Įkraunama...
Įkraunama...

guess.com

O aš tai tokia iš SM nusipirkau ax.gif Tik dar laukiu atkeliaujančios rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 17 vasario 2009 - 16:21
QUOTE(ruteliukste @ 2009 02 17, 17:18)
O aš tai tokia iš SM nusipirkau ax.gif  Tik dar laukiu atkeliaujančios rolleyes.gif

Tasiukas neblogas smile.gif . Man tai guess rankines nepatinka. Kazkokios be cinkelio. Va batukai sios firmos tai liuks.
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2009 02 17, 17:26)
Tasiukas neblogas smile.gif . Man tai guess rankines nepatinka. Kazkokios be cinkelio. Va batukai sios firmos tai liuks.

man irgi dauguma rankinių tokios kvailokos, laaaabai jau aprašinėtos ir "cancaliukų" pridėta doh.gif Bet šita patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2009 02 17, 17:31)
man irgi dauguma rankinių tokios kvailokos, laaaabai jau aprašinėtos ir "cancaliukų" pridėta doh.gif  Bet šita patiko smile.gif

ydomu kaip ji realybeje atrodo, ar taip blizga
Atsakyti
turiu klausima... 4u.gif pries pora savaiteliu Panoramoje Guesse nusiziurejau tokia labai grazia bliuzele su tokiu juodu kaspinuku pokakleje ir dar su akcija, gal zinote ar dar vyksta ten akcija nes neturejau daugiau progu ten nulekti.... blush2.gif
Atsakyti
Gal kas noretu pirkti rankinuka is guess queen juoda buvau pirkus step top uz 650lt
Uz koki 100lt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasyte133 @ 2009 02 20, 17:55)
Gal kas noretu pirkti rankinuka is guess queen juoda buvau pirkus step top uz 650lt
Uz koki 100lt ax.gif  blush2.gif

imesk foto smile.gif
Atsakyti
as taip pat galiu parduoti 2 rankinukus guess po 50 lt. panesiojau truputi, nusibodo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif turiu toki klausymeli, gal cia ne i tema, bet tikrai apie guess 4u.gif man niekaip neatvercia guess.com puslapio, nei guesfactory, nei shop.guess.com verysad.gif
zodziu niekaip negaliu paziuret tu guess grozybiu doh.gif bukit gerutes, padekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyte_ @ 2009 02 21, 10:43)
Sveikutes  smile.gif  turiu toki klausymeli, gal cia ne i tema, bet tikrai apie guess  4u.gif  man niekaip neatvercia guess.com puslapio, nei guesfactory, nei shop.guess.com verysad.gif
zodziu niekaip negaliu paziuret tu guess grozybiu doh.gif  bukit gerutes, padekit mirksiukas.gif

guess factory jau nebera 4u.gif

uzeik i internetiniu parduotuviu tema, ten pirmuose puslapiuose buna linkas kaip patekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada kuri buvo imetusi nuoroda kaip patekti i guess.com, neissaigojau , o dabar negaliu i ji patekt doh.gif Gal kuri galite padeti? blush2.gif Vilniuje "Europoje" maciau toki balta megztuka su sagytem, kaip ieini i guess parduotuve is kart po kaire ant stalo padetas, uzmautas ant marskineliu, gal kuri matete, gal galite padeti toki surasti? Buciau labai dekinga 4u.gif Noreciau toki pirkti, bet is usa manau tikrai pigiau bus, nes ten virs 300 lt kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyte_ @ 2009 02 21, 09:43)
Sveikutes  smile.gif  turiu toki klausymeli, gal cia ne i tema, bet tikrai apie guess  4u.gif  man niekaip neatvercia guess.com puslapio, nei guesfactory, nei shop.guess.com verysad.gif
zodziu niekaip negaliu paziuret tu guess grozybiu doh.gif  bukit gerutes, padekit mirksiukas.gif

bandyk per headproxy.com nueiti smile.gif
Atsakyti