IR KAIP PATIKO
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 15:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug...
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
As irgi visada cicinskus gaminu pagal si recepta ir tik uztikusi sia tema, suzinojau, kad galima daryti ir su varske, reiks pabandyti. Vis delto manau, kad originalus cicinskai daromi is bulviu, o ne varskes . Dar mano patarimas butu naudoti jau isvirtas farso "desreles", nes kai as vyniodavau zalia farsa i tesla, man kazkodel nepkankamai iskepdavo (nors virdavau riebaluose ant mazos ugnies ir tesla graziai apskrusdavo). Visada garnyrui naudoju marinuotus svoguniukus ir sviezias darzoves .
Pas mus vienoj kavinukėj juos daro. Bet nežinojau kaip jie vadinas. Vyras baisiai išgyrė ir vežė jų ragaut. Tik kad kavinėje virti buvo prastame aliejuj, tai truputį jautėsi jo skonis. O kokie marinuoti svogūnai prie jų tiekiami? Ten su kažkokiom daržovėm patiekė.
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 16:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug...
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
as irgi taip pat gaminu mano seimynos skaniausias patiekalas
Nu ir sužadinot apetitą su tais kepsniais. Jaučiu, kad labai skanu Būtinai pabandysiu
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių ?
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių ?
atsidarai bonkute ir valgai su kepsniais jai taip patinka
va mano čičinskiukai
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau kefyro daugiau ipyliau
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau kefyro daugiau ipyliau
Kokie grazuciai
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių ?
vakar kaip tik dariau šiuos kepsnius ir svogūnus marinavau irgi (į indą pyliau dalelę acto, vandens, cukraus, druskytės ir pipriukų..)
Viskas skanu, tik man čeburėkus priminė ir kažkodėl kietoka tešla gavos... nežinau gal dar per plonai kočiojau... dariau pagal kažkurios SM maytės receptą (500g bulvių, kiaušinis 1v.š. krakmolo ir miltai...
kokio storumo tešla pas jus būna????
o as tesla darau is malsenos misinio picai,mano seimynele labai giria,gaunasi greitai ir skaniai
ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem
ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07)
va mano čičinskiukai
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau kefyro daugiau ipyliau
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau kefyro daugiau ipyliau
aciu geras puslapiukas, nebuvau tokio atradusi