Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

QUOTE(lauryna @ 2010 07 18, 09:51)
Baikit bajerius su tais kodukais, tai gi cia ne premier klases brandas. lotuliukas.gif Amerikeje tas gueesas kaip pas mus Zara, paprasta parduotuve ir visu iperkamas zenklas. Tik pas mus LT tas vardas  dirbtinai ispustas, eilines prekes ir tiek, rankines dauguma pobaisiu ir nekoningu.

Nesuprantu, negaliu nei i guess, nei marciano psl. uzeiti blink.gif Muzikyte tik groja ax.gif

kad ir kaip bebutu neitiketina, bet kodukai yra mirksiukas.gif pvz MK111111, zodziu, dvi didziosios raides ir sesi skaiciukai mirksiukas.gif sie kodukai yra uzrasyti kaip Style numeriukas ant "kainos etiketes" ir taip pat buna isiuta viduje (pinigineje arba rankineje) ant baltos siauros juosteles dazniausiai mirksiukas.gif

O siaip Guess parduotuves amerikoje tikrai nesulyginciau su Zara lietuvoje doh.gif yra ir amerikoje atsiradusi Zara ir nieko panasaus tarp siu dvieju parduotuviu nematau blink.gif biggrin.gif beje Zaroje amerikoje kainos laaabai jau ispustos, o kokybes visiskai nesulyginsi su Guess.

Dar del batuku kokybes norejau pasisakyti blush2.gif turiu vienus parveztus is UK ir vienus pirktus lietuvoje, visus kitus parsivezusi is amerikos... kokybes skirtumo nematau, tik kainos skirtuma doh.gif blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai GUESS didele gerbeja daug rubeliu batu rankine viskas labai gerai nesiojasi tikrai kaina atitinka kokybe 4u.gif Pati gyvenu Anglijoje ir viska perku ten.
Atsakyti
Gal kuri patars kur būtų galima rasti internete kuo daugiau akinių nuo saulės modelių šios firmos?
Atsakyti
nu nebegaliou, baisiausias siutas ima, kaip sitam guess.com pamatyti tuos rubus? valanda nerandu ju. durnesnio puslapio nesu macius. drauge ir negali cia nieko rasti swoon.gif mergaites paaiskinkit, ka spausti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Jie ''spaudikai'' biggrin.gif Tik amerikonams leidžia viską apžiūrėti ir pirkti.
Bandykit per anonimaizerius atsidaryti puslapį jų.
Pavyzdžiui per čia:

GUESS
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 07 18, 17:46)
lotuliukas.gif
Jie ''spaudikai''  biggrin.gif Tik amerikonams leidžia viską apžiūrėti ir pirkti.
Bandykit per anonimaizerius atsidaryti puslapį jų.
Pavyzdžiui per čia:

GUESS

nu geras, nieko man neleidzia ziureti 4u.gif zodziu, runkeliu valstybe esam lotuliukas.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikekas @ 2011 07 18, 20:59)
nu geras, nieko man neleidzia ziureti 4u.gif  zodziu, runkeliu valstybe esam lotuliukas.gif  swoon.gif

o valio atsidare! ar galite man ir guess by marchiano atmesti tokia nuoruoda? 4u.gif nes cia guess tik atidaro ax.gif
Atsakyti
http://www.manodrabu...8-guess-kedukai

padekit!!!!!!!! ieskau tokiu batuku, gal kas turit 38 kojytei ir parduoti noretumet? smile.gif) lauksiu
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2009 07 17, 15:30)
sveikos ar guess gamina odines rankines ir pinigines? kazkur buwau skaicius, kad negamina g.gif

sesuo turi odinę rankinę G BY GUESS, ryškiai ružava ir tikros odos
Papildyta:
QUOTE(Pichouette @ 2009 11 15, 09:31)
Kur jus matot ta batu kokybe is USA,kieti be proto, nestabilus,nepatogus, padas nusitrina vien tik kilimu pavaiksciojus,pameginkit LT vezamus ir atsiustinius,kaip diena ir naktis skiriasi,juokinga kaip moterys bando sau irodyti,kad perka ta pati tik pigiau,simta sykiu patikrinau ir  isitikinau kad ten (USA) visiskas absurdas,net eilej prie originalumo nestoveje. Kinietiska kokybe amerikonams ir kitiems nesuprantantiems... doh.gif
Papildyta:
Is komentaru,ziuriu, nuomones nesusidarysi,geras daiktas ar ne, jei uzlipinta GUESS zenklas vadinasi originalas ir kokybe

aš prikau tik odinius, ir siunčiausi
kedus turiu jau penktus metus, nėr net žymės, kad aviu labai dažnai ir po miškus ir t.t.
ilgaauliai, bateliai, basutės - nebuvo nei vieno finto, kad ka nutiktų...
bet sakau, perku tik odinius.....
Atsakyti
smile.gif+2007 06 14, 09:51-->
QUOTE(jovitele smile.gif @ 2007 06 14, 09:51)
Sveikos, gal kas galetu papasakoti ar yra teke kam nors i Lietuva parsisiusti JAV firmos GUESS drabuziu ar aksesuaru? Lietuvoje, firma Mosoco prekiauja sios firmos gaminiais, bet ju uzdedamas antkainis yra KOSMINIS!!!! verysad.gif
Tokie internetines prekybos grandai kaip Amazon.com turi ne visas reikiamas prekes.
Vienintelis mano zinomas budas - tai tureti pazistamu JAV, kurie galetu uzsakyti vietoj ir persiusti i Lietuva kaip paprasta siuntini. rolleyes.gif
Lauksiu jusu patarimu,pasiulymu ar siaip nuomones smile.gif mirksiukas.gif

nzn kur paklausti,mane domina grazu rubeliai is uzsienio uz mazas kainas,pasidalinkit puslapiukais kad siusti tiesiogiai i LT g.gif
Atsakyti
guess bateliu turiu gal 10 skirtingu poru, jeigu ne daugiau g.gif nuo sportbaciu iki bateliu, ilgaauliu, nzn, man patinka, perku tik odinius, arba tik zomsinius, marciano batukai man kazkodel ne tokie patogus, kaip guess. rankines/pinigines man ju baisios, uz dyka neimciau. rubai... patinka sukneles, premium dzinsai, maikes kaip maikes, megztiniai irgi nieko ypatingo. megztiniai labiau patinka marciano.
Atsakyti
man patinka 4u.gif
Atsakyti