Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

smile.gif+2007 06 14, 08:51-->
QUOTE(jovitele smile.gif @ 2007 06 14, 08:51)
Sveikos, gal kas galetu papasakoti ar yra teke kam nors i Lietuva parsisiusti JAV firmos GUESS drabuziu ar aksesuaru? Lietuvoje, firma Mosoco prekiauja sios firmos gaminiais, bet ju uzdedamas antkainis yra KOSMINIS!!!! verysad.gif
Tokie internetines prekybos grandai kaip Amazon.com turi ne visas reikiamas prekes.
Vienintelis mano zinomas budas - tai tureti pazistamu JAV, kurie galetu uzsakyti vietoj ir persiusti i Lietuva kaip paprasta siuntini. rolleyes.gif
Lauksiu jusu patarimu,pasiulymu ar siaip nuomones smile.gif mirksiukas.gif

Aš pirkau rankinę per eBay. Kainavo apie 120 litų. Kartu su rankine dar atėjo ir firminis pakabutis, kurį galima ir prie rankinės pakabinti ir kaip raktų pakabutį panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 06 14, 10:12)
Aš pirkau rankinę per eBay. Kainavo apie 120 litų. Kartu su rankine dar atėjo ir firminis pakabutis, kurį galima ir prie rankinės pakabinti ir kaip raktų pakabutį panaudoti.

O dekui smile.gif As irgi ten radau!!!! Dabar meginu uzsisakyti thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirkau per Ebay GUESS piniginę thumbup.gif
Atsakyti
gal galite kas pasakyti kaip su batu dydiais guessfactory com? g.gif jei 38-39 nesioju, tai koki imt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2007 06 14, 15:36)
Aš pirkau per Ebay GUESS piniginę  thumbup.gif

o per kiek laiko atkeliauja i LT?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 06 21, 00:54)
gal galite kas pasakyti kaip su batu dydiais guessfactory com? g.gif  jei 38-39 nesioju, tai koki imt? ax.gif

mane irgi domina GUESS batu dydziai rolleyes.gif

pagal shoes.com tai musu 38 = 7 usa. ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 06 20, 23:54)
gal galite kas pasakyti kaip su batu dydiais guessfactory com? g.gif  jei 38-39 nesioju, tai koki imt? ax.gif

as nesioju cia 39 pieda cm 25,is shoes.com pirkau 8.5 sliopkes turi atkeliauti kita savaite paziuresiu ar tiks parasysiu jei neskbei,o siaip man ant niko kedu,sliopkiu visur raso US 8 cm 25 man viskas atitinka,na zinot tik kad firma kitokia tai ir dydziai gali skirtis,bet as jau rasiau ka d shoes.com batu dydziai surasyti taip kad euro 39 tai US turi du dydzius 8 ir 8.5 va tai ir siekanti skaiciokyte 40 tai bus 9 9.5 o jei 38 tai us 7 7.5 berods
Atsakyti
QUOTE(Delicate @ 2007 07 01, 14:56)
mane irgi domina GUESS batu dydziai  rolleyes.gif

pagal shoes.com tai musu 38 = 7 usa. ar atitinka?

Pirkau Guess basutes. Temoje shoes.com buvau įkėlusi nuotrauką jų. Dydis 8,5, tokį ir atitinka, t.y.tikras 38,5. Jei centimetrais - tai padukas viduje lygiai 26 cm.
Atsakyti
labas,
g.gif greit prisipazinkit kas vyrams is Guess ar is kur kitur dzinsus pirkot? kaip tiko ir visas smulkmenas smile.gif
ale kaip greit prekes atejo sikart iki Kate. rodos vakar uzsakiau o jau saskaitele gavau bigsmile.gif
user posted image labanakt!
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 16, 23:26)
labas,
g.gif greit prisipazinkit kas vyrams is Guess ar is kur kitur dzinsus pirkot? kaip tiko ir visas smulkmenas smile.gif

as vyrui dzinsus is Guess pirkau biggrin.gif
pirkau 36 dydi, nes visi jo dzinsai sio dydzio, tiko kuo puikiausiai thumbup.gif ilgis irgi kaip tik (nesioja 34 ilgi) smile.gif
O smulkmenos...na, is Guess puikus dzinsiukai, sunus pamate, tai irgi uzsigeide tokiu biggrin.gif Kokybe gera, medziagyte tokia plonesne, pats tas vasarai smile.gif

Atsakyti
gal kas gali man paaiskinti kaip ten su guess basuciu dydziais g.gif jei as nesioju 37.5-38 dydi, tai koki tada imti g.gif nesuprantu as ju sistemos doh.gif ten surasyta:

6.5 M euro 37.0
7.0 M euro 38.0
7.5 M euro 38.0
8.0 M euro 39.0

nu paaiskinkit kas nors mano durnai galvai, kaip susigaudyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 08 23, 21:57)
gal kas gali man paaiskinti kaip ten su guess basuciu dydziais g.gif  jei as nesioju 37.5-38 dydi, tai koki tada imti g.gif  nesuprantu as ju sistemos doh.gif  ten surasyta:

6.5 M euro 37.0
7.0 M euro 38.0
7.5 M euro 38.0
8.0 M euro 39.0

nu paaiskinkit kas nors mano durnai galvai, kaip susigaudyti mastau.gif

Siaip teisingai cia surasyta, nes kiek esu pirkus Guess basuciu is Amerikos, tai 6 dydis man didelis (nesioju 36) man reiktu imti 5 arba 5.5 ax.gif As vietoj taves imciau 7 dydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 23 rugpjūčio 2007 - 21:17