buvom vakar pas gydytoja, tai mamai teko ilgas tiradas isklausyti - jinai uz duru lauke, kol mus gydytoja apziurinejo, o apziurinejo tai mus ilgai, beveik valanda. Nustatyta diagnoze - mitybos sutrikimas ir anemija ( hemoglobinas tik 97). Pradejom gerti zarnyno bakterijas (mazoji ligonineje gavo keturis antibiotiku kursus) ir fermentus, o gelezi israse man, kad per mano piena gautu. O dabar laukiam pirmadienio kada paaiskes tyrimu rezultatai...
Tikriausia gera gydytoja.
Jei gali parasyk pavarde man i asmenine.
O kodel skire antibiotikus? Kuo remiantis?
Jei dar tyrimai nepadaryti.
Kokias bakterijas dave gerti? Linex? Gefilus?Enterol? Po kiek?
Koki gelezies preparata skyre, nes jauciu man irgi reiketu pagerti.
Kiek as zinau esant zarnyno veiklos sutrikimui, blogai isisavina vitaminai, tiek D, tiek D, tiek gelezis. Galbut todel ir truksta.
O kaip vaikelio kakutis? Normalus ar viduoriuoja?
Man tiesiog labai idomu, kadangi turim ta disbakterioze...
Jei gali parasyk pavarde man i asmenine.
O kodel skire antibiotikus? Kuo remiantis?
Jei dar tyrimai nepadaryti.
Kokias bakterijas dave gerti? Linex? Gefilus?Enterol? Po kiek?
Koki gelezies preparata skyre, nes jauciu man irgi reiketu pagerti.
Kiek as zinau esant zarnyno veiklos sutrikimui, blogai isisavina vitaminai, tiek D, tiek D, tiek gelezis. Galbut todel ir truksta.
O kaip vaikelio kakutis? Normalus ar viduoriuoja?
Man tiesiog labai idomu, kadangi turim ta disbakterioze...
o man idomu kaip jums ta disbakterioze nustate. Nes kaip man gydytoja aiskino, tai labaratorijos tytimu del dibakteriozes nedaro, labai jau dau ten darbo...
Bakterijas skyre gefilus po 1 du kartus, fermentus po trecdali kapsules i kiekviena maitinima. Taip pat dar nuo ligonines geriame vitamina d, gelezi ir polivatiminus. Gydytoja man norejo israsyte Ferum Lek (bet ten pakuote kainuoja 21lt), tai jau mano gydytoja man kazkoki kita kompensuojama gelezies preparata israse.
O dar tai vienas dalykas sunervino nerealiai - mazylei kita savaite du men, o i ligoniu kasu sarasus jinai neitraukta - negali isiimti kompensuojamu vaistu paso, o be paso negalima israsyti kompensuojamu vaistu.. Vienu zodziu betvarke kazkokia tai
O antbiotikai mums buvo duoti ligoninej del pulingo meningito - dabar jau kita savaite reikes i santariskes vaziuoti apziurai - neurologas, smegenu echoskopija ir klausos tyrimas.
O apziurinejo mus ilgai, todel kad mes neisnesioti - tokiems vaikams visi gydytojai didesni demesi skiria, o cia mes su siuntimu buvome ir mus mate pirma karta, tai ir uztruko kol viska issiaiskino
Bakterijas skyre gefilus po 1 du kartus, fermentus po trecdali kapsules i kiekviena maitinima. Taip pat dar nuo ligonines geriame vitamina d, gelezi ir polivatiminus. Gydytoja man norejo israsyte Ferum Lek (bet ten pakuote kainuoja 21lt), tai jau mano gydytoja man kazkoki kita kompensuojama gelezies preparata israse.
O dar tai vienas dalykas sunervino nerealiai - mazylei kita savaite du men, o i ligoniu kasu sarasus jinai neitraukta - negali isiimti kompensuojamu vaistu paso, o be paso negalima israsyti kompensuojamu vaistu.. Vienu zodziu betvarke kazkokia tai
O antbiotikai mums buvo duoti ligoninej del pulingo meningito - dabar jau kita savaite reikes i santariskes vaziuoti apziurai - neurologas, smegenu echoskopija ir klausos tyrimas.
O apziurinejo mus ilgai, todel kad mes neisnesioti - tokiems vaikams visi gydytojai didesni demesi skiria, o cia mes su siuntimu buvome ir mus mate pirma karta, tai ir uztruko kol viska issiaiskino
Mums dibakterioze nustate taip: kadangi jokiu zarnyno infekciju nerado, tai nusprende, kad disbakterioze 
Buvo padaryti visi kakucio tyrimai: kaprogramos, keli paseliai, tyrimas del rotaviruso. Kakutis zaliuoja (nors neviduriuojam)ir kaprograma neideali (randa leukocitu), Ilgai gerem Linex, po to liepe gerti Enterol, o dabar Gefilus, kad visiskai atsistatytu zarnyno mikroflora. Tyrimas jau beveik visiskai geras, nors kakutis zalokas ???

Buvo padaryti visi kakucio tyrimai: kaprogramos, keli paseliai, tyrimas del rotaviruso. Kakutis zaliuoja (nors neviduriuojam)ir kaprograma neideali (randa leukocitu), Ilgai gerem Linex, po to liepe gerti Enterol, o dabar Gefilus, kad visiskai atsistatytu zarnyno mikroflora. Tyrimas jau beveik visiskai geras, nors kakutis zalokas ???
Radau dar viena buda pilvuko skausmams palengvint.
Paguldau maze ir nukreipiu ijungta plauku fena jai i pilvuka (tik atsargiai neperkarsta). Jai tikriausia ten visus spazmus atleidzia, guli ir kaifuoja.
Dar padejo kai ant savo pilvo paguldau kniubscia, glostau nugaryte ir irgi siltai apklostau, kad atsipalaiduotu.
Paguldau maze ir nukreipiu ijungta plauku fena jai i pilvuka (tik atsargiai neperkarsta). Jai tikriausia ten visus spazmus atleidzia, guli ir kaifuoja.
Dar padejo kai ant savo pilvo paguldau kniubscia, glostau nugaryte ir irgi siltai apklostau, kad atsipalaiduotu.
mums gydytoja sake kad vaika pilvelio skausmai gali kamuoti net iki metu ir tai yra normalu. mano mergaite irgi nuo to labai kencia, geriam ir pankolio arbata ir espumisana ir vis tiek nieko geriau. Visos naktys ir dienos be poilsio [smiley=duel.gif]
mums va be keliu dieneliu 2 menesiai. bet tfu tfu tfu jau 3 dieneles gyvenam be vaistuku :o stenet ji pradeda mazdaug nuo 6 ryto, tai jau pakenciama, uztai nebeduodu vaistuku. ir taip vargsas vaikas vos ne nuo gimimo ant vaistu, tas musu pilvelis visai sugedes buvo
turiu kazkokia vilti, kad galbut sulyg 3 menesiais rimtai viskas praeis. tfu tfu tfu

man atrodo, kad mums sportas padeda- kas vakara plaukiojam, sportuojam ant kamuoliuko- ir jau kokias 3-4sav. nieko( 3 kart spjaunu)
, o mamukas slamscia viska ;D

Mano mazoji irgi nuo gimimo ant vaistuku.Tik mes naudojom ir naudojam "SAB simplex" laasiukus.Tai mums labai padejo
.Jau buvau benustojanti duoti lasiukus, kai dabar vel prasidejo pilvuko skausmai :'(. Pradejau manyti kad nuo vitamino D ???. Nes pries pora dienu pradejom vel ji gerti. Nebezinau ka bemanyti ???.

Nors mums tuoj puse metu,bet pilvukas dar labai kankina.vaistukus jau kelis kartus buvau nutraukus,bet vis tekdavo grist prie ju :-[dabar vel duodu nakciai,kad bent jau issimiegotu gerai.anksciau galvodavau,kad tai dantukai,bet du jau turim...verkimas pasireiskia kartu su raitymusi :'(,o paskui serija pirsciojimo ;D.diena tai uzkalbini ir apseinam be vaistu,o nakti issibudina ir isvis miegelis islaksto :-/savo gyditojai daug kartu sakem,bet ji jokiu tyrimu ar vaistuku neskyre.sako taip buna :-[
Esu girdėjusi tokių nuomonių, kad pilvelio diegliai labiau kamuoja berniukus nei mergaites. Tačiau dukrai pūtė labiau nei sūnui. Aš naudojau tuos babynos..., tai labai geri lašiukai, be saldiklių, tik yra etilo alkoholio, bet juk ir reikia tik kelių lašelių, nuo tiek nepasigers. ;D Tačiau jei jau ir lašiukai menkai padeda, tada reikia peržiūrėti mamos mitybą, stengtis bent kelias dienas susilaikyti, o tada bus matomas(arba ne) rezultatas.

Mes irgi kamuojames... Visi sake islaukit iki 3 menesiu ir praeis... nepraejo, Sab Simplexa gerem, labai jau saldus, ir Espumisana geriam, gal truputi lengviau maziui, bet vistiek ... Uzmiega vaikas, o nubunda saukdamas, ir taip staigiai, tada kilnojam kilnojam kojytes issipuksi, truputi lengviau pasidaro ir vel skauda.... :'(