Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 15, 20:50)
Darbar Step Tope baisios nuolaidos.. visi graibsto guess'o rankines smile.gif)

o man guess rankines baisios ir nepatinka schmoll.gif ypac tos, kurias veza i LT: vien tik auksines, blizgancios rolleyes.gif jav maciau keleta visai nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 21:15)
o man guess rankines baisios ir nepatinka schmoll.gif ypac tos, kurias veza i LT: vien tik auksines, blizgancios rolleyes.gif jav maciau keleta visai nieko wub.gif

drinks_cheers.gif taip, jos pagrinde laaabai blizgancios, man taip pat schmoll.gif o JAV anksciau grazesniu buvo, dabar kiek ziuriu is rankiniu nieko neissirenku GUESS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 15, 21:20)
drinks_cheers.gif taip, jos pagrinde laaabai blizgancios, man taip pat  schmoll.gif  o JAV anksciau grazesniu buvo, dabar kiek ziuriu is rankiniu nieko neissirenku GUESS schmoll.gif

siemet ir as nieko gero is rankiniu nemaciau drinks_cheers.gif prisimenu, kai dar guess normaliai galima buvo lt atidaryt, buvo tokia grazi paana su nerealiai grazia balta tase wub.gif wub.gif echh, labai gailiuosi, kad nenupirkau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 21:28)
siemet ir as nieko gero is rankiniu nemaciau drinks_cheers.gif prisimenu, kai dar guess normaliai galima buvo lt atidaryt, buvo tokia grazi paana su nerealiai grazia balta tase wub.gif  wub.gif echh, labai gailiuosi, kad nenupirkau cry.gif

aha, pamenu ir as ta balta tase, taip pat i ja ziurejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 15, 21:30)
aha, pamenu ir as ta balta tase, taip pat i ja ziurejau  wub.gif

jamciau ir pana, ir tase lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka guess tases. Dar usa guess kainos normalios,o pas mus vip-x is vis guess kainos siaubingai uzkeltos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 15 vasario 2009 - 22:41
Man pačiai patinka tik guess diržai ir pinigines..
Turiu vieną ir guess rankinę.. bet siaip tai guess rankines visai ne mano skonio.
Atsakyti
as dabar laukiu guess pinigines, patiko, nes daug korteliu telpa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2008 12 17, 22:08)
Sveikos, gal kas turi kokia guess suknute iš JAV kaip kokybe ar gerai nesiojasi? ax.gif

turiu suknute, kadangi ji tokia, kad kasdiena nenesioju, tai viskas gerai po pirmo jos isejimoi zmones, dzinsiukai faini, bet vienus turiu su tokiais visokiais blizgiukais, tai su jais vel tik i koki tusa, nes kasdiena, man jie per daug tokie nekasdieniski, paltukas mielas, po to dar kazka turiu, vien zo yra fainu daikteliu.

QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 15, 21:50)
Darbar Step Tope baisios nuolaidos.. visi graibsto guess'o rankines smile.gif)

man pas mus baisios tos rankines... nepirkciau schmoll.gif o vien tik del to, kad guess, tai tada geriau ''nobrendas'', bet be visu cacku pacacku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 18:41)
as kaip tik dabar laukiu sukneles is guess, bet jau maciau ja realybej, kokybe thumbup.gif

jei nepaslaptis kokios lauki ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2009 02 16, 16:07)
jei nepaslaptis kokios lauki  ax.gif  biggrin.gif

o man idomu guess sukneliu dydziai. siaip is guess viska xs perku, o sukneles taip pat xs ? g.gif
Atsakyti
va tokia zydra wub.gif
user posted imageuser posted image

sito modelio XS net ir nebuvo, o be to ji dar su pamusaliuku, matavausi S - man ji thumbup.gif wub.gif
Atsakyti