Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko diegliai, pučia pilvuką...

Apklausa: duodat vaikui (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jalka @ 2008 05 27, 19:46)
na mums gydytoja pasiule liveo kids miltukus....antra diena ramu(tfu tfu tfu)gal pagaliau baigsis tie diegliai.... g.gif

o kiek laiko yra jusu leliukui? Nes mums yra tik menesiukas tai galvoju ar ne per anksti ar galima duoti? Beto pati maitinu savo pieneliu, tai gal man juos gerti, o per pieneli gaus ir mano lelyte, nes nezinau kaip islaukti tu du menesius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Agape @ 2008 05 28, 09:37)
o kiek laiko yra jusu leliukui? Nes mums yra tik menesiukas tai galvoju ar ne per anksti ar galima duoti? Beto pati maitinu savo pieneliu, tai gal man juos gerti, o per pieneli gaus ir mano lelyte, nes nezinau kaip islaukti tu du menesius  ax.gif

Nepastebejau kad jums irgi menesiukas biggrin.gif , o kaip jus juos geriat kiek kartu per diena kokiom dozem, dabar skaiciau jo anotacija tai raso jog saugus vartoti, pasalinio poveikio nera, pasidalinkit nu gal tas vaistelis pagelbes, parasykit laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi bandom bakterijas kviestis pagalbon. Šiandien nupirkau. Nes jau kažkaip nesmagu ant širdies, kad tik vaistus kišu vaikui, kurie nieko negelbsti. Na, vienintelis viburcol dar gelbsti. Bet naudojam tik, jei jau nebeužmiega naktį. Va, o dar mums šiek tiek gelbsti šiltų vyšnių kauliukų pagalvėlė.
Atsakyti
mums 4.5men ir diegliukai jau zymiai apmazeje.stiprybes mamytes tai praeina.visai kitoks vaikas o kankinomes ir baisiai
Atsakyti
QUOTE(juratexxx @ 2008 05 12, 18:38)
Norėjau paklausti mamyčių ar jos naudojo sezamo aliejų (tepti pilvuką) , kad sumažintu pilvo diegliukų skausmą. Ar tai padėjo?

Nu kiek as suprantu vargu ar pats aliejus padeda, greiciau aprimsta nuo pacio masazelio ir delto kad susyla pilvelis, o ne todel kad buten sezamo aliejus, as taip manau g.gif , aliejus gali buti betkoks
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2008 05 30, 00:14)
Mes irgi bandom bakterijas kviestis pagalbon. Šiandien nupirkau. Nes jau kažkaip nesmagu ant širdies, kad tik vaistus kišu vaikui, kurie nieko negelbsti. Na, vienintelis viburcol dar gelbsti. Bet naudojam tik, jei jau nebeužmiega naktį. Va, o dar mums šiek tiek gelbsti šiltų vyšnių kauliukų pagalvėlė.

Sendien buvau pas gyd. klausiau apie liveo kids sake tokiu vaisteliu nezino, bet siaip visi probiotikai yra saugus vartoti naujagimiui, taip kad bandysi sendien uzsisakem vaistinej, nes nebuvo tik gal kas zino kokiom dozem juos duoti reikia leliukui g.gif
Atsakyti
mum labai padejo vienas dalykelis - zinoma tie visi kompresiukai ir aliejukai taj, kad pamasazuotum, kad susiltu ir aprimtu truputeli.taigi as paprasiausiai paimdavau paprasta skudureli ir palygindavau su lygintuvu, paskui uzdedavau ant pilvelio, kai pravesta vel palyginu biskiuka ir ant pilvelio.na tai paprasta, nes tik siluma, bet buvo labai veiksminga.ir masazuoti niekas netrukdo be jokiu aliejuku, sukamaisiais judesiukais.
bet, kantrybes mamytes, greitai jie praeina ir pasimirsta kaip blogas sapnas,laikykites 4u.gif
Atsakyti
liveo kids geriam po miltuka i diena,per karta ar kelis...tiesiog nusitraukus savo pienuko ar i misinuka iberiu tu milteliu...
tik kad ramu buvo kelias dieneles....vel verkiam...nu gal kiek maziau....mano lelyte pradejo labbai atlylineti,itariu nuo to liveo kids...dabar i diena duodu tik puse miltuko....
man ir pienelis baigiasi..matyt jau nuovargis padare savo...mano dukrytei nuo gimimo pute pilvuko,labai nerami....dabar reikia banduyti issirinkti tinkama misinuka
meldziuosi kad tie diegliai greiciau baigtusi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 05 30, 21:55)
liveo kids geriam po miltuka i diena,per karta ar kelis...tiesiog nusitraukus savo pienuko ar i misinuka iberiu tu milteliu...
tik kad ramu buvo kelias dieneles....vel verkiam...nu gal kiek maziau....mano lelyte pradejo labbai atlylineti,itariu nuo to liveo kids...dabar i diena duodu tik puse miltuko....
man ir pienelis baigiasi..matyt jau nuovargis padare savo...mano dukrytei nuo gimimo pute pilvuko,labai nerami....dabar reikia banduyti issirinkti tinkama misinuka
meldziuosi kad tie diegliai greiciau baigtusi.... doh.gif

Tai ne kas tada jei tie liveo kids nepadeda, o as taip jau vilciu idejau, jau sendien sakiau eisiu i vaistine, nu jo tuomet belieka tik islaukti tuos pora menesiu, ir beabejo kantrybes nors ir kaip lengvai tai skamba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2008 05 31, 11:29)
Tai ne kas tada jei tie liveo kids nepadeda, o as taip jau vilciu idejau, jau sendien sakiau eisiu i vaistine, nu jo tuomet belieka tik islaukti tuos pora menesiu, ir beabejo kantrybes nors ir kaip lengvai tai skamba  unsure.gif

gal radau iseiti.... g.gif semper Lemolac misinukas....geriam siandien visa diena-vaika lyg kas pakeite,pavalgo..pasidairo,miega....gal pagaliau baigsis vargas su diegliais....
ka domina pasiskaitykit apie semper misinukus www.semper.lt
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 05 31, 22:32)
gal radau iseiti.... g.gif  semper Lemolac misinukas....geriam siandien visa diena-vaika lyg kas pakeite,pavalgo..pasidairo,miega....gal pagaliau baigsis vargas su diegliais....
ka domina pasiskaitykit  apie semper misinukus  www.semper.lt

O.k. paskaitysiu, jei turesi laikelio parasyk kokia jusu savijauta bus po keletos dienos, ar susitvarke. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Kol kas džaiugiuosi nusipirkus gerųjų bakterijų. Jau 3 piliules sutvarkėm ir vaikas antrą dieną ramus thumbup.gif Tikiuosi tai nėra trupmam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 06 02, 00:17)
Kol kas džaiugiuosi nusipirkus gerųjų bakterijų. Jau 3 piliules sutvarkėm ir vaikas antrą dieną ramus  thumbup.gif Tikiuosi tai nėra trupmam  ax.gif

O kokias piliules jus pirkot? Ir kaip vartojot? Ar jus pati maitinate ar misineliais? ax.gif
Atsakyti
nuo sestadienio valgom semper Lemolac misinuka...negalejau patiket,kad misinukas gali taip pakeist vaikeli....dukra tapo tikras angeliukas..pavalgo,jokiu rekimu...arba miega arba dairosi....tik isgeria mano pieno-vel klyksmai po 3 valandas...tad kaip bebutu gaila,nutraukiau maitinima,pienelio nedaug teturejau,tekdavo primaitinti....
o kiek misinuku isbandem....galiu parduotuve atidaryti...
o cia nuo pirmo maitinimo supratau-mums tiko thumbup.gif nes budavo pradeda valgyti ir verkia....arba verkia po valgio praejus 20-30 minuciu...
pilvukas gurguliuoja,bezda....o dabar jokiu bedu...
labai dziaugiuosi atradusi semper....neveltui 2 dienas ''knisausi'' internete ieskodama kas gali padeti.siulau visoms mamos isbandyti!
Atsakyti