Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(Žilvinė @ 2009 08 12, 09:54)
perskaičiau. jau valanda kaip surūkiau paskutinę cigaretę. hmmm...... kol kas jaučiu toooookį pakylėjimą. Valioooooo. aš nerūkanti.  biggrin.gif

žiūresiu kas čia toliau su manimi bus smile.gif

drinks_cheers.gif

Ir aš tai padariau yahoo.gif
Atsakyti
As irgi sugalvojau mesti rukyti, itakojo kylancios cigareciu kainos unsure.gif
Siaubas, kaip man sunku... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Vakar nerukiau visa diena, tik vakare viena ciza sutraukaiu doh.gif o po to grauziau save...
Siandien dar nerukiau, bet tokia pikta esu, kad ryte net zliumbt del nieko pradejau... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Galiu pasiūlyti Tabex ax.gif .
Atsakyti
O aš tai siūlyčiau tą "Lengvą būdą" perskaityti, pati labai skeptiškai galvojau, kai girdėjau aplinkinius sakant, kad oiii kaip padėjo doh.gif Galvoju, nu jau ne, tik ne man, nu bet gavau knygą, dar biškelį patampiau gumą, kol prisiverčiau paimt ją į rankas ir pati negaliu atsistebėt, kad nerūkau blink.gif Nors, meluočiau jei sakyčiau, kad nepagaunu savęs galvojant apie cigaretes blush2.gif Bet taip pat greit ir praeina noras ax.gif
Atsakyti
Kazkaip skeptiskai ziuriu i tuos preaparataus, padedancius mesti rukyti g.gif , na gal jie ir padeda, bet nesinori dar ir ant ju pinigus leisti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ta knyga siaip turiu, bet draugei paskolinau, o vakar taip netiketai sugalvojau kad pabandysiu nerukyt... blush2.gif bet tikrai nesitikejau kad taip sunku bus doh.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet siandien vis dar nerukiau rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif BET KAIP NORIU doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 25, 11:10)

Ta knyga siaip turiu, bet draugei paskolinau, o vakar taip netiketai sugalvojau kad pabandysiu nerukyt...  blush2.gif bet tikrai nesitikejau kad taip sunku bus  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Bet siandien vis dar nerukiau  rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif BET KAIP NORIU  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai vat, kai grąžins, siūlyčiau nedelst ir perskaityt 4u.gif Esu tikra, kad poveikis bus bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, tenka prisipazinti, nepavyko man, iskenciau dvi dienas, bet vakar uztraukiau dumeli blush2.gif smoke.gif cry.gif
Labai pykstu ant saves verysad.gif drauge knygos vis negrazina, bet jau kai atgausiu, tai sakiau skaitysiu, ir vel bandysiu mesti. Na, siaip dabar po to poros dienu surukiau nedaug labai, tai sakiau gal sumazinus po to lengviau mest bus g.gif
Atsakyti
o aš kaip ir nerūkau.....
iš tikrųjų tai rūkau tiek , kiek ir norėjau rūkyti. su drauge prie kelių taurių vyno... o ne taip kaip anksčiau: ryte tik atsikėlus, važiuojant į darbą keletą, darbe ir vakare 5 kartus...
dabar per savaitę porą cigarečių... bet jaučiu ir tų tuoj nebus. nebeskanu visai darosi.
lomkės pradžiai buvo. tada ir užsirūkiau vėl, kai norėjosi, bet rūkydama vis žiūrėjau į cigaretę, traukiu, analizuoju ir ...nebeskanu...
knyga įtaką milžinišką padarė.

ir dar parduotuvėje į cigarečių kainas vis žiūrėjau. labai brangu. taip vis save motyvuodavau
dabar jau retai pagalvoju apie rūkymą. ir viskas per keletą savaičių...
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 08 27, 09:02)
o aš kaip ir nerūkau.....
iš tikrųjų tai rūkau tiek , kiek ir norėjau rūkyti.  su drauge prie kelių taurių vyno... o ne taip kaip anksčiau: ryte tik atsikėlus, važiuojant į darbą keletą, darbe ir vakare 5  kartus...
dabar per savaitę porą cigarečių... bet jaučiu ir tų tuoj nebus. nebeskanu visai darosi.
lomkės pradžiai buvo. tada ir užsirūkiau vėl, kai norėjosi, bet rūkydama vis žiūrėjau į cigaretę, traukiu, analizuoju ir ...nebeskanu...
knyga įtaką milžinišką padarė.

ir dar parduotuvėje į cigarečių kainas vis žiūrėjau. labai brangu. taip vis save motyvuodavau
dabar jau retai pagalvoju apie rūkymą. ir viskas per keletą savaičių...

Kaip faina... smile.gif as irgi taip noriu, bet cigaretes is galvos neiseina nors tu ka... schmoll.gif siaip man patinka rukyti, patinka pats procesas, bet noriu mest del prarukomu pinigu...siaubas kazkoks kai pagalvoju unsure.gif doh.gif
Atsakyti
lygiai taip pat. vis galvojau: mesiu, nes kainos žvėriškos, na bet taaaip patinka..... motyvas tik pinigai. bet po to kažkas kažkur galvoj pasisuko perskaičius knygą kad nebenoriu būti rūkanti. tai motyvas tapo ne tik pinigai. ir galiausiai lomkės aprimo, dingo ir nebeskanu.
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif
Rūkau jau koks 13 metų. Intensyviai (1 pakelis į dieną) kokius 8 metus doh.gif Niekada net negalvojau apie metimą, nes man patinka rūkyti, patinka pats procesas, kartais laiko užmušimas, kartais nervų nuraminimas arba džiaugsmo sustiprinimas, prie kavos, prie kokteilio ir t.t. Nuolat su cizu rankose sad.gif
Bet sumąsčiau mest smile.gif Nuo rytojaus... Jaučiu stiprų norą pagaliau išsivaduoti iš šios priklausomybės. Ilgai galvojau motyvą...Sunkiai man jis susimąstė lotuliukas.gif, o jis toks - "vistiek kažkada tai teks padaryti", todėl tą "kažkada" keliu į rytojų smile.gif
Gal kas jungiasi prie manęs? biggrin.gif Aptarsim kaip čia mums seksis blush2.gif
Atsakyti
Rūkiau apie 4 metus blush2.gif , paskutiniais 2 metais po pakelį ir daugiau į dieną. Dabar jau daugiau kaip mėnuo nerūkau thumbup.gif
Lengviau buvo nei maniau. Man svarbu buvo, kai sau pasakiau, nejaugi esu tokia silpna, kad negaliu mesti, aišku kad ne... O be to vyras metė neseniai (kažkaip po operacijos natūraliai neberūkė), o aš ką prastesnė ar silpnesnė? g.gif aišku kad ne. thumbup.gif

Tikiuosi visam laikui. amen. mirksiukas.gif
Atsakyti