Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 04 14, 13:34)
maciau kazkas minejo,kad pirko GUESS rankine uz 120 litu is ebay.Negi jus tokios naivios ir tikit,kad tai originalios prekes.Na,aisku,GUESS zenklas nera toks jau ypatingai eksliuzyvinis,bet..uz 120 nebent daniel ray nusipirktumet,tad nesitikekit uz tokias kainas originaliu ir kokybisku prekiu.

devetu manau belekiek uz tokia kaina yra.
Atsakyti
Tai kad ir per išpardavimus pačioje guess.com parduotuvėje galima nusipirkti. Taip kad nieko man čia keisto.
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2008 04 14, 12:29)
Mergaites, o koks dydis butu sios sukneles - S? Cai raso - 1,3,5 ir t.t
PADEKIT  g.gif
Aciu

http://shop.guess.co...uctListing.aspx

as pirkau guess suknele (kita), sau emiau 3 dydi, tai viskas gerai, tik gal per papulius vietos mazoka biggrin.gif bet visur kitur thumbup.gif tai manau, kad 1 dydis yra koks XS, o 3 jau S g.gif tiesa, ta mano suknute platejanti, tai vat tiek ir galiu pagelbeti 4u.gif

mano ismatavimai 90-65-88
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 14 balandžio 2008 - 14:58
QUOTE(biscuit @ 2008 04 14, 15:57)
as pirkau guess suknele (kita), sau emiau 3 dydi, tai viskas gerai, tik gal per papulius vietos mazoka  biggrin.gif  bet visur kitur  thumbup.gif  tai manau, kad 1 dydis yra koks XS, o 3 jau S  g.gif  tiesa, ta mano suknute platejanti, tai vat tiek ir galiu pagelbeti  4u.gif

mano ismatavimai 90-65-88

Aciuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif

O mano ismatavimai tokie: 88-75-94
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 15:18)
devetu manau belekiek uz tokia kaina yra.

na,jei patinka nesioti devetas,tai zinoma,prasau,bet as kalbu apie naujas.
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 04 14, 16:18)
na,jei patinka nesioti devetas,tai zinoma,prasau,bet as kalbu apie naujas.

ai nzn as guess tases niekad gyvenime jokios nenesiociau, tiesiog norejau pasakyt, ebay visos kainos imanomos, nes ten nebutinai nauji daiktai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 22:21)
ai nzn as guess tases niekad gyvenime jokios nenesiociau, tiesiog norejau pasakyt, ebay visos kainos imanomos, nes ten nebutinai nauji daiktai  ax.gif

mirksiukas.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 22:21)
ai nzn as guess tases niekad gyvenime jokios nenesiociau, tiesiog norejau pasakyt, ebay visos kainos imanomos, nes ten nebutinai nauji daiktai  ax.gif

idomu kodel jau tu niekad gyvenime nenesiotum guess rankines?? g.gif jos blogos kazkuom? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 04 15, 21:46)
idomu kodel jau tu niekad gyvenime nenesiotum guess rankines?? g.gif jos blogos kazkuom? rolleyes.gif

blush2.gif man negrazios prikvarkliuotos visokios, tokiu kicu dvelkia doh.gif na nepatinka labai, o dar ta G raide dazniausiai auksine... na guess tikrai ne mano "brandas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabileta @ 2008 04 06, 22:37)
Sveikos,

sprendziu didziausia dilema, koki man guess basuciu dydi uzsisakyti "Step Top" matavausi 40, tai idealiai tinka, tai man reiketu 9.5 ar 10? Padekit, prasau,  nes labai labai noriu tu batuku ir nukainuoti jie dabar blush2.gif

Man irgi įdomu sužinoti, kokį dydį iš guess užsisakinėja 40 dydžio batus nešiojančios mamytės bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, gavau savo batukus:
user posted image

emiau 7,5, tai 37 dydziui idealiai drinks_cheers.gif labai stilingi, ant kojytes graziai atrodo, patogiai isformuoti, bet... viduj dirbtine oda blink.gif doh.gif niekaip nesuprantu as ju logikos, juk batukai tikrai nera pigus doh.gif man tai pagrindinis guess trukumas, kad jie megsta nenaturalias medziagas - rankines, beje, visos irgi dirbtines schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti kaip jum atsidaro puslapis guessfactory, nes man ten atidado adresus kurie yra amerikoje, bet ne prekes???
Atsakyti