Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

QUOTE(vikia @ 2008 04 17, 18:30)
Sveikos, gal galit pasakyti kaip jum atsidaro puslapis guessfactory, nes man ten atidado  adresus kurie yra amerikoje, bet ne prekes???

nebera jau jo verysad.gif liko tik gbyguess ir guess
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 04 17, 22:28)
nebera jau jo  verysad.gif  liko tik gbyguess ir guess

aciu, gaila labai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos:)
turiu klausima kaip su tuo uzsakymu is guess puslapio:)
paaiskinkit man kaip ten uzsisakyti, kokiu laikotarpiu ateina ir kaip su siunta kiek reikia moketi?smile.gif
nes nori nusipirkt is ten batus:)
aciu:)
Atsakyti
Nueik į skelbimų skyrių (internetinės parduotuvės). Ten daug mergaičių užsakinėja.
Atsakyti
Tiesa sakant,pati esu guess'u gerbeja, bet labai nusivyliau kokybe atsisiuntusi is gbyguess.com, emiau dirza, tai po poros uzsisegimu nusilupo nepataisomai, tapkes nusitryne net popierius sviecia,spejau nueiti pora sykiu iki pardes,na, turiu batelius ir basutes,tai jau net bijau ir pradeti vaikscioti,kad kulno kur nepalikciau,sorry, bet made in China viska pasako apie kokybe,daugiau nebenoriu ir kitoms siulau buti atsargioms doh.gif
Atsakyti
na gbyguess kokybė skiriasi nuo guess by marciano smile.gif , na ir ne vien kokybe bet ir kainom.
Atsakyti
as turiu pinigine ir dirza, kokybe visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 04 14, 11:34)
maciau kazkas minejo,kad pirko GUESS rankine uz 120 litu is ebay.Negi jus tokios naivios ir tikit,kad tai originalios prekes.Na,aisku,GUESS zenklas nera toks jau ypatingai eksliuzyvinis,bet..uz 120 nebent daniel ray nusipirktumet,tad nesitikekit uz tokias kainas originaliu ir kokybisku prekiu.

na,kodel,jei is ebay-tai jau neoriginalus,ne kokybiskas ir pan?
as nesakau,kad ten tokiu nera-bet juk reikia skaityti-ir kaip as sakau,tureti 6pojuti-tada gausi tikrai originala ir nauja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As per ispardavima uz 150 Lt tasite uzsisakaiu is gueess puslapio...
ir bateliai mano visi is guess, tai ju kaina 15-200 Lt (vasarinai) o pas mus tokie uz 800 Lt stovi...
Cia tesiog pas mus kainos nerealios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natkkka: 09 liepos 2008 - 20:45
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 09, 20:44)
As per ispardavima uz 150 Lt tasite uzsisakaiu is gueess puslapio...
ir bateliai mano visi is guess, tai ju kaina 15-200 Lt (vasarinai) o pas mus tokie uz 800 Lt stovi...
Cia tesiog pas mus kainos nerealios  doh.gif

Sakyciau ne kainos nerealios,bet kokybe normali,paziurek kokia preke gavai is guess.com ir kokios kabo Vilniuj VIP'e,pamatysi skirtuma,visi amerikiniai guess'ai kinietiski,siules viena ant kitos susiutos,dirzai tik pakrapscius lupasi,maikes ....gariunuose po penkis litus urmu tokias parduoda, bateliai popieriniai, pati matavausi internetiniuso cia veza ir gaminta Italijoj,medziagu kokybe kita,zinoma,reikia originala nesioti tada ir bus su kuo lyginti,(gink Die,niekam neadresuoju)ir tikrai nebesinores pirkti is internetiniu pardziu, issakiau cia nuomone,nes visos kaip bites puola prie tu guess'u ir galvoja,kad vat,apgavau liaudi as su tase uz 800,o taip nera. Man cia tas pats kas "pirkau Versace dzinsus is Gariunu"...va,zenklas.. doh.gif tiesiog siulau neapsigauti ir tiek,kas apie tai ismano man tikrai pritars. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 09 08, 17:21)
Sakyciau ne kainos nerealios,bet kokybe normali,paziurek kokia preke gavai is guess.com ir kokios kabo Vilniuj VIP'e,pamatysi skirtuma,visi amerikiniai guess'ai kinietiski,siules viena ant kitos susiutos,dirzai tik pakrapscius lupasi,maikes ....gariunuose po penkis litus urmu tokias parduoda, bateliai popieriniai, pati matavausi internetiniuso  cia veza ir gaminta Italijoj,medziagu kokybe kita,zinoma,reikia originala nesioti tada ir bus su kuo lyginti,(gink Die,niekam neadresuoju)ir tikrai nebesinores pirkti is internetiniu pardziu, issakiau cia nuomone,nes visos kaip bites puola prie tu  guess'u ir galvoja,kad vat,apgavau liaudi as su tase uz 800,o taip nera. Man cia tas pats kas "pirkau Versace dzinsus is Gariunu"...va,zenklas.. doh.gif tiesiog siulau neapsigauti ir tiek,kas apie tai ismano man tikrai pritars. drinks_cheers.gif

Na nesutinku su tavim lotuliukas.gif turiu tikrai neviena rankine ir batus iš JAV ir tikrai niekuo nesiskiria nuo kabančių Europoj, nešioju ir jau gana seniai na nei batai blyšta nei rankinės lupasi tikrai nešiojasi gerai, by guess tai labai bloga kokybė.
Atsakyti
Sveikos, tai guess tinklapio irgi nebeliko?? g.gif
Atsakyti