Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

gal galit pasakyt koks guess basuciu 39 dydis butu usa 8 ar 9 ? dekui
Atsakyti
patinka ši parduotuvė, turiu keletą rūbelių, nuo saulės akinius vis nusiperku iš čia. mirksiukas.gif man asmeniškai nereikia kad daiktas laikytų penkerius metus-po metų bet koks rūbas ar batai atsibosta ir stovi nenešiojami biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2012 03 06, 22:40)
gal galit pasakyt koks guess basuciu 39 dydis butu usa 8 ar 9 ? dekui

8,5 atitinka musu 39.visada toki perku.mano 39.niekad neprasioviau del guess ismeros atitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 05 23, 10:45)
help! ar guess vyrisku maikuciu dydziai padidinti/pamazinti/atitinka? aciuuuuu 4u.gif

mačiau daugiau merginos sakė kad atitinka, bet aš kai vyrui pirkau, buvo padidinta..
Atsakyti
Labas,

gal galit man truputi padeti, koks lt dydis yra guesso dzinsu 25? cia kazkas panasaus yra i 36 ar tinka klubams, kuriu apimtis 92 cm? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilela @ 2012 08 20, 10:48)
Labas,

gal galit man truputi padeti, koks lt dydis yra guesso dzinsu 25? cia kazkas panasaus yra i 36 ar tinka klubams, kuriu apimtis 92 cm? g.gif  g.gif

Ziurint kiek elastano,as su 92cm turiu visus 26dydzio dzinsiukus,bet manyciau,kad bandysiu imti mazesnius,man patinka kai labiau aptempia,tie kur turi daug elastano,tikrai gerai limpa,o kur kokius 2% tai po dvieju dienu reik skalbti,kad susitrauktu,o kitos su tokiom apimtim ima tik 26 ir mazesniu nenori rolleyes.gif tikiuosi padejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
temele apmirus, bet gal kas pastebes smile.gif

jei guess batelius/basutes perku 39 dydi, nors kitus (kitu firmu) nesioju 40 dydi, tai koki dydi imtumet guess keduku ar 39, ar 39,5 ? 4u.gif
Atsakyti
kedai apskritai turetu buti bent puse dydzio didesni, nei iprastine avalyne - pedai reikalingas komfortas smile.gif
Atsakyti
O kaip guess bižuterija ? nėra visiška pigiena, kaip kokybė ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2012 10 23, 23:16)
O kaip guess bižuterija ? nėra visiška pigiena, kaip kokybė ?  4u.gif

Nuo labai labai seniai turiu Guess apyranke - nenesioju daznai, bet nesiota nemazai, tai idealiai tebeatrodo: metalas neapsitrynes, akutes neiskrite thumbup.gif

O vyras laikrodi turejo Guess - po 2 metu teko ismest: metalas apsitryne, rodykle/skaiciai keli nukrito ir odine apyranke labai labai susidevejo. Na kasdieninis tas laikrodukas buvo, bet nei trankomas jis kur, nei numestas nebuvo.
Atsakyti
Koki dydi Guess dzinsu reiketu imti su 97cm per klubus?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 20, 11:54)
Ziurint kiek elastano,as su 92cm turiu visus 26dydzio dzinsiukus,bet manyciau,kad bandysiu imti mazesnius,man patinka kai labiau aptempia,tie kur turi daug elastano,tikrai gerai limpa,o kur kokius 2% tai po dvieju dienu reik skalbti,kad susitrauktu,o kitos su tokiom apimtim ima tik 26 ir mazesniu nenori rolleyes.gif tikiuosi padejau mirksiukas.gif

Pasiemiau 26 dydi su 93-94 cm dupce, tai ojojoi, vos ilindau.. doh.gif Kaip suprantu, turetu prasitampyt, jei elastano 2 proc.? g.gif Suku galva, tampyt ar pardavinet..
Siaip lb grazus, bendradarbes lb giria biggrin.gif
user posted image
Atsakyti