Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

Sveikutes. Labai reikia jūsų patarimo!!!! Noriu užsisakyti batus iš Guess, bet nesuprantu tų dydžių, nešioju 37,5, tai man tiktų 6,5 ar 7. Iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 03, 20:29)
Sveikutes. Labai reikia jūsų patarimo!!!! Noriu užsisakyti batus iš Guess, bet nesuprantu tų dydžių, nešioju 37,5, tai man tiktų 6,5 ar 7. Iš anksto dėkoju 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, 6,5 tiktai mazas butu 4u.gif Imk 7 arba 8 dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2008 04 03, 21:42)
Na, 6,5 tiktai mazas butu  4u.gif  Imk 7 arba 8 dydi  mirksiukas.gif

Jau užsisakiau 7 dydi, niu labai tikiuos, kad nebus maži g.gif
Atsakyti
tai vat as pagiedosiu savo litanija del guess bateliu ir batu lotuliukas.gif as nesioju 37-38 is guess imu 7 dydi is visu kitu firmu 7.5 o mano peda 24.5 cm 4u.gif turiu gal kokias 6 poras is guess ir visi idealiai thumbup.gif

oi geras, pasiskaiciau kelis psl. atgal lotuliukas.gif kur pati klausiau del dydzio. tai vat jau kiek uzsisakinejau, tai tik 7 dydi thumbup.gif ir pamelavau, turiu 5 poras blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 04 balandžio 2008 - 14:50
QUOTE(biscuit @ 2008 04 04, 16:47)
tai vat as pagiedosiu savo litanija del guess bateliu ir batu  lotuliukas.gif  as nesioju 37-38 is guess imu 7 dydi is visu kitu firmu 7.5 o mano peda 24.5 cm  4u.gif  turiu gal kokias 6 poras is guess ir visi idealiai  thumbup.gif

oi geras, pasiskaiciau kelis psl. atgal  lotuliukas.gif  kur pati klausiau del dydzio. tai vat jau kiek uzsisakinejau, tai tik 7 dydi  thumbup.gif ir pamelavau, turiu 5 poras  blush2.gif

Mano pėda 23,5 cm, bet 6,5 dydžio nebuvo, tai teko imti 7. g.gif
Atsakyti
Kazko as nesuprantu su tais batuku dydziais g.gif as uzsisakiau 7,5 dydzio kedukus - pati nesioju 6,5 - 37. O 6,5 tu keduku viduje - 22cm blink.gif taigi, sakyciau atitiktu 35,5-36d, nedidesni schmoll.gif o step tope kiek matavausi 37 dydzio guess bateliu, tai spaudzia, reikia didesnio... na pas mane koja platesne, tai gal del to. Tai vat surizikavau uzsisakyti 7,5, kai gausiu parasysiu kaip ten smile.gif

O gal skiriasi Guess by marciano ir GbyGuess dydziai kad taip skirtingai g.gif
Atsakyti
Merginos noriu uzsakyti savo MB is GByGuess dzinsiukus, tai va cia LT ant jo dzinsu parasyta W:32 L:34 tai kokius is GByGuess uzsakineti tokiu pat matmenu ar kaip?? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 04, 15:57)
Kazko as nesuprantu su tais batuku dydziais g.gif  as uzsisakiau 7,5 dydzio kedukus - pati nesioju 6,5 - 37.  O  6,5  tu keduku viduje - 22cm blink.gif taigi, sakyciau atitiktu 35,5-36d, nedidesni schmoll.gif  o step tope kiek matavausi 37 dydzio guess bateliu, tai spaudzia, reikia didesnio... na pas mane koja platesne, tai gal del to. Tai vat surizikavau uzsisakyti 7,5, kai gausiu parasysiu kaip ten smile.gif

O gal skiriasi Guess by marciano ir GbyGuess dydziai kad taip skirtingai g.gif

22cm tai faktiskai 35 dydis, neskaitant ten visokiu nukrypimu smile.gif
Atsakyti
Tai jei as nesioju 36 dydi man imt 6? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sprendziu didziausia dilema, koki man guess basuciu dydi uzsisakyti "Step Top" matavausi 40, tai idealiai tinka, tai man reiketu 9.5 ar 10? Padekit, prasau, nes labai labai noriu tu batuku ir nukainuoti jie dabar blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, o koks dydis butu sios sukneles - S? Cai raso - 1,3,5 ir t.t
PADEKIT g.gif
Aciu

http://shop.guess.co...uctListing.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillijana: 14 balandžio 2008 - 12:29
maciau kazkas minejo,kad pirko GUESS rankine uz 120 litu is ebay.Negi jus tokios naivios ir tikit,kad tai originalios prekes.Na,aisku,GUESS zenklas nera toks jau ypatingai eksliuzyvinis,bet..uz 120 nebent daniel ray nusipirktumet,tad nesitikekit uz tokias kainas originaliu ir kokybisku prekiu.
Atsakyti