Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

QUOTE(vikia @ 2008 09 09, 13:35)
Sveikos, tai guess tinklapio irgi nebeliko?? g.gif

Tai jau seniai neprileidžia LT prie jo yra tik galim pažiūrėti tik guess.ca
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2008 09 09, 14:49)
Tai jau seniai neprileidžia LT prie jo yra tik galim pažiūrėti tik guess.ca

aciu thumbup.gif nes niekaip prisijungt negaliu jau seanai
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 15, 22:32)
blush2.gif  man negrazios prikvarkliuotos visokios, tokiu kicu dvelkia  doh.gif  na nepatinka labai, o dar ta G raide dazniausiai auksine... na guess tikrai ne mano  "brandas"  lotuliukas.gif

Sutinku, yra prekiu, kurios tikrai gana kiciskai atrodo... ax.gif Zinoma, skonio reikalas. 4u.gif
Atsakyti

Deja ir as nebeyeinu y gbygues puslapiuka, nebeatidaro blush2.gif o ten pigiu graziu dalykeliu wub.gif
Atsakyti
esu labai patenkinta guess avalyne (turiu ir sportines, ir iseiginiu batuku), tuo labaiu, kad jau puikiai zinau savo dydi biggrin.gif turiu is guess ir laikroduka: labai fainas, patenkinta. apie rubus nieko gero/blogo negaliu pasakyti, nes kazkaip nelabai man jie, vis neprilimpa, kad noreciau nusipirkt mirksiukas.gif
guess rankines man baisios ir tikrai pritariu, kad labai jau kycines ir issaukiancios.
zodziu, tai tikrai ne tas brendas, kad galeciau pasakyti: is ju galiu imti viska: nuo galvos iki koju schmoll.gif
sakyciau mano brendas yra labiau bebe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 12 rugsėjo 2008 - 13:08
vel nebegalima paziuret guess tinklapio doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif . Pries tai jusu klausiau apie batu ismieras...kedukai jau seniai parkeliavo ir dydis buvo kaip tik thumbup.gif (nesioju 37 - 37, 5; rinkausi 7)
Dabar noreciau paklausti apie megstuku ir dzinsu ismieras. Uzmaciau labai fainuti megstuka, bet nezinau koki dydi pasirinkti??? Nesioju S, kai kurie M.
Klubu apimtis ~ 93 cm. Dzinsus perku 27 dydzio, kelnes kai kada 34, 36.
Aciu uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Reikalinga pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as ir vel nebemoku guess puslapiuko paziureti sad.gif parasykite kaip apziurite prekytes.
Atsakyti
merginos, tai ar eina ieiti i guess tinklapi ar ne? man kazkaip ne, gal nemoku ko nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2008 10 07, 18:49)

norint prisijungti prie guess pusl. (tiek prie gbyguess tiek prie guess)
reikia:

1. atsidarome Internet Explorer langa;

2. tada virsuj, meniu juostoj (kur yra file, edit, view ir pan.)
pasirenkame tools (arba lietuviskai irankiai);

3. tada einame i Internet Options (pati paskutine eilute);

4. tada atsidariusiame lange pasirenkame Connections (lietuviskai -
rysiai) kortele;

5.spaudziame mygtuka LAN settings;

6. pazymime Use a proxy server for your LAN;

7. tada, atsidarius kita Internet explorer langa, einam i pusl.:
http://www.samair.ru...xy/proxy-17.htm. Atsidarius siam pusl. matysite
daug IP adresu;

8. pasirenkame toki IP adreso eilute, kurioje yra parasyta United States,
pvz: 152.15.98.226:3124 (galima bet kuria kita)

9. tada griztame i ta langa, kur pazymejote eilute Use a proxy server for
your LAN ir suvedame ta IP adresa, o vedame taip:
- i adress eilute vedame skaicius iki dvitaskio, t.y. 152.15.98.226
- i port eilute vedame skaicius po dvitaskio, t.y. 3124

10. spaudziate OK
ir tada einate i guess pusl:
www.gbyguess.com
www.guess.com
ir visus kitus pusl. i kuriuos neieidavot

PS.: pasinaudojus guess pusl, tuos skaiciukus reikia istrinti is ten pat,
kur juos ir suvedete, t.y. istrinti adress ir port eilutese esancius
laukus ir atzymeti Use a proxy server for your LAN.

Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2008 10 07, 19:17)
Bandysiu ikleti paaiskinima kaip ieti i GUESS, kuri gavau is saguteb 4u.gif

1.  Visu pirma reikia atsidaryti INTERNET EXPLORER (ne Mozilla), tuomet atsidarote si puslapi : Nuoroda i puspali

2.  Ekrano virsuje (nezinau kaip jie vadinasi, bet cia kur FILE, EDITE ir t.t.) susirasti TOOLS ir iejus pats paskutinis yra INTERNET OPTIOS uzeit ant jo, ten atsidaro lentele, kurios virsuje susirandate CONECCTIOS ir paspausti, paskui susirasti LAN settings ir taip pat ant jo uzeiti; ten kur Proxy server uzdedate varnele ir tik tuomet is sio puslapiuko http://www.samair.ru...xy/proxy-17.htm pasirenkate bet kuria eilute su skaiciukais ir nukopijuojate i lentele (pirmus skaicius i pirma dali, paskutinius 4 skaicius i antra lenteles dali). Tuomet visur suspauskite OK.
Viska padarius, einat i www.guess.com, turetu veikti smile.gif

Kartais gali ismesti puslapi, kuriame prasys palaukti ar ivesti atpazinimo koda, ji i vedus vel veiks viskas.

Pasinaudojus, reikia nuimti varnele, o kai vel noresit eiti i guess puslapi kartoti ta pati.
Ikeliu kelis pav. kuriose bus matomos lenteles:

user posted image

user posted image

Labai tikiuosi, kad padejau 4u.gif  Pirma karta ir man buvo sunku, bet dabar kai sistema ikirtau, tai juoku darbas mirksiukas.gif

Atsakyti
sirdingai aciu....
cia sistema niper biggrin.gif kazko bijau surizikuot, nes kompas visai uzlus turbut ir nesugebesiu sugrazint atgal visko....man sudetinga, o taip norisi doh.gif
bet aciu....ogal surizikuosiu nail.gif
Atsakyti