm
Atsakyti
Atsimenu, kad mane mesti rūkyti po truputi spaudė vyras. ax.gif Bet aš ir pati to norėjau, tad sekėsi neblogai. Beabejo kartais iš inercijos rūkydavau, bet laukiau kol tas mano noras pribręs labai stipriai. Ir taip tempiau keletą mėnesių, kol mano vyras jau kategoriškai pradėjo rodyti ragus. Bet vistiek rūkiau pasislėpus... O ir noras praėjo mesti rūkyti. rolleyes.gif Galiausiai nusprendžiau nustoti melavus ir mesti. Na ko norėti? Ogi nervų kamuolys pasidariau. Viskas blogai, menkiausia smulkmena- tragedija, o emocijos kokios ir pasimetimas. schmoll.gif Galiu aš ir nerūkyti, bet reikia jau ir psichologiškai jausti, kad tų cigarečių nereikia ir tu jų tiesiog nenori.

Esmė- noras. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas bandete Tabex? Koks salutinis poveikis? Ar skatina apetita?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 13, 18:10)
Sveikutes, gal kas bandete Tabex? Koks salutinis poveikis? Ar skatina apetita?

As nieko salutinio nejauciau. Tik cigaretes labai neskanios pasidare tongue.gif Apetitas ne nuo tableciu, o nuo metimo rukyti siek tiek dideja.
Atsakyti