O jezau Kaži ar aš ištversiu nerūkius Jau būčiau surūkius kokias 4 cigaretes iki šio laiko Laikausi, bet žiauriai sunku
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 01, 07:17)
O jezau Kaži ar aš ištversiu nerūkius Jau būčiau surūkius kokias 4 cigaretes iki šio laiko Laikausi, bet žiauriai sunku
skaityk knyga ta...uzejus norui ji man padedavo (pries tai perskaicius, meciau ir sunkiu momentu griebdavausi)
ir pasikeisk paveiksliuka savo kaip metanciai rukyt, baisiai jau gundantis atrodo
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 01, 09:03)
skaityk knyga ta...uzejus norui ji man padedavo (pries tai perskaicius, meciau ir sunkiu momentu griebdavausi)
ir pasikeisk paveiksliuka savo kaip metanciai rukyt, baisiai jau gundantis atrodo
Skaičiau aš tą knygą ir priėjau išvados, kad ji gali paveikti tik silpnavalius, kurie labai lengvai pasiduoda kitų įtaigai
Avataro dar nekeisiu. Jis taip gerai mane atspindi...Kava.Cigaretė. Ech...
Bet aš KENČIU. Dar...
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 01, 08:11)
Skaičiau aš tą knygą ir priėjau išvados, kad ji gali paveikti tik silpnavalius, kurie labai lengvai pasiduoda kitų įtaigai
Bet aš KENČIU. Dar...
Bet aš KENČIU. Dar...
nu ka as zinau, silpnavale niekada nebuvau , ir biski tavo pasisakymas nepatiko, kaip tu gali zmones kurie mete po daug metu pastovaus rukymo pavadinti silpnavaliais ir pasiduodanciais kitu itakai? as manau kad tu esi silpnavale nes neturi valios ir pasiduodi smilkstantiems nuodams ir ju smarvei kitu nuomone itakos niekada nedare, viska darau kaip tik atvirsciai negu dauguma, bet as norejau mesti ir meciau, ir man uzteko to kartojimo kad tai neskanu ir smirda ir is tikruju tai neskanu ir smirda
ir galiu nuosirdziai pasakyti TU nemesi rukyti nes naudojiesi valios pastangomis.... savaite du menesi istversi bet po kiek laiko grisi....
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 01, 10:17)
nu ka as zinau, silpnavale niekada nebuvau , ir biski tavo pasisakymas nepatiko, kaip tu gali zmones kurie mete po daug metu pastovaus rukymo pavadinti silpnavaliais ir pasiduodanciais kitu itakai? as manau kad tu esi silpnavale nes neturi valios ir pasiduodi smilkstantiems nuodams ir ju smarvei kitu nuomone itakos niekada nedare, viska darau kaip tik atvirsciai negu dauguma, bet as norejau mesti ir meciau, ir man uzteko to kartojimo kad tai neskanu ir smirda ir is tikruju tai neskanu ir smirda
ir galiu nuosirdziai pasakyti TU nemesi rukyti nes naudojiesi valios pastangomis.... savaite du menesi istversi bet po kiek laiko grisi....
Oi mergyt, apie mano valią tau geriau patyleti
Kas liečia pasakymą, kad knyga veikia tik pasiduodančius kitų įtaigai, tai yra tiesa. Netikiu jokių knygų veiksmingumu, jei PATS MESTI nenori, jei nesurandi priežasties ir motyvo Daug kas kartoja, kad nei pleistrai, nei knygos, nei "kramtoskes" nepadės, jei nebus noro "iš vidaus". Negi ne tiesą sakau?
Aš pirmą kartą pagalvojau, kad "gal reiktų mesti" ir va, šiandien aš nerūkau. O kaip bus toliau, tai nei as, o juo labiau tu nežinosi
sveikos...jau trecia diena deduosi prie mtanciu rukyti...stiprybes mums
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 01, 11:54)
Oi mergyt, apie mano valią tau geriau patyleti
kaip ir tau apie visu metusiu su sia knyga
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 03, 10:01)
kaip ir tau apie visu metusiu su sia knyga
Matyt nerūkant labai pyktis ima..Stiprybės
Papildyta:
QUOTE(sarlote @ 2009 09 03, 08:19)
sveikos...jau trecia diena deduosi prie mtanciu rukyti...stiprybes mums
Ir man trečia diena Pirma buvo sunkiausia Praikaitas pirmą naktį pyle, sapnavau kaip rūkau
Stiprybės mums.
Taip ilgai netrauksi TU NORI RŪKYTI, o tai yra tiesiausias kelias į rūkymą. Suvok savo galvoje (ne bandyk save įtikinti, bet SUVOK), kad visi rūkantys yra nikotinu prekiaujančių kompanijų vergai. Nežinau ar turi vaikų, bet man labai padėjo pamąstymai, ar norėčiau, kad mano vaikas rūkytų. Kai man parūkius vaikas pradėjo imituoti rūkymą, net negera pasidarė, tada suvokiau, kad nei man nei mano vaikui to nereikia. O dabar ne nesurūkytas cigaretes skaičiuok, o išėjusi į lauką giliai įkvėpk gaivų orą, duok smegenims deguonies.
p.s. metusi skaičiau šią knygą, kur išdėstyta viskas, ko anksčiau bandžiau save įtikinti nesant. Neberūkau jau virš metų.
Sėkmės visoms
p.s. metusi skaičiau šią knygą, kur išdėstyta viskas, ko anksčiau bandžiau save įtikinti nesant. Neberūkau jau virš metų.
Sėkmės visoms
na o as rukiau kokius7 metus. pasidariau nestumo testa ir nuejau parukyt. .. skambinu mamai pasisakyt. dziaugsmo asaros jai rieda.. sako tik nerukyk dabar jau, sakau 'baiktu nerukysiu' ir ispucu duma.. sunku buvo mesti, is pradziu sumazinau iki 10 cigareciu per diena, o rukiau po pusantro poko priestai. tada iki 5. tada pradejau vemti rytais vakarais ir dienos metu, sunkus nestumas ir tie pykinimai buvo tai ir cigaretes sleikstuli kele. po gimdymo tikejausi neberukyt .. bet maziuke tokia verksniuke ir pradzioj baisiai jau su pilvuku buvo. viena vakar kai ji jau uzmigo, tokia pervargus buvau nuejau ir parukiau. neskani tik ta pirma buvo. per sekancias savaites graziai grizau i savo ritma ir dabar vel rukale esu.
baisiai pykstu kam rukau .
aisku nerukau prie maziukes, ir ne namuose bet vistiek iseina 10-15 cizu i diena.
reik kazkaip pradet muotyvuotis, nes nei valios pas mane nei ko...
baisiai pykstu kam rukau .
aisku nerukau prie maziukes, ir ne namuose bet vistiek iseina 10-15 cizu i diena.
reik kazkaip pradet muotyvuotis, nes nei valios pas mane nei ko...
QUOTE(Bluebell @ 2009 09 04, 14:53)
na o as rukiau kokius7 metus.
Oho, tai net nėštumas neprivertė mesti rūkyti? O vaikiukas sveikas, viskas gerai? Tikiuosi neatsilieps ateity...
Tai skaitykite tą žymiąją knygą, gal ji padės, jei net nėštumas nepagelbėjo...
Sėkmės jums.
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 04, 14:28)
Oho, tai net nėštumas neprivertė mesti rūkyti? O vaikiukas sveikas, viskas gerai? Tikiuosi neatsilieps ateity...
Sėkmės jums.
Sėkmės jums.
taigi nerukiau per nestuma, tik pirmas dvi savaites nuo testo dienos ir meciau ir nerukiau visai kol mazylei sukako du menesiai.