Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukė

QUOTE(kristutyte @ 2005 07 15, 23:46)
Sveikos,
mes tik ką po kelionės į Kauną. Savo didįjį  biggrin.gif  ( nors jam tik 5 ) vežėm kardiologams parodyti. Kol kas irgi viskas stabilu  thumbup.gif .
O su gyd.Vasiliauskiene ir mes susidūrėm  smile.gif . Dirba ji vis dar Genetikos centre. Bet įspūdis lygiai toks pat kaip ir tavo, Munyte.

sveika,Kristutyte 4u.gif ,malonu susipazint biggrin.gif -leistų senos kliuškos jauniems žmonėms dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2005 07 15, 23:44)
lausyk,Mažuliukas1,gal turi ICQ,būtų paprasčiau susirašinėti 4u.gif

cry.gif Dėja mano vyrai dar iki to nepriėjo...
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 07 15, 23:52)
cry.gif Dėja mano vyrai dar iki to nepriėjo...

gaila cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad sicia geriau nei irc ar mirc:) kada panorejei atejei ir perskaitei uzplauke debeselis parasei tongue.gif

Kad tie genetikai yra bejegei ka nors pagelbet, jie gali tik liga nustatyt ir del ateities siek tiek pakonsultuot. Kai man pasake as irgi sakiau, krauja perpilkit darykit ka nors... biggrin.gif Cia tik is nevilties griebiesi ir siaudo, relybeja neimanoma.

Sutinku, kad senimas eitu i pencija jei jin gera darbuotoja buvo ir yra gali atsidaryt privacia firma ir dirbinieti.
Cia tik mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 16 liepos 2005 - 09:21
QUOTE(melodija @ 2005 07 16, 11:19)
O man atrodo, kad sicia geriau nei irc ar mirc:) kada panorejei atejei ir perskaitei uzplauke debeselis parasei tongue.gif

Kad tie genetikai yra bejegei ka nors pagelbet, jie gali tik liga nustatyt ir del ateities siek tiek pakonsultuot. Kai man pasake as irgi sakiau, krauja perpilkit darykit ka nors... biggrin.gif Cia tik is nevilties griebiesi ir siaudo, relybeja neimanoma.

Sutinku, kad senimas eitu i pencija jei jin gera darbuotoja buvo ir yra gali atsidaryt privacia firma ir dirbinieti.
Cia tik mano nuomone tongue.gif

Ai,merginos,yra taip,kaip yra.Būna sunku,bet iš esmės juk mes ir mūsų zuikiai esame laimingi thumbup.gif
Nenormalu manau,kad iš pradžių vieną sindromą konstatuoja,po to kitą...
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 07 16, 20:49)
Ai,merginos,yra taip,kaip yra.Būna sunku,bet iš esmės juk mes ir mūsų zuikiai esame laimingi thumbup.gif
Nenormalu manau,kad iš pradžių vieną sindromą konstatuoja,po to kitą...

Tikra tiesa, mes mokame dziaugtis gyvenimu ir mylet savo vaikus ir per asaras cry.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ar normalu tikrai nezinau, nes man tas pats, gali ir desimt kartu keist pavadinimus, vistiek musu vaikams nei pades nei pakenks, kas uzprogramuota tas ir bus schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes mergaitesuser posted image kaip gerai miegojos,bet gaila ,kad trumpai pas mus lijo...
Atsakyti
norejau ikelt paveiksliuka neisejo cry.gif -nemoku dar sad.gif http://www.hiti.dk/v...ejr110/yg78.gif
Atsakyti
ikeliau ,bet ne taip kaip norejau doh.gif ,nepykit dar karta bandysiu,zinot kaip sunku zioplai bobai-samauckai,siam kompiuteriu pasauly biggrin.gif user posted image nu kazi ar gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2005 07 18, 11:32)
ikeliau ,bet ne taip kaip norejau doh.gif ,nepykit dar karta bandysiu,zinot kaip sunku zioplai bobai-samauckai,siam kompiuteriu pasauly biggrin.gif user posted image  nu kazi ar gavos g.gif

Nesigavo cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
nu bandau dar syki,nes gavau tokia pamoka,matysiu kas gausis[IMG]http://www.hiti.dk/damer10/CACT1XSR.gif
Atsakyti
ir vel neisejo cry.gif user posted image
Atsakyti