As saviškei nuo 3 savaitės duodu pankolio arbatėlę, ir blogiau nežinda, tik geriau, iš krūties jai lengviau žįsti. Iš pradžių duodavau 100 ml kartą dienoje, po to ryte ir vakare. Dabar jai beveik du mėn., kartą nebuvo galimybės ryte sugirdyti arbatos, tai jau per pietus pajutau (buvau kelionėje, o ji mašinoje miega, tą kartą pradėjo zirzenti). Nors maniškė nerėkia, nes yra labai rami, bet tiesiog niurzga, sudejuoja, spardosi, riečiasi. Maitinu arba pries pat maitinimą, arba likus valandai iki maitinimo, jei nubunda (nes daug miega, pavalgo ir miega, kartais net sauskelnes miegančiai pakeiciu ir nepabunda . Taip pat kartais laikau ir ant pilvuko, ir termometrą kartais...
Idomiai. Man pirma para vaikas praverke ligonineje, as jau galvojau: viskas pilvelis. Atejo kt diena gydytojas as jam sakau, jam pilveli skauda. Tas juoktis pradejo kartu su sesute. Sako tik nuo dvieju savaiciu.
Vot kaip mandriai gaunasi
Vot kaip mandriai gaunasi

drauge pagimde užvakar
kažko neto užvalgė, vaikiukui pilvuką pučią, o jaunieji tėveliai nežino ka daryt
mes savo mažajai tokiu atveju duodavom espumizano, bet tik nuo pirmo mėnesio. ar nepakenks jis trujų dienų vaikiukui?

kažko neto užvalgė, vaikiukui pilvuką pučią, o jaunieji tėveliai nežino ka daryt

mes savo mažajai tokiu atveju duodavom espumizano, bet tik nuo pirmo mėnesio. ar nepakenks jis trujų dienų vaikiukui?
Nepakenks, o labiausiai ateiciai pades dieta, jei jau pilvuka pucia.
QUOTE (ader @ 2004 08 04, 14:53) |
Nepakenks, o labiausiai ateiciai pades dieta, jei jau pilvuka pucia. |
manau jaunoji mamytė jau pasimokė, ir KOPŪSTŲ SRIUBOS

nebevalgys išvis

va va jau pirmas patyrimas

Is savo patirties zinau kad dieta nelabai padeda. As visa menesiavalgiau tik virta vistiena, juoda duona ir dzuveselius, o mazei vistiek pilvuka pute, nors ir duodavau espumisana nuo pirmu dienu. Bet pabandem babinos ir praejo visi skausmai
Ir as valgyt normaliai pradejau...
Manau kiekvienam kudikiui reikia pritaikyt vaistukus.

Manau kiekvienam kudikiui reikia pritaikyt vaistukus.

Sutinku su Sviecia, gali espumizanas ir nesuveikti. Is mane stai gal ne koks patarejas, daugiau teoretikas. Mano pypliui pilvo neskaudejo, papurpsedavo jei ka, bet nepykdavo.
QUOTE (sviecia @ 2004 08 04, 15:16) |
Bet pabandem babinos ir praejo visi skausmai ![]() |
mums tiko ir espumizanas, o babinos irgi kažkas panašaus? tokių tai negirdėjau

nuo pat gimimo irgi tinka?
tinka ir man rodos netgi pigesni nei espumizanas. Mano kaimynei irgi tik babinos'as gelbejo
Savo maziui nuo pilvuko putimo pradejau duoti sab simplex(ta pati veiklioji medziaga kaip ir Espumisano) nuo antros savaites, o kas del Babynos, tai jos galima ne dazniau kaip 3 kartus per diena: nors sudetyje tik zolytes, bet tp ir 36 proc alkoholio